בוקר טוב, יום בריאת המאורות,

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב, יום בריאת המאורות,

מקווה שכולם בסדר, גם אנ בסדר.
כתבתי אתמול בערב ולכן אין לי הרבה לדווח פרט לכך שהיה לי אתמול יום מעייף, בין השאר גם הייתי בסרט "מסתור", מאחר והייתי עייפה איני יודעת אם הסרט טוב או לא. למה אני מספרת? כדי לומר שבשמונה כבר הייתי במיטה ובשעה תשע וחצי העירה אותי השלפוחית ולא הצלחתי שוב להרדם. הדלקתי את הטלויזיה ואינני זוכרת מה ראיתי כי נמנמתי. שוב הלכתי לשירותים וקמתי ב 6:15 זהו אני פה עם חיוכון.

אמרתי לקלוריות: "מי סופר אתכן בכלל? אני אוכל אלף כמוכן לארוחת בוקר"...

יעלי

בוקר טוב, ציפי את כולנו מרמים וזה מה שהכי כואב

אי אפשר להטיל על הילדים שלנו את כל הבעיות שיש לנו, אני כותבת זאת מתוך הנסיון שלי בתקופות האחרונות.

לכולנו יש בלאי של ציודים ועוד, אחד המקררים התקלקל לנו, קראתי לטכנאי, הוא הגיע ולקח עבור ההגעה והביקור 200 ש''ח, בדק את המקרר ואמר שצריך להחליף קומפרסור, אמרתי לו בסדר הלך לא לפני שלקח 200 ש''ח ואז צילצל ואמר שאין להשיג יותר קומפרסור לדגם הזה, הוא מראש שאל איזה מקרר זה וידע מראש שאחרי 7 שנים של מוצר אין לו חלקי חילוף, אז למה הגעת ולקחת 200 ש''ח?

קנינו ספות מעור של אמריקן קומפורט לאחר חצי שנה התחיל הצבע לדהות במקומות החיכוך בישיבה, צילצלתי והחליפו לי במערכת אחרת שקרה שם אותו הדבר, וכך החליפו לי עד שהתעיפתי ואמרתי לא עוד, אמרו לנו שזה תוצרת ארה''ב ומומחה שהגיע מטעם החברה סיפר לנו שזה מסין וכך גיליתי ששוב רימו אותי ולא היה לנו כח להתמודד עם זה, לפני חודשיים התגלו קרעים באחת הספות ושוב דהייה של צבע, התקשרתי לחברה שמתקנת צבע וקרעים, החזירו לי יופי של ספה שאחרי חודש הכל נפרם והצבע שוב ירד, התענוג הזה עלה לי 3.500 ש"ח, קניתי מייבש כביסה חדש, אתמול הגיע טכנאי ללמד אותי איך להפעיל אותה, הציג לי מטען פחת שלא יפסיק לעבוד אם יהיה קצר, כדורים שמכניסים לכביסה ולא גורם לחשמל סטטי בבגדים ועוד ביטוח נוסף ל-4 השנים הבאות ממש מסחרה שלמה, ברור שלא קניתי כלום ממה שהציע לי, זהו , כך עובדים עלינו האנשים המבוגרים. עצוב כל כך.

שלא לדבר שכל יום מתקשרים מחברת בטוח מגדל ומסיעים לנו להפוך את החסכונות לפנסיה ועוד ועוד.

מינהר

New member
נכון, יש בעיה עם ספקי מוצרים ושרותים.

אבל הכי גרוע זה נזילות. הן מפריעות, צריך לטפל מעכשיו לעכשיו, ולא תמיד עולים על מקור הרטיבות האמיתי. המים חמקמקים.
ניצת, אני מאחלת לך ריהוט חדש וטוב. שלי משמרת הזורע, והוא בסדר. אבל לפני כן היו לי רהיטים מיצרן מתל אביב , שהיו 100% במשך 20 שנה, עם ריפוד קטיפה טוב, רק נמאסו עלי.

מינהר

New member
נהג משאית ממזרח ירושלים. ג'יפים צבאיים בשיירה

נוסעים לאט. הוא נכנס בהם. בטעות? לא נראה לי. 2 חיילים, צעירים ולוחמים, הרוגים ועוד פצועים.

הדסהש1

New member
גם עלי עבדו שטכנאי בא אלי

קניתי ממנו מתקן שלא יהיה אבנית למכונה ומתברר אחר כלשזה בולשיט.נתנו לי בהנחה מטליות מיוחדות במקום אבקת כביסה .זה נחמד אבל למעשה שנגמרה לי החבילה מתברר שזה יקר מאוד..עשו לזה פרסומת טובה..ונוסף התפתתי לאחר שנה לעשות ביטוח ל 5 שנים למכונת הכביסה יש לי עד סוף השנה.כמעט ולא הייתי צריכה תיקונים.בשביל ה 2 הפעמים שהיו אצלי זה היה במקום תשלום לטכנאי.כל ביקור250 שקל הביטוח עלה 500 שקלים ל 5 שנים...ביקרתי היוםאת אבי וזה עשה לו טוב..ולאחר מכן בקרתי את רמי..בעזרתה של אחותי...

שי1951

Member
ערב טוב והרבה בריאות
לכל חברות/חברי הפורום

ערב טוב והרבה בריאות
לכל חברות/חברי הפורום
מצרף שני קבצים זהים (וורד ואקרובט) עם הסבר מחוייך: איך לתכנן נכון את היום.

(אני חש אי נוחות, ומתנצל על כך שאני ישן טוב בלילה ואחרים בפורום לא כל כך ישנים טוב)

ערב טוב

הבוקר ניקיתי קצת את חדר האמבטיה, במקומות שעברו את הטיפול,
היה לי כיף להתקלח, אבל מקלחת מהירה, כי היה לי תור לפיזיותרפיסטית,
המטפל של אורי בא ורחץ אותו כמו שצריך וגם הוא נהנה, אנחנו לא מודעים
לדברים הטובים שיש לנו, עד שהם חסרים לנו, מקבלים הכל כמובן מאליו,
עכשיו אני אחרי מקלחת וחפיפה טובה, מרגישה כמו חדשה,
לכל אלה שחושבים שהאינסטלטור רימה אותי, הוא לא, היום דיברנו על זה,
הוא הסביר לי שלדעתו צריכים להחליף גוף חימום והשד יודע מה עוד,
אז אמרתי לו שבסך הכל צריכים לשטוף, כמובן שבבוא הזמן, אם יהיה
צורך גם נחליף את הקולטים ואת הדוד ובכלל אנחנו עובדים עם הדודן
הזה כבר הרבה שנים ומאד מרוצים ממנו, אז הוא לא שינה את הצעתו,
אמר שיהיה לכם לבריאות וזהו, הוא דווקא בן אדם נחמד,
בעניין הביטוחים וכל ההצעות שמציעים לנו העובדים בחברות של המכשירים,
הם לא מרמים, הם מנסים למכור, כי כנראה מקבלים אחוזים, אני אף פעם
לא התפתיתי לזה,
שייקה אהבתי את סדר היום הזה, אנסה ביום ראשון, אחרי שבת, (לא יודעת איזה)
להתחיל ליישם את זה, בעניין השינה שלך, שמעת פעם על פתיחת פה לשטן?
טוב נחה עלי רוח שטויות, אז אפסיק פה, השיער התייבש ואני הולכת למיטה
לתפוס שלווה.

למעלה