בוקר טוב, חיסון אבעבועות

בוקר טוב, חיסון אבעבועות

כן/לא ? שמעתי שהחיסון לא כל-כך עוזר האם שמעתם על זה משהו ?

keren1

New member
שנה שעברה חיסנתי את דניאל

על מנת שזאת לא תביא את האבעבועות הביתה ותדביק את הקטנים. רופא הילדים שלי המליץ. אני מתכננת (ברגע שהם יבריאו קצת) לחסן את שני ומתן

nonana

New member
נעה שלי כבר עברה את המחלה

אני צריכה לחסן את התאומים. ומה ששמעתי שהחיסון עובר בסדר ללא תופעות לואי. (אל תתפסי אותי במילה משום שזה רק שמועות). אבל אני לפני שאחסן אברר את כל הפרטים.

nonana

New member
אני חושבת גם ששבוע הבא או עוד

שבועיים אני רוצה לקבוע תור השבוע. ביררת על החיסון?

nonana

New member
הייייי כן אני יודעת אני עדיין

אוספת חומר. רוצה תמונות טובות שלהם. אבל בעיניין אתרים אני צריכה יעוץ.

keren1

New member
יצאתי לשעתיים ומה אני רואה שאני

חוזרת מהפכה. אז קודם כל בוקר טוב. קרן מותר לחסן אותם מגיל שנה (תבררי אם גיל שנה תיקני או מהלידה). רופא הילדים שלי המליץ לחסן את דניאל שנה שעברה (שהיתה אז בת 2.5) כדי שלא תדביק את הקטנים שהיו אז בני חצי שנה. דרך אגב שנה שעברה היה קמפיין פרסום ברדיו מאד מסיבי לחיסון. שארגון רופאי המשפחה מאד בעד החיסון ולמה לא למנוע אם אפשר.

nonana

New member
את רואה אנחנו גרות שתי צעדים

אחת מהשניה. את יכולה עוד לחכות קצת. מתי מסכן עדיין לא נגמר לו החיסון של שנה.

נכון......אנו עוד עם המשחות...

בכל מקרה אחכה לגיל שנה מתוקן...שזה פברואר.... מה שבטוח בטוח.....

יוטל

New member
אנחנו לא חיסנו.

תוך כדי ההתלבטות שלי הילדות קיבלו אבעבועות. וכמו אצל תאומים (אני לא רוצה לחשוב על שלישיה) אחת הייתה לקראת סיום והשניה החלה לפרוח.... אני לא הייתי בעד לעשות. אומנם יש לחץ חברתי, כולם מסביב עושים יש פרסום מאסיבי והרופא בד"כ ממליץ אבל לא תמיד השיקולים כאן הם נקיים. יש חברות תרופות שלוחצות, הפסד של הרבה מאוד ימי עבודה וכו´ ובעצם אף אחד לא מבטיח שזה יהיה יעיל בעוד 10 שנים ושבינתיים לא יצמחו להם זנים אלימים יותר.היה כמדומני מקרה מוות אחד כתוצאה מהזנחה של הסתבכות. היו רופאים שאוף דרקורד אמרו, כתוצאה מהיכרות אישית,שהם חושבים שבד"כ אפשר לתת לגוף להתמודד.אבל כנראה שלא הרבה יגידו את זה. אנחנו עברנו וזה לא היה כ"כ נורא...

רז2

New member
אנחנו חיסנו את הקטנים

אחנולא גרים כרגע בארץ וזה חיסון חובה. כשארצה לשלוח את הילדים לגן, לא יקבלו אותם בלי החיסון. החיסון ניתן בגיל שנה ועבר בשלום, ללא שום תופעות לוואי. אני מניחה שאם הייתי בארץ לא הייתי מחסנת. לא זכור לי שזו מחלה כ"כ קשה.

למעלה