בוקר טוב-יום חמישי קמתי מוקדם מה עשיתם/תעשו היום? שאלת היום- מקופלת, פסק זמן, או כיף כף?
א אנוכי ואני New member 6/12/07 #1 בוקר טוב-יום חמישי../images/Emo42.gif קמתי מוקדם מה עשיתם/תעשו היום? שאלת היום- מקופלת, פסק זמן, או כיף כף?
בוקר טוב-יום חמישי../images/Emo42.gif קמתי מוקדם מה עשיתם/תעשו היום? שאלת היום- מקופלת, פסק זמן, או כיף כף?
T tA Love Tu New member 6/12/07 #2 ../images/Emo108.gifהייוש היום בערב נוסעים לדודה שלי, להדלקת נרות, ועוד דוד אחד יבוא. ומקופלת, בלי ספק.
../images/Emo108.gifהייוש היום בערב נוסעים לדודה שלי, להדלקת נרות, ועוד דוד אחד יבוא. ומקופלת, בלי ספק.
M maiky17 New member 6/12/07 #3 ../images/Emo182.gifבוקיר טוב, בוקיר טוב../images/Emo6.gif מצב רוח. היום אני לא אעשה כלום, אולי אולי אולי אלך להתאמן לתחרות הקרובה (אבל אין לי עם מי! נכון שאתם רוצים לאמן אותי?). פ-ס-ק--ז-מ-ן!!!
../images/Emo182.gifבוקיר טוב, בוקיר טוב../images/Emo6.gif מצב רוח. היום אני לא אעשה כלום, אולי אולי אולי אלך להתאמן לתחרות הקרובה (אבל אין לי עם מי! נכון שאתם רוצים לאמן אותי?). פ-ס-ק--ז-מ-ן!!!
א אנוכי ואני New member 7/12/07 #4 אתם ישנים!!!!! הייתי בבייביסיטר בבוקר, אח"כ נסעתי לת"א ובשעה טובה-יש לי מגפיים לחורף (והן יפות|מאוהב) ואזז חזרתי הביתה ונסענו לארוחה בבית החדש של אחי כיף כיף כיף.
אתם ישנים!!!!! הייתי בבייביסיטר בבוקר, אח"כ נסעתי לת"א ובשעה טובה-יש לי מגפיים לחורף (והן יפות|מאוהב) ואזז חזרתי הביתה ונסענו לארוחה בבית החדש של אחי כיף כיף כיף.