בוקר טוב..יוליקה הכבישים בבוקר מפוקקים...

הדסהש1

New member
בוקר טוב..יוליקה הכבישים בבוקר מפוקקים...

אפילו במרכז להגיע למרחקים לא ארוכים בבוקר לוקח כפליים...

יוליקה

Member
מנהל
אז לפחות אני יודעת מה הרווחתי

גם לגור בנוף מקסים, מזג אויר נח ובלי פקקים.
כלתי שגרה בניר צבי ועובדת באסף הרופא...מרחק נסיעה
קצר ביותר, לפעמים לוקח לה 20 דקות להגיע...כלומר לעמוד בפקקים....
בין ניר צבי לאסף הרופא...

מינהר

New member
יוליקה, כל הכבוד על הנסיעה לבן.

לי יש בן בחיפה, ובשבילי זה מבצע כמעט בלתי אפשרי לנסוע לשם, בגלל שהעינים מתיבשות וכואבות.
אין ספק שאת גרה במקום נהדר.
הסיפורים הנוראים על חיפה, לדעתך גם בשכונת נווה שאנן ובפארק מתם יש בעיות זיהום חמורות?

יוליקה

Member
מנהל
יש במפרץ חיפה מפעל פרוטרום

רוצים להעביר אותו לאיזור התעשייה החדש בתענכים...
כמובן שיש תנועה של מתנגדים!!!

הדסהש1

New member
יולקה אנו נוסעים לתל השומר עם

אןטובוסים.ובבוקר זה לוקח לחצות את קרית אונו שעה.לכן אנו יוצאים מוקדם ככל האפשר.זה לא יאומן.לעיתים אפילו יותר זה עוקר חשוב לערים הסמוכות....

הפתרון האורבני: קטנוע

כאשר הייתי 15 שנה ע.קמב"צ מחוזי, נשאלתי אם אני רוצה רכב בשיתוף עם קצין אחר או קטנוע צמוד, העדפתי את הקטנוע בקיץ ובחורף ותמיד הגעתי לכל מקום ברבע זמן ופחות, בלי צורך לחפש חניה שאין, ולא תלוי באף אחד.

גם היום אני מעדיף בשטח עירוני או בכלל בתוך גוש דן, קטנוע על פני מכונית.

עשיתי פעם תחרות עם אשתי על אותם מספר המטלות ובאיזורים דומים, אני סיימתי ברבע שעה, ולה לקח יותר משעתיים.....

דיברנו על בריאות ?
לפני חודש קבע קרדיולוג שחליתי ויש לי ,ריפרוף פרוזדורים", מה שיחייב צינטור עם גרימת צריבה בלב להאט את פעולם הדלת בינייהם, כי זה מה שגורם לי לתשישות, הדלת בין הפרוזדורים פועלת מהר, פי 20-30 וזה מעייף.

הרופא אמר, שבינתיים אכפיל את כדור ה-"פרוקור" לשבועיים ולבצע בדיקת דם.
אז מה קרה?
א. ה-INR שלי (צפיפות הדם) שהיה חריג באופן חמור (3.5) ירד לנורמה (2.5)
ב. כבר מהיום השני לנטילת הפרוקור הכפול, נעלמה התשישות וחזרתי למצב רגיל.
ג. היום בבדיקה נמצא כי "רפרוף הפרוזדורים", נעלם. וליתר בטחון לשלוש החדשים הבאים אחד עוד חצי כדור כדי למנוע אפשרות שיחזור.

וכך ניצלתי באמצעות גלולה, מניתוח מסוכן.

יוליקה

Member
מנהל
צודק! לאחי יש עסק בגבול רמת גן בני ברק

הוא מתנייד רק עם קטנוע.

מאיר, ראית את החדשות של המשטרה - אתה שוב צדקת!!

המפכ"ל הנוכחי הוא לא שוטר

ולא יעזור כמה שייפו אותו.

אי אפשר להיכנס למשטרה ותוך חודש לנהל אותה, זה בניגוד לכל הגיון נורמלי.
המשטרה זה מקצוע מיוחד הדורש לא רק רצון, אלא רמת יידע בכירה ונסיון רב.
לא יכול להיות שהמפ"כל יידע פחות משוטר שנמצא בתחילת קורס שוטרים......

חוסר ההתייחסות שלו לממצאי מח"ש ולהחזיר לשירות מי שנחשד בעבירות פליליות כאשר יש ראיות נגדו, זהו פשע. קצין כזה מקומו בבית סוהר ולא בחזרה לתפקיד.

סרוב שלו לקדם קצינים מעולים ביותר זה פשע נגד המשטרה ונגד הציבור. הסרוב לקדם את אשד ואת נוימן הוא פשוט חרפה. אני מכיר אותם מקרוב ואני יודע שהם מקצוענים ברמה שהייתי שמח לעבוד איתם כתף אל כתף במלחמה בפשע ואנחנו כולנו מהדור הישן של המשטרה עם קבלות על התיפקוד.
אז לפגוע בהם כי אתה רוצה להביא חברים שלך מהשב"כ שגם להם כמוך אין שום מושג במשטרה, זה עלוב ממש.
וההיפך עם ריטמן שהוחזר ל-433, גם אותו אני מכיר מהימ"ר, ואין לי אף מילה טובה לאמר עליו.....

לטווח הקרוב אלשייך מלהיב ציבור (שלא מבין מה זה להיות מפ"כל) על תקן "מטאטא חדש מטאטא טוב", כאשר לטווח ארוך הוא רק יגרום נזק למשטרה, נזק בלתי הפיך כשיסתבר שהוא היה בסך הכל "מטאטא כביש משומש".....

גם ההוראה למילוי השאלון בן מאות שאלות אישיות, הוא חרפה, כאילו אמר לקצינים: כולכם עבריינים, לא מאמין לאף אחד מכם, אתם תמלאו את השאלון או שתעופו.....
משהו בסגנון הזה.
אילו אני הייתי קצין בכיר והייתי מקבל הוראה למלא שאלון מחפיר כזה, הייתי עונה על כל שאלה פרטית "זה לא עניינך", או מתפטר ומפנה מקום לעוד פליט שב"כ, שיוציא עוד לבנה מבנין המשטרה.

כי הרי המפ"כל הנוכחי לא רואה בעין לא רק את מח"ש , אלא גם לא את 72 הקצינים הבכירים במשטרה, אנשים שעשו רבות למען בטחון הציבור.

לפני שנים, הצעתי לשני מפכ"לים ששניהם לא ממש שוטרים בדיוק כמו הנוכחי, להקים קונסוליום, מעין "מועצת זקנים", חבורה של גימלאים בדרגות רנ"ג, לישיבה פעם בחודש ולשמוע את דעתם בנושאים שונים.
אפשר רק להשכיל מזה, אבל זה ממש לא ענין אותם, לשמוע דעתם של אנשי מקצוע ותיקים שמאחורי כל אחד מהם 30 שנות שירות.

יוליקה

Member
מנהל
אבל הוא לא מסתפק בזה...

הערב אמרו בחדשות שמספר ניצבים פורשים מהמשטרה
כי הוא לא מקדם אותם ומביא אנשים מחוץ למשטרה....

זה בדיוק מה שאמרתי: הוא דורס את המשטרה.

ומה חשבת ? שהשאלון זה לא עוד תרגיל לזרוק קצינים בכירים ?
זה נאמר במפורש שמי שלא יענה כהלכה על השאלון, יושם בצד לחשיבה נוספת לגביו.
כל מי שחגג עם המטאטא הזה, עוד ייאלץ לבלוע אותו.....

למעלה