בוקר טוב. חשקתי בעשיית פיה. על סדר

עינתפ

New member
בוקר טוב. חשקתי בעשיית פיה. על סדר

היום להגיע לטבעון (נו,טוב זה לא רחוק ממני) לקנות צמר. בגלישה בפורום מצאתי הוראות לפיה באתר של פנטזיה. בקישורים של הפורום לא מצאתי - או יותר נכון לא מצאתי קישור לקישורי הפורום
. אז לפני שאני יוצאת לדרכי חוץ מכמה צבעים של צמר מה צריך עוד לקנות. האם הצמר מגיע בחבילות גדולות או שאפשר לקנות גם מעט?? ישנן עוד הוראות לפיות??? ואוו, כמה שאלות..... יום נפלא עינת

היי

קודם כל בימים הקרובים תעלה בפורום סדנא וירטואלית להכנת פיות. עד מחר לדעתי סמדי תפרסם את המועד לסדנא. לגבי צמר לפיות: את צריכה כ-10 ג' צמר לבן לגוף הבסיסי. ומעבר לזה ממש קצת בצבעים. כמה צבעים: לפי מה שאת אוהבת אבל ממש מעט. אפשר לקנות צמר לפי משקל או בחבילות. בחבילות יהיה לך צמר להרבה הרבה פיות. הצמר שאת צריכה הוא מסוג שוטלנד או מרינו. לא כדאי לקנות משטחים כי יהיה לך יותר קשה לקרוע ממנו ולסדר כך שיפול יפה על הפייה.

עינתפ

New member
תודה אירית. הייתי בעומר בטבעון

קניתי צמר לבןלפיה בחבילה וצמר צבעוני חתיכות לפי משקל מחט וחוטי רקמה. לא יכולה לחכות עד לסדנא
יש לי קוצים... ננסה היום לפי מה שיש לי מקווה שיצא מזה משהו. בכל מקרה המון תודה מחכה לסדנא המצולמת. עינת

עינתפ

New member
שמחה לצרף את הפיה הראשונה שלי

לפי התמונות שראיתי שרצות פה יש לי עוד הההההררררררבבבבבבהההההה מקום לשיפור וללימוד. נראה לי שיצאה לי פיה עם ראש גדול וחולצה קטנה. איך יודעים בדיוק כמה צמר לקחת... שוב תודה אירית על התשובות.

גאיליי

New member
פשוט מתאמנים....

תקחי חתיכה לבנה ארוכה יותר ותמתחי אותה העדינות ואז הקשר לא יצור ראש כל כך גדול. דווקא ההסבר של האתר פנטזיה בסדר לדעתי, ככה אני למדתי להכין פיות. הבאה תביב כבר יותר לטעמך אני בטוחה:)

אור224

New member
היי עינתפ -יופי של התחלה../images/Emo45.gif

תתחדשי, הראש הגדול--ייתכן שהקשר רופף יתר על המידה. חוצמזה אין חוקים בגדלים ועובדים לפי העין. במהלך השבוע הבא תועלה סדנה ואולי הדבר יקל עלייך.

עלמה7

New member
תסתכלי

כאן. צילמתי את שלבי הכנת הפיות שלי (ע"פ ההסבר של פנטזיה). גם לי יש עוד מה ללמוד... לפני כמה ימים גזרתי את פיסת הצמר שקושרת את הגוף והחלפתי בחוט רקמה מוזהב. הרבה יותר אלגנטי.

למעלה