בוקר טוב חרזניות
א אפרז New member 10/5/06 #2 בוקר טוב ומבורך!!! איזה באסה, יש לי היום בגרות בפסיכולוגיה ולכן אני צריכה להגיע לעבודה שעתיים לפני הזמן... אוףףףףףףףףףףףףףףףף!!!
בוקר טוב ומבורך!!! איזה באסה, יש לי היום בגרות בפסיכולוגיה ולכן אני צריכה להגיע לעבודה שעתיים לפני הזמן... אוףףףףףףףףףףףףףףףף!!!
א אפרז New member 10/5/06 #10 עבר ונגמר!!!!!!!!! הבחינה היתה הוגנת ובעיני לא קשה, אבל הרבה תלמידים יצאו מאוכזבים... טוה, כשל א לומדים כל השנה, לא מצליחים בסופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נורא, מחר יש לי יום חופש!!!!!!!!!!! אין שמיניסטים, ומחר אני אמורה ללמד רק שמינסטים- יש להם בגרות בחיבור!!!!!!!!!!
עבר ונגמר!!!!!!!!! הבחינה היתה הוגנת ובעיני לא קשה, אבל הרבה תלמידים יצאו מאוכזבים... טוה, כשל א לומדים כל השנה, לא מצליחים בסופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נורא, מחר יש לי יום חופש!!!!!!!!!!! אין שמיניסטים, ומחר אני אמורה ללמד רק שמינסטים- יש להם בגרות בחיבור!!!!!!!!!!
ע עידיתוש והאוצרות New member 10/5/06 #4 בהצלחה בבגרות ../images/Emo24.gif עבודה לא עבודה המבחן הכי חשוב ויהיה בסדר
Z zoharle New member 10/5/06 #7 בוקר נפלא לכולם. . . ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo204.gif