בוקר טוב, יום חדש. קמתי מוקדם. אתמול קיבלתי מדרסים

מינהר

New member
בוקר טוב, יום חדש. קמתי מוקדם. אתמול קיבלתי מדרסים

חדשים. יש לי 3 זוגות. אף אחד לא 100%, כל אחד בזוג נעלים אחר. מתקנים, וזה לא זה.
את הזוג הטוב יחסית אני חוששת לתת לתיקון, שלא יקלקלו אותו במקום לתקן, ובמקום זה הזמנתי חדש, שעולה 2600 שח אצל נווה.

הדסהש1

New member
מינה וכל הפורום בוקר טוב

אני כבר לא מזמינה מדרסים...לא מסתדרת איתם...וחבל לי על הכסף
כבר נוכחתי ישי דברים שאני קונה משלמת במיטב כספי ולא משתמשת
קשה לי להתרגל לשינויים....לפני שנתיים קניתי מכשיר להקלת הנשימה בלילה השתמשתי בו חצי שנה .ודיי לא יכולתי יותר.זה לא נותן לי
אפשרות להחיות חופשיה .לא להסתובב רק במצב אחד...ועזבתי
אותו בארון.....

מינהר

New member
הדסה, אשריך. אני בלי מדרסים לא יכולה ללכת, ואני חייבת

ללכת, גם בשביל עבודה וגם בשביל הנפש.

מינהר

New member
היי, זה בית ראש העיר לשעבר שלנו. אחוזה על

5 דונם. יש עצים. אבל בגדר הקדמית היה לו כנראה חבל לעשות גדר חיה, והוא תלה את הניילון הלבן הטפשי הזה.

מינהר

New member
הדסה, אנסה בהזדמנות לצלם את ה-5 דונם

מלמעלה, מהבתים ממול.

יוליקה

Member
מנהל
מעולם לא הלכתי עם מדרסים

למרות שכבר בילדות הורו לי על כך בגלל הפלאטפוס שיש לי...
אמרו לי שבבגרותי לא אוכל ללכת.... אבל אינני רואה נחיצות לכך גם היום....

מחולל חמצן ומדרסים

בעיקבות קושיי נשימה, קבלתי מקופת חולים מחולל חמצן ונהגתי להשתמש בו לפחות 3 פעמים בשבוע בלילות וזה מאוד עזר לי.
הייתי מוטרד מהנסיעות לחו"ל וקניתי מחולל חמצן בפורמט מאוד קטן (13.000 שקל) ושבוע אחרי שקיבלתי אותו, אושפזתי בבית חולים לשלושה שבועות שבסופם הושתל לי קוצב לב.
מאז שני מחוללי החמצן אוספים אבק.....

שנים רבות הלכתי עם מדרסים,ולפני כמה שנים החלטתי להפסיק כי הם כבר התפוררו, ולא חשתי בשום הבדל בלעדיהם.

י מ י ת 2

New member
כל אחד עם הרגלים הפרטיות שלו

לי יש מדרסים בנעלי הספורט אני לא מורידה אותם ולא הולכת בלעדיהם. נעלים אחרות וסנדלים אני רוכשת מראש אורטופדיות הכוללות אימום מיוחד ורק אתם אני מסוגלת לצעוד.
עשיתי כמה נסיונות למדוד נעלים אחרות גם כן אורטופדיות אבל לא כל כך יקרות וכעבור כמה דקות הרגשתי שאני חיבת להעיף אותן מהרגלים שלי.
הוא אשר אמרתי רגלי הן שלי ומחובתי לדאוג להן. כי מהרגלים צומח כל הגוף ובעיקר הגב. אוי הגב.

מינהר

New member
מאיר, יחי הקוצב.

הלואי שגם אצלי יסתדר בלי מדרסים. בינתיים זה לא קורה.

מאיר תודה על ההסבר המפורט,

יש לי את כרום בשורה של -התחל- עם הסמל וגם -ועדפים,-שנפתח בשם -מיובא- בפעם הבאה אכנס דרך כרום!!!
&nbsp
מינהר, אני גם צרכתי מדרסים, על שגיליתי לפני שנים את נעלי -נאות,- ההימום האורטופדי שלהם מתאים לי בדיוק מאז אני קונה רק נעלי -נאות- והוכלת אתם טוב מאוד ! נסית אותם???

מינהר אני מבינה אותך, אבל יש להם

כל מיני גבהים של עקבים, לי מתאים יותר עקב ביבי, למרות שיש לי גם קצת על עקב, ליציאה, לרב אני הולכת עם סנדלי אצבע, כדי שהבוהן לר תעלה על האצבע השניה, כך יעץ לי לפני הרבה שנים אורטופד !!!יש ליכ- 8 זוגות רק נאות מכל מיני דוגמאות, גם לחורף וגם לקיץ, אני מאוד מרוצה!

יוליקה

Member
מנהל
אתן מצליחות להיכנס לקומונה של יהודית?

אני מקבלת אררור...

מינהר

New member
יוליקה, אני לא מצליחה להיכנס ל-בואו נדבר.

אני מניחה שיהודית מטפלת. שאלת אותה?

למעלה