בוקר טוב, יוליקה, אני יודעת את

בוקר טוב, יוליקה, אני יודעת את

הפתרון לחידה שלך (לא הסתכלתי אם מישהו פתר) - צריך לשים לב לניקוד. כחול הוא לבֵן - ורוד הוא לבת. אני חושבת שהיום כבר לא....

הדסהש1

New member
בוקר אור לחודש חדש....שלמה להט ראש עיריית ת"א

הלך לעולמו...ניהל את העיר במשך 19 שנה...יהי זכרו ברוך.

בת אל751

New member
יוליקה להכנס לפורם שלך קריעת ים סוף הפרסומת הראשונית לוקח

המון זמן עד שמאפשרת להכנס

מינהר

New member
היי, אתמול נפגשתי עם חברת ילדות בבת ים. היא חיה

בלונדון, ומגיעה בחגים פעמיים בשנה. היה נחמד.
ישבנו בארומה על שפת הים. ולפתע פתח איתנו בשיחה איש צעיר כבן 40 עם מבטא רוסי על ההיסטוריה והארכאולוגיה של ארץ ישראל.
הוא דיבר על מידבא בירדן. מואב הקדומה, לדבריו. דיברנו על אחאב, על ירושלים העתיקה, על כפר השילוח. היה מעניין. ומוזר.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם - אין סוף להפתעות

אבל קודם אענה לכן...

יהודית - כל הכבוד לך!!! היחידה שמצאה את הפתרון...
אינני מבינה מה זאת אומרת קשה להיכנס לפורום בגלל פרסומת... אצלי לא עולה שום פרסומת...
אני נכנסת דרך השער הראשי של תפוז...ששם אני גםראוה מי הגיבה להודעות שלי...

מינה, אני יודעת אזיו התרגשות זו לפגוש חברים מהילדות... מזה 3 שנים אני פוגשת כל שנה
חבר ילדות שלי מבית ספר יסודי הח בשוויץ ומגיע לבקר את אביו הקשיש...

אבל כעת תשמעו איזו הפתעה....
אמש קיבלתי הודעה דרך המסרים של הפייסבוק...ראשית היא בקישה חברות, אבל כיון שאינני מכירה
אותה לא אישרתי מייד... אבל אז היא החלה לשלוח לי תמונות ממשפחתי ומאמי מלפני שנים...
וכתבה לי שהיא נכדה של בת דודה של אמי שנפטרה כבר לפני כ-30 שנה שנה... אבל יש לסבתה
עוד אחות שהיא בת 96 והיא ביקרה בארץ ב-1994 והיא זאת שנתנה לה את התמונות וביקשה ממנה
לאתר אותי ואת אחי... כלומר אנחנו בנות דודות מדרגה שלישית... הבוקר אשוחח עמה בטלפון....

י מ י ת 2

New member
תמיד מרגש לפגוש קרובים שלא שמעת ולא ידעת

• אודותם. מקוה שתמצאי אתה שפה משותפת וענין משותף.
  • אני פגשתי לפני שנים בת דודה אמיתית מדרגה ראשונה באה מרוסיה וכמובן שלא ידעתי עליה מאומה. שמחנו וניסינו להיות בקשר, למען האמת זה לא הלך. מפגשים פה ושם עד שלצערי נפטרה. עם ילדיה אין לנו קשר. לפעמים זה חבל אבל אלה החיים.

מינהר

New member
יוליקה, נחמד שמצאה אותך דודנית רחוקה.

אני הייתי בקשר שנים עם בת דודה מבוגרת ממני בארהב. משהלכה לעולמה, הבנים שלה מתעצלים לשמור על קשר.
לא סתם נאמר-- טוב שכן קרוב מאח רחוק.

יוליקה

Member
מנהל
תודה לכן. דיברנו בטלפון וניפגש בסוכות... תראו את זה!!!

הצעת האוצר – המהפכה הגדולה האמיתית בקק"ל

הלוואי!! הלוואי!!! אני יודעת באמת מה עושים עם המיליארדים של קק"ל.... אלפי משלחות יושבות במאות ארצות ומבזבזים כסף ולא עושים כלום.... קק"ל וקרן היסוד.... איזה אדמות בדיוק יש עוד לגאול??? הוצאת משלחות לקהילות היהודיות בניכר... בעלות של מליונים רבים.... די!!!! גם משרד החינוך וגם משרד השיכון יכולים לעשות את המלאכה מבלי לזרוק מיליונים כמו קק"ל....

מינהר

New member
כן יוליקה, הגיע הזמן שקקל יתרום כספו לחלשים. הם מתעשרים

ע-ח האדמות שאנו משלמים עליהם מחיר מופקע במחיר הדירה. [הדירה שלי למשל על אדמת קקל, שלמתי הון עבור הקרקע.]
ובזכות עבודות הפיתוח שעושה המדינה. אבל הרבה חשובים אוהבים לעבוד שם ולהנות.
הם שמשו כקופה הקטנה של בנט ואריאל, בישוב השטחים. זו עבודה חשובה, לא?

למעלה