בוקר טוב, יוליקה, גם לי יש שני

בוקר טוב, יוליקה, גם לי יש שני

מקררים - האחד הוא מקרר הפוך כשמקפיא שלו למטה, והשני הוא מקפיא שהבאתי אתי מגרמניה בשנת 1986 והוא עדיין עובד יותר טוב מכל המקררים שאני מכירה. ולכן לא חסר כלום - מקפיאה לחם וחלב ומזון מבושל. ויש לי גם מטבח גדול ובו יש הרבה מאוד מוצרים שמספיקים למלחמה שלמה... ואין לי מזיקים קטנים. אולי משום שהמטבח עשוי מעץ מייפל אמיתי (הוא גם עלה כך....).
ובאשר לצ'יפס - לא מטגנת אלא אופה את תפוחי האדמה בתנור, כמו צ'יפס. טעים מאוד ובלי שמן. לא בגלל הדיאטה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש שחג בסופו

בדיוק אחרי שסיימנו את ארוחת הצהריים אתמול ... המדיח החליט שגם הוא רוצה לנוח...
ערימות של כלים נחו בכיור...כי המדיח מקצר... למזלי זה המכשיר היחיד בבית שאני מבטחת...
היום תגיע העוזרת להשתלט על מה שהשאירו הנכדים...

כעת זה הימים בין כסה לעשור.... בסוף השבוע יגיעו שוב הבנות שלי וחברה של הבת הקטנה עם הילדים
הבעלים צמים!! והן לא... אז באים להתפנק אצל אמא/סבתא...

עמיקם, תנסה "צ'יפס בסגנון אמריקאי"

נקנה בסופר דיל קפוא , לא סופג שמן , אלו תפוחי אדמה מיוחדים לצ'יפס , אני מטגנת אותם בסיר חשמלי לצ'יפס, יוצא קריספי וטעים !!

הדסהש1

New member
שבוע טוב לכולם...אנו רק 2 לכן

מקרר אחד מספיק לנו...גם שבאים לעיתים זה מספיק...בזמן האחרון
הנכד שלנו נמצא אצלינו וזה מורגש.."גבר" בן 14.5 החליט שפה שקט לו יותר.ונעים לא רב עם אחיו ואימו...כך שיש שקט תעשיתי...אין נתק
בינהם הם נפגשים כל צהריים אצלינו...והוא הולך מידי פעם לביתו .
אשלשלום בערה סעדנו יחד ארוחת שישי.כך שכולם מרוצים....

יוליקה

Member
מנהל
הלך לעולמו המוסיקאי והיוצר גיל אלדמע

המלחין והמעבד המוזיקלי חתן פרס ישראל גיל אלדמע, הלך לעולמו הלילה (א') בגיל 86. אלדמע, שעבד בין היתר במחלקת המוזיקה של קול ישראל, ערך והפיק תוכניות זמר לרדיו ולטלוויזיה, הקים את "חבורת רננים" שהקליטה שירים עבריים בעיבודו - ונחשב למעבד המוביל בזמר העברי, שעבודתו מהווה בסיס לפעילותן של חבורות הזמר והמקהלות בישראל.

יהי זכרו ברוך

עמיקם10

New member
גיל ורן אלדמע גרו בבית בגבעתיים.

רן הכניס אותנו לסליק-שנמצא ברחוב אחדות העבודה-[יש שם שלט.]למטה במרתף בחצר ישנם נשקים וזהו בעצם מוזיאון קטן.
הוריהם ייסדו את גבעתיים כשכונה מעבר לנחל מוסררה. בקרבת מקום ברחוב ברוכוב-[בר ברוכוב מהוגי תנועת העבודה שלא עלה לארץ]
ביתו של בעל בית המרקחת קיסלוק-במושבה הגרמנית שרונה. הבית הבודד קיים עם החצר והחנייה בחצר.כשממול כבר בנו בתי קומות. רחוב ברוכוב כמו גם רחוב ביאליק ברמת גן-מלא בעצים שנותנים צל. הלוואי עלינו בראשון.

מינהר

New member
זה נכון, נעים להסתובב בביאליק רמת גן בעיצומו של קיץ

בצל העצים.
דיברת על רחוב בורוכוב גבעתיים, או בורוכוב תל אביב? מה הקשר לשרונה?

מינהר

New member
יוליקה, אודה מאוד אם תקבעו את תאריך הפגישה,

כי אני מתכננת פגישה עם חברי הישנים מתל אביב בחומ-ס. ואם הם יקבעו יום לפניכן , לא אשנה זאת. כתבתי כמובן גם ליהודית.

למעלה