בוקר טוב חמודים

מנורה

New member
בוקר טוב חמודים../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

חמש דקות לפני היציאה מה
עוד
ו
אוף הפרידות האלה... שבת קסומה ויום נעים לכווווווולם ביייייייייייי

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום פורום יקר../images/Emo160.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

שלום חברים שלום מנורה,
יו, לא ידעתי שמנורה טסה היום, חשבתי שהיא טסה לפני יומיים. אם את קוראת את הודעתי באינטרנט קפה איזושהיו אז שיהיה לכם טיול יפה ומעניין. לנו היושבים בבית, על החשבון של טיסה לחול אפשר באמת בינתיים לטייל בנתב"ג אלפיים, כפי שאופי הציעה. שיהיו לנו רגעים יפים יעלי

bimbo.

New member
סעו בשלום וחזרו בשלום. אמן ואמן../images/Emo23.gif

בוקר טוב לחברים באשר הם../images/Emo15.gif

בוקר טוב ! איזה יום נפלא לצאת לטיול. רק שחבל שאני לא יכולה לצאת.עלי להשגיח על אמי בת ה-92. אבל...כל מי שיכול .שיצא לשוח באחו,יום כזה .חבל להפסיד. שיהיה לכולנו רק שבת טובה ומקסימה.וחברה רק תהנו. דבי (דנה). להתראות. במיוחד ליעלי..

dani 123

New member
ומשהו חמוד

If You Love Something! If you love something, set it free. If it comes back, It will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. But, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free..... You either married it or gave birth to it.

maxima

New member
בוקר טוב כולם.......דני../images/Emo42.gif

יש לך כבר את תגובתי...

pazi66

New member
בוקר טוב לכולם ובמיוחד לשחקני מכבי

בואו נישא כולנן תפילה להצלחת מכבי תא הערב בגמר היורוליג מי יתן וינצחו את האיטלקים החזקים ויביאו לנו את הגביע

yaely2

New member
מנהל
שוב בוקר טוב, דני הסיפור שלך נכון

שלום לכולם שנית, ולך דנה ברכה חוזרת ממני.
כל הכבוד לאם שיש לה בת כזאת, כל הכבוד לבת שיש לה מוסר כזה יעלי

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב לכל הנחמדים שלי ../images/Emo6.gif

לדנה כל הכבוד
ו
למכבי במשחק הערב. יוצאים קצת לטייל צפונה. שבת שלום
ולהתראוווות

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אז מנורה כעת ב
אני לא אוהבת לטוס, וביחוד לא טיסות ארוכות...לא אוהבת להסתובב במעברים ומצד שני מבאס לשבת שעות ללא תזוזה וגם לא בריא..אני ברגע שמתיישבת חולצת נעליים (מצידי שכולם ימותו מהריח (
) אבל לשבת שעות נעולה בנעליים - לא אני!!! חברה לימדה אותי תרגילים סיבוביים לכפות הרגליים שמקלים על מצוקת כפות הרגליים....עוזר טיפונת.... ירדה לי טונה מהלב...ארוחת הערב אתמול עברה בהצלחה רבה.. נו טוף, קיבלתי מחמאות על הבישולים, אבל שום דבר לא שווה לבזבז שעות במטבח בשביל מה לנו כל הארוחות המושקעות האלה!!! אמרתי לחבר'ה שזו הפעם האחרונה שאני מכינה ארוחה כזו'תי... בפעם הבאה קפה ועוגה....שיאכלו בבית!!!! (
וכעת אנחנו בדרך לעוד ארוחה אלא מה????(

ora11

New member
בוקר טוב ממני לכולם../images/Emo99.gif

למנורה טוסי בשלום וחזרי בשלום גם אני כמו חונה לא אוהבת לטוס טיסות ארוכות מקסימום 4-5 שעות. בשנה שעברה טסנו לורנה והשנה עוד לא תיכננו. חונה מי שלא טורח בערב שבת לא יאכל בשבת. כל הכבוד לבישולים שלך ואולי איזה מתכון מנצח. שבת שלום ויום מקסים.

אורה המתכון שניצח בערב היה......

עוף בשזיפים. מתכון שקיבלתי מחברה לפני 25 שנה ובמשך השנים עשיתי בו מקצה שיפורים. המצרכים: 15 שוקי עוף עם העור (החלק התחתון של הפולקע) 1 שקית מרק בצל 1 קופסת ליפתן שזיפים שחורים מסוג שגיב. לערבב את המיץ של השזיפים עם אבקת המרק, לסדר את השוקיים בתבנית זה ליד זה עם רווחים, לשפוך את הנוזלים על העוף, לכסות ולהכניס לכמה שעות למקרר. לחמם תנור לחום של 150-175 מעלות ולהכניס לתנור מכוסה בניר אלומיניום, לאפות כ-45-50 דקות, להוציא מהתנור להפוך ולפזר את השזיפים על העופות לאפות ללא כיסוי עוד כחצי שעה...זה הכל!!!! אני הוספתי למתכון קצת שמן זית, שום טרי כתוש, כמה ענפי רוזמרין, כף סוייה, כפית בהרט וכף חומץ בלסמי.. הריח מוציא את השכנים מדעתם והטעם גן עדן!!

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,היום 1 למאי 2004

ראשון למאי ,יום העבודה .דגלים אדומים איפה כל זה? הכל משתנה ...כל העולם משתנה אני רואה שגם אני משתנה ...הולכת ולא רצה ...מחייכת ולא צוחקת ...כל הלילה חשבתי אם מנורה ראתה את חיבוק שלי ? אני כבר מתגעגעת ,אולי באמת אני חייבת לקחת
ולזוז קצת , חודש מאי ,חודש היפה ביותר בשנה , עם חלומות אלף ...והחלום שלי הלך דווקא בחודש מאי ...יותר אני לא אדבר ... אני חייבת לחזור לזמנים יותר טובים ...
עוד מעט יתחיל לשרוף ,איזה עולם ..מחפשים את ה
עוד מעט סוגרים את התריסים שלא הכנס לו ...חה חה חה ...אתם רואים ...מתחילה לצחוק ...שיהיה לכולם יום מקסים ..

ora11

New member
אממי יקרה ../images/Emo24.gif

ובלי לדעת על מה את כותבת שולחת לך ח י ב ו ק גדול
שתמיד תצחקי ותהיה שמחה כמו שאת שופעת חיוניות כשפגשתי אותך. ל 1 במאי פעם חגגנו חג הפועלים דגלים אדומים לצד דגל ישראל היום אנחנו כבר לא פועלים אפילו בקיבוץ התברגנו ונעשינו קפיטליסטים. למרות שרב העבודה במשק היא עבודה עברית.

yaely2

New member
מנהל
חונה ידעתי שיחמיאו על הבשול../images/Emo34.gif

שבת שלום כולם, שבת שלום חונה,
גם מבלי שטעמתי ידעתי שיחמיאו לך על הבישול. יחד עם זאת..גם דעתי כדעתך שחבל להשקיע בבישול שהוא כמו מחשב. נעים לאכול אבל יוצר המון זבל. (גם עבודה וכסף). קחי את המחמאות ותהני מהם הן מגיעות לך בזכות ולא בחסד. בפעם הבאה תחליטי אם כדאי לך להשקיע או לא. יעלי שכמעט הפסיקה לבשל

emmy5

New member
קבלתי במייל מחברה באמריקה ..

מחר ,אנשי לקוד חייבים להחליט מה עושים ...זה הצד אחד של המטבע...צד השני של המטבע ...כמוני יש הרבה ...יש לי ארבע נכדים חיילים ...עד מתי????????עד מתי נוכל לשמור את הגן העדן שלהם?

zigd

New member
../images/Emo54.gif בוקר טוב מהצפון הרחוק .|חתול

בוקר טוב לכל חברי הפורום . הינה עבר חלף לו יום העצמאות . החיים שבים למסלולם , למרות
פתוח לכל המגיע לכאן . ממתינים לימים חמים יותר על מנת לפתוח את עונה הרחצה. כאן באכזיב . וכפי שאומרות המילים של השיר : קח מקל קח תרמיל בוא איתי אל הגליל . אהבה אהבה לכל חברי בפורום זה .

zigd

New member
../images/Emo54.gif למה אני אוהב להיות יהודי ?

מצטער על אורכו של המאמר .

emmy5

New member
ZIGD../images/Emo24.gifהמאמר מעניין ,תודה

טוב לראות אותך ביננו .. מהצפון הרחוק ..כל הארץ שלנו כזו קטנה ויפה ..

למעלה