הי נעמה,
רקע טוב יכול להות אירוע, או מחשבה על נושא החלום, או משהו שעורר את החלום.. הרקע עוזר לי להעלות רעיונות לפרוש. הפעם היה לי קצה חוט כי ראיתי שזו הפעם השניה שאת חולמת על עגיל(ים).
קראי את החלום מיום 14.7 על החברה שאת צריכה להחזיר לה את העגילים שלה והיא לא רוצה לקבל. אז הפרוש היה שהעגיל שאת מורידה, הוא סמל לטבעת הנישואין שלך והחברה היא סמל לבעלך שמסרב לקבל את הטבעת חזרה. כתבתי לך שהחור באוזן בימי קדם, היה סמל "לעבד נרצע" שלא רצה להשתחרר לחופשי אחרי בשנת השמיטה. וזה היה טקס משפיל, של אדם שמעדיף עבדות עם ביטחון על פני חופש חסר ביטחון.
בחלום הקצרצר הזה, את לא מנסה להיפטר מעגיל להפך! – את קונה הרבה עגילים שהיו תלויים בחנות על איזה לוח והיו שם עגילים בכל מיני צורות.
פרוש א - כאן העגילים אינם בהכרח "טבעות נישואין" לדעתי הם מסמלים אהבות או רומנים, דייטים עם גברים רבים יפים, חברויות ואולי גם יחסים אינטימיים עם פרטנרים רבים ( עגילים תלויים יכולים לסמל זאת במרומז) העגילים יכולים לסמל גם גברים "בכל מיני וריאציות" - כלומר גברים מגוונים ( משכילים, חכמים, יפים, איכפתיים, נחמדים, מפרגנים) – שפיספסת כי התחתנת מוקדם מידי (?) - לא מאהבה, אלא בלחץ אימך.
בעלך, הוא אינו אחד הגברים הללו, הוא אינו מספיק יפה, אינו מספיק סבלני, אינו חרוץ, הוא אינו אחד העגילים בחנות, את קונה את כולם רק לא אותו כי בחנות הזאת , יש מבחר של עגילים נפלאים ומיוחדים. בחלום, את ממלאה את מה שהיה חסר לך – הכרויות רבות ובילויים.
פרוש ב - העגילים היפים, מסמלים שפע חומרי שמגיע גם עם הפרטנרים : תכשיטים ובגדים יפים - כמו שאת אוהבת, גם שפע כלכלי, שפע הזדמנויות ( למצוא קריירה, , דירה, מכונית, וכל מה שרוצים)
פרוש ג יתכן שהעגילים מסמלים קשרים חברתיים. העגילים תלויים על תנוך האוזן והם גם בולטים לעין ומוסיפים יופי לפנים. את היית רוצה רשת חברתית גדולה (גם אולי בעיקר חברות שהרי העגילים הם בדרך כלל תכשיטים של נשים ) יותר ובחירה גדולה עם מי להתיידד ולבלות מתי שרוצים. עגילים שהם כאמור צמודים לאוזן מסמלים גם חברות טובות, חברות נפש. היית רוצה המון חברות מגוונות ( יפות, חכמות, צבעוניות, מקסימות) שיהיה לך כיף בחברתן.
כתבי לי לאיזה פרוש התחברת ולאיזה לא.