בוקר טוב. חנן קריסטל דיבר הבוקר על המפלגה החדשה של כחלון.

מינהר

New member
בוקר טוב. חנן קריסטל דיבר הבוקר על המפלגה החדשה של כחלון.

לדבריו, הבחירות יוקדמו כנראה לסוף 2015, וזאת הסיבה שכחלון יצא לדרך כבר עכשיו. מה דעתכם עליו? הוא יספק דירה לכל דיכפין?

כולם מבטיחים הבטחות לפני בחירות ,

עד שהם מגיעים לכסא, אח"כ הם מקבלים סכלורוזה ושוכחים הכל !
כחלון הוא לא מלאך משמים, הוא פוליטיקאי כמו כולם ! אני גם לא שמעתי על השגים גדולים שיש לו.

עמיקם10

New member
כחלון כשר תקשורת הוריד את המחירים וביטל את ההתחייבויות

עברנו מפלאפון לאורנג' בשעה אחת. האמת שזה ממש של משנה.

עמיקם10

New member
מתברר שלהבטיח קל. לקיים יש לעבור דרך וועדות ובג"ץ

בראש וועדת הכספים יושב מתנחל- וח"כ סתיו שפיר מסרה שהוא מגיע ב-9 בבוקר לאשר דברים לפני ששותים קפה. ומגישים את העוגות הכשרות. במקום שיחליטו שזוגות צעירים לא ישלמו מע"מ על דירה ראשונה- יש לעבור דרך חוק המע"מ. אולי ככה כתוב בחוק המע"מ. כנראה שאין פטורים ממע"מ, פרט לירקנים. כנראה שזה לא יילך.
אולי שכל הצעירים יצהירו שהם ירקנים..

יוליקה

Member
מנהל
כל מפלגה חדשה שקמה מדברת אל אותה נישה

כחלון לא מדבר על דירה לכל דורש אלא על יוקר המחייה....
כאיש ליכוד לשעבר ימשוך אחריו מצביעי ליכוד ששומרים לו חסד נעורים...
הגרעין החזק של יש עתיד ימשיך איתו... אחרים ילכו עם כחלון...
בכלל המפה הפוליטית תשתנה שוב... שאול מופז וקדימה יעלמו לחלוטין
ציפי ליבני תתחבר או לעבודה או ליש עתיד אם היא רוצה לשרוד...
החרדים ישמרו על כוחם פחות או יותר...
לפחות ההישג של יש עתיד על העלאת אחוז החסימה ל-3.4 שהם לפחות
4 מנדטים תצמצם את ריבוי המפלגות...

הדסהש1

New member
אני לא מאמינה כבר לאף אחד, התאכזבתי מאוד

בבחירות שעשיתי.מפלגת הקששים לא עשתה כלום.ליבני גם נכשלה ולפיד?

עמיקם10

New member
זה לא ציפי ולא יאיר.זו המערכת שנמצאת בפקק. למשל..

יש בעיות בתקציב דוחים את הרכבת לאילת. או למה בכלל לבנות עוד נמל באשדוד. התשובה בגלל התחרות.
זו תשובה של אובר חוכמים. שתמיד טובה. נגד תנובה אוסם ושטראוס שהם בקארטל- כותבת מירב ארלוזורוב במאמר שעוד לא הספיקותי-ב'דה מארקר'-נגדם לא עושים כלום.
ובנושא התמלוגים מהגז ומכי"ל- הרי מהאזרחים לוקחים יותר תמלוגים מאשר מכי"ל-שהצליחו רק להשמיץ אותם.
אז שיקחו מהם השנה 100 מליון דולר.ואם מחירי האשלג ירדו יחזירו להם. העיקר שבועדת ששיניסקי 2-1- ..שתו הרבה קפה.

יוליקה

Member
מנהל
סיסמאות וקלישאות

לא עשו כלום???

נכון לא רשמו צ'ק שמן לפקודתך והפקידו לך בבנק....

אבל תשאלי את ניצולי השואה אם לא קיבלו כלום...
העלאת אחוז החסימה
הגבלת גודל הממשלה מ-28 שרים ל-18
שינוי הקירטריונים לדיור מוותק בנישואין לכושר השתכרות...
ואני יכולה להמשיך....

עמיקם10

New member
למי משנה מספר השרים.?

הכסף של משרדי הממשלה שבוטלו הולך למקום אחר. תקראי אצל רביב דרוקר. כמו כסף על ועדת מסמך הרפז שיועמד לדין- ומשפטים והעסקת מערכת המשפט- שכולו היה ספין נגד גבי אשכנזי שאיים לסחוף את העם לשלטון מפלגת העבודה. אז מישהו אסף חומר וכתב פתק. ודיבר עם אשתו של גבי. אז מה.! עיתונאים בראשות איילה חסון-ניהלו את המסע. מטעם אנחנו יודעים מי.
והקריטריוניים לדיור- כשמחירי הדירות המבוקשות מרקיעות. כשנראה ירידה במחירי הדירות ב-20 אחוז-נדבר.
על ניצולי שואה דיברנו מספיק. רובם כבר אינם. והמעט שחיים קיבלו מזמן. מדובר על כספים שנמצאים בבנק לאומי. למשל- שיהודי אחד תרם לקק"ל וכעת מקימים ע"ש קרן למלגות. רק תחשבו כמה יהודים תרמו לקק"ל ולא הקימו כלום חוץ מלנטוע עץ אחד. ולשלם לבכירים בקק"ל משכורות. ולריב עם מנהל מקרקעי ישראל מה עושים עם הרווחים של קק"ל.

עמיקם10

New member
יוקר המחיה מותנה במספר דברים. התחרות זו סיסמה.אם לא נקנה

המחירים ירדו. אצל רמי לוי לא זול יותר. מבצעים זה זול יותר אצל כולם. כמו שיש פיקוח על מחירי הלחם והחלב צריך להיות פיקוח על המחירים של 100 מוצרים. ברשימת הקניות שלנו להיום- רשומים 8 מוצרים. סבון כביסה קיניתי 3 של 2 ליטר והאחרון בשימוש. המחיר 30 שקל לנוזל כביסה קולון. במבצע היה 20 שקל. אז מחכים שיהיה במבצע.
על מחירי הדירות אין כנראה פיקוח ושיאיר מנסה לתת הנחה למישהו מיד הכלכלנים קפצו עליו כעל הזאב שמאיים על העדר. הכי מצחיק שאמרו שלפני שנה ש"ס הציעה את ביטול המע"מ ו'יש עתיד' התנגדה.
אז מה? רק חמור לא משנה את דעתו..אמר משה דיין, ואת זה לא הזכירו. כי הכל מגמתי.
------------------------
ביבי בכלל לא מדבר על זה. אצלו אין יוקר מחיה. ואת המחאה דופקים דרך ספינים כמו אצל רני יהב.
ביבי מדבר רק על האיראנים. כאילו שהוא יודע יותר ממני שאם תהיה להם פצצה [כמו לנו]יקרה אסון. הדיבורים שלהם זה לצורך פנימי. והדיבורים שלו גם. זה שהם מחמשים את החיזים והעזתים- זו הבעיה.

עמיקם10

New member
יוקר המחיה 2

קניתי בסופר ב-240 שקל בכרטיס-תלושי הנחה מכי"ל-פחות 17 אחוז.[ 2000 עולים לי 1660. ]
תפוחי עץ מספר שבועות מוכרים ב-9.90 לקג. לי יוצא עם ההנחה 7.5 שקל.קניתי קצת. אבל אצל הירקן ממול - שהסחורה אצלו תמיד יותר טובה-הוא מוכר תפוחי עץ ב-6 שקלים..איך זה? ביום חמשי אם ישמור על המחיר- אקנה אצלו. גובה המחירים ויקור המחיה תלוי רק בקונים. כשבילוי הוא גם קניה בקניון- אין סיכוי.

ביבי מתכוון למכור את המדינה

לחרדים והוא כבר מתחיל. ויוקר המחיה? הנרות והפרחים יעלו יותר? לא הוא משלם...
ובאשר למחירים - אני קונה בשופרסל והמחירים של מוצרים רבים נמוכים יותר מאשר בחצי חינם - בלי מבצעים. פשוט הורידו מחירים, כדי לשבור את השוק ואולי לשבור את מגה. מי יודע?
אבל השרים "ויתרו" והישבן שלהם יצטרך "לסבול" במכונית של 200 אלף במקום 400 אלף... ממש מסכנים.

עמיקם10

New member
'ביקרתי' פעמיים בחצי חינם בראשון. עם קרוב משפחה

המחירים שם אותו דבר כמו במגה-וההבדל שיש היצע של אוכל מוכן. הירקות והפירות יקרים יותר. למבצעים צריך
לבוא כל יום-יומיים ולבדוק. אבל קרוב המשפחה קונה שם כי הכל נגיש. יש המון קונים וצפוף. בשביל 20 שקל יותר אני הולך לסופר 100 מטר מהבית. ברגל במקום במכונית. חצי חינם בקצה ראשון בכוונה על גבול המערב-מזרח -רבע שעה נסיעה לשם...וחזרה. אנשים לא עושים חשבון- ובגלל זה המחירים לא יורדים. אם היו מארגנים מחאת קונים הכל היה אחרת. גם בבחירות לכנסת כולם חושבים שהכל בסדר..והכל בעצם לא בסדר. לכן השלטון ממשיך עשרות שנים. גם מפא"י לא היתה שווה הרבה- אבל עד שתפסו את זה עברו 30 שנה. אולי צריך חוק ששלטון זה ל-4 שנים. ואחרי זה מתחלפים. כמו בהרבה משרות. לפחות להחליף את השרים. ולא שהם יחליטו. ואז החנפנים והמשחדים לא יספיקו.

י מ י ת 2

New member
אני לא מאמינה במפלגות נישה קטנות שצצות מדי

בחירות. רק מפלגות גדולות עם אידאולוגיה יכולות לעשות משהו. אבל אנשים נוהים אחרי כל מיני סיסמאות כי מרגישים שמשהו חסר והם לא מרוצים ,חושבים שאוטוטו הגאולה תגיע עם הנביא החדש.

קניתי היום שואב אבק בשופרסל דיל. היה מבצע. יש לי כבר תערוכה של שואבי אבק שרכשתי בהמון כסף והם לא עושים את העבודה. אז הפעם החלטתי שארכוש במעט כסף ואם יפשל, לא יכאב לי הלב...

לפיד רק התחיל את דרכו בממשלה וכבר

הספיק הרבה לעומת חברי כנסת אחרים שיושבים בכנסת כבר שנים, כפי שיולינקה כבר פירטה.
מה לפיד אשם שהממשלות הקודמות לא נתנו את הכסף שמגיע לנצולי השאוה עד עכשיו, לפני כמה חודשים קבלו כל נצולי השואה סכומי כסף , להוצאות שוטפות שעד לאחרונה היו צריכים לשלם כל זאת לבד והיו הרבה אנשים שלא יכלו לקנות ולשלם את כל ההוצאות , אני רואה איך שלפיד נלחם כדי להטיב עם האוכלוסיה , אני בעדו ומקווה שהוא ימשיך להתקדם !

יוליקה

Member
מנהל
רק מפלגות גדולות עם אידאולוגיה יכולות לעשות משהו

האומנם???
אידיאולוגיה לא הולכת עם גודל המפלגה!!
מרצ הוכחה לכך...
וחוץ מלהפריע בועת הכספים החוץ והביטחון הן לא עושות כלום כי הן באופוזיציה....

עמיקם10

New member
האזרחים בוחרים לכנסת. וחושבים שמישהו אחר יעשה.

לפי החנויות המלאות לא חסר בארץ כלום. פעם בכלל לא נסעו לחו"ל.היה מס נסיעות.היה מס רכוש. אז כעת יש מע"מ. דעתי רוצה לאמר: בעיית ה'לדעתי', היא שהדור הנוכחי לא מתחלקים עם הדור הבא. כל מי שיש לו כאן הורים הוא דור נוכחי. כמו שהטיקונים מתנהגים כמו תיקנים[אבל זה רק בגלל ההזמנות לכפל לשון]הם מתנהגים כמו חזירים. ולא מתחלקים עם העם. על הגז השתלטו. על ים המלח השתלטו. המלונות באילת יקרים מהמלונות בחו"ל. זה שהמזון יקר כולם יודעים ולא שמעתי אף שר שאומר את ה'לדעתי' שלו על זה.[לפי עירית לינור]
ואת שרה נזכור שהזמינה רהיטים חדשים לביתה בקיסריה-וביקשה לשלוח לירושלים את הרהיטים הישנים.
נ.ב.
אולי זו סתם היתה יציאה של מישהו.

אוייייי!!! ראיתי את לפיד עם הזקן שלו

ונדהמתי, הוא גבר יפה, מה הוא עושה לעצמו? הוא ממש דומה להניה, בעיני זה לא מוצא חן ,

למעלה