בוקר טוב. יום יפנה. אני עוד מעט

מינהר

New member
בוקר טוב. יום יפנה. אני עוד מעט

יוצאת להליכה. אתמול היה אינסטלטור, פתח את הסתימה בכיור מטבח עם מכונה חשמלית, ואמר שפעם בשבוע למלא הכיור ב 2 קומקומים מים חמים ולהזרים, כדי להמיס השומן. ידעתי, ולא ממש עשיתי כך.

הדסהש1

New member
מינה יש חומר מיוחד לפתיחת סתימות.אבל הטיפול השבועי

עם מים רותחים זה הטיפול הנורמלי ללא הוצאות.הייתי מוקדם בבוקרר בקופת חולים הזמנתי תור ל 7.30 אני אוהבת להיות בין הראשונים.כבר שבוע מאז
הסתימות ה"קטנות" בשיניים אני סובלת מכאבים .צלצלתי לרופא והשיננית אמרה לי שיתכן ויש לי אפטות שזה פצעים הפה.לא נעים בכלל.אי אפשר לאכול.לשתות ואפילו לדבר .זה לא נורא שלא אדבר כי הכל הדיבורים בזמן האחרוון הם על מה שנעשה במדינה .ואנו לא יכולים להגיע לעמק השווה.יש לנו דיעות שונות.אז עדיף שאשתוק.קיבלתי תרופה ונוזל שטיפה.מקווה שזה יעזור.ליאת מרגישה יותר טוב.הלילה ישנה טוב יותר בגלל הסירופ המיוחד שנתנו לה..חבל שזה נמשך כבר כמעט חודש השיעול שלה.זה מקטנות.עכשיו אפרוש לנוח כי אני עייפה בגלל חוסר שינה רצופה .ישנה בתשלומים...

בוקר טוב

אני מקושקשת לגמרי, הבוקר קמתי מוקדם, ייבשתי כביסה, כדי שהמטפלת תבוא ותקפל, עשיתי לאורי טיפול 10000 באוזניים לקראת הליכתו עם המטפל להסתפר,
הגיעו גם המטפל וגם המטפלת ביחד, שניהם מבלבלים לי את המוח החלטתי
לשלוח אותה לקניה בפרימדונה, הכנתי ביחד איתה רשימה ובזמן הזה היא גם קיפלה כביסה והפריעה לי להתרכז ברשימת הקניות, המטפל שיגע אותי עם החולצה שצריכים להלביש לאורי, אין לי סבלנות לשום דבר, שיגעתי אותו שיגעתי את אורי ושיגעתי את המטפלת, הבן שלי רזי אומר שאני צריכה ללכת לסל
המיחזור ואחיו שחר אומר משהו יותר גרוע, שאני לא רוצה לחזור עליו,
מינה, הדסה וכל מי שמתעניין, אני נאלצתי להזמין כל 2-3-חודשים אינסטלטור,
שיפתח סתימה במטבח, עכשיו אני יותר שומרת, לא זורקת לכיור את שאריות
הקפה, זורקת למשולש עם הניילון, שעומד על השיש, לא רוחצת ישר כלים
שיש בהם שומנים, אני מנגבת כל דבר עם מגבות נייר ניקול, אני מבזבזת המון
נייר,למזלי יש מתחתי מחסן ציוד משרדי ששם אני קונה יותר בזול, זה שווה
את המאמץ, הצנרת בבניין הזה מאד ישנה ורקובה ואי אפשר להשתמש
בחומרים החדישים, זה מה יש,
זהו, המטפל סיים והלך, עוד מעט תחזור המטפלת עם הקניות, חשבתי
לתומי שאסע לקנות מקינטה, "אז חשבתי" הכאבים ברגל הורגים אותי,
אני לא רוצה לבקש מרזי, הוא עושה בשבילי המון ולא נעים לי לבקש עוד,
משחר ביקשתי והוא ענה לי תשובה מתוחכמת, אני גם לא רוצה לבקש ממנו,
כי הוא יתחיל להטיף לי שזה יקר,לא נורא, בינתיים אני מסתדרת עם קפה שחור ונסקפה,
אני לא עושה הגהה ועריכה, אני שולחת ככה

מינהר

New member
ציפי, גם אני מנגבת את המחבתות עם מגבות נייר

או עם עיתון כדי לספוג את השומן לפני רחצה. אבל בכל זאת פעם בשנה צריך ביקור אינסטלטור.
מה זה מקינטה? בקפה שחור אני בקושי נוגעת. זה שמור לעוזרת לבן הגדול.

מינה

מקינטה זה מכשיר להכנת אספרסו אישי, שמבשלים אותו על האש, אין בית איטלקי,
שלא יהיה בו כזה מכשיר,אני קונה לזה אספרסו בטעמים וטוחנים לי את זה בהקולה
מבגדד, זה נמצא בחזית של בית נארא,
ניסיתי להעביר תמונה ולא מצאתי אותה באלבום שלי

SABA ARIE 01

New member
ידידי מינהר

שלום ידידי בעצם לא חייב ליהות באזחרות כל שהוא כדי להכיר חפץ מסויים
אני למשל דובר בנוסף לשצת אימי ועברית ESPAGNOL ואינני ספרדי
CAPICH AMIGO
אני מאחל לך הטוב שבעולם
אוס
סבא אריה

SABA ARIE 01

New member
נו נו נו נו

ידידי מינהר אם השרברב הוא חבר אז בטח עלה לך כמה שקלים אבל אם זה מקצוען שלמת די מספיק . עצה קטנה בחנות לחומרי בית , יש חומר מיוחד שאתה שופך בקיור 'ומשרר' סתימות
תמיד לעזרתך
אוס
סבא אריה

אני לא איטלקיה

אני גם לא פולניה, אני צברית ממוצא רוסי, הורי באו לארץ כחלוצים מרוסיה,
את המקינטה למדתי להכיר אצל שכנה שהיתה לי לפני הרבה שנים, איטלקיה
אמיתית מרומא וגם למדתי ממנה עוד דברים של איטלקים

SABA ARIE 01

New member
לפיוס טיול קטן ביסלנד

כן סעו על חשבוני בבית עםכוס קפה משובח
אוס
סבא אריה

מינהר

New member
אריה, שילמתי לשרברב 250 שח לאחר

הנחת לקוח קבוע. אני יודעת שציפי לא איטלקיה, אלא ממוצא רוסי. אני סתם מתלוצצת איתה. החומר שפותח סתימות לא עזר אצלי, אלא רק קצת.

SABA ARIE 01

New member
תיארתי לעצמי

מידי פעם טוב קצת אומור - זה בריא לבריות
BUENA NOTE - BONE NUIT - BUENAS NOCHE - A GIT NACH

מאחל לך
סבא אריה

בקשר לסתימות בכיור המטבח .

&nbsp
מה שעובד מעולה , ולא יקר , זה סודה קאוסטיק . לא מתאים לצנרת רגישה , כי זה חומר מאד חזק . מאד חשוב לקרוא את הוראות השימוש , ולעבוד עם כפפות . בזמנו הייתי , פעם בשנה , פותחת את הסתימות במרפסת של כלתי , [בקומה ה13 ] . זה חומר די מסוכן , אבל מותר לשמוש בבתים פרטיים . אם נשאר חומר יבש ,אני סוגרת את הקופסא , עוטפת בכמה שקיות ניילון , כותבת "רעל" ושמה במקום שילדים לא יכולים לנגיע . חייבים להצמד להוראות .

SABA ARIE 01

New member
NAOH

עוד זוכר השנים שעבדתי במעבדה במפעל - ICF - ISRAEL CHEMICAL FIBER
ACRILAN - ASHDOD 1963 -1988

אדזה 900

New member
מינהר

כבר מזמן שלא היו לי תקלות במחשב אבל אלו תקלות כנראה של תפוז,קשה היה להיכנס לתגובות ולכן התאחרתי קצת בלהתחבר.אז קודם כל רשמתי לפני את התאריך של שבת תרבות,רק חבל שהמטפל שלנו בחופש ואני לא יכולה להשאיר את בעלי לבד כי הוא לא נייד בכוחות עצמו ולא יכול לשרת עצמו.בשמחה הייתי משתחררת ובאה ,אולי בכל זאת אמצא איזשהו סידור,כמה זמן ההרצאה?

אדזה 900

New member
סתימות בצנרת

מצטרפת לכל הנלחמות בסתימות הצנרת,גם אני לא שופכת לכיור שמן מטיגון,לוקחת בקב' פלסטיק ריק שופכת פנימה את השמן מטיגון ומכל השאריות שנשארות במחבת וזורקת לפח אשפה,בדרך כלל אין לי הרבה שמן כי אני משתדלת מאד לטגן ממש במריחה של שמן ולא בכמויות.גם מסננת טובה בכיור צפופה מאד שלא מעבירה אפילו פירורים קטנים ,ובכל זאת מידי פעם באמת קורות תקלות,אין ברירה מזמינים איש מקצוע ושקט על הנשמה עד להודעה חדשה.

מינהר

New member
אדזה, אני אעדכן אותך כאשר אדע בעניין

שבתרבות בפתח תקווה. בדרך כלל זה עד רבע לאחת.

תיבת המסרים מקוקלת

סבאאריה, שלחת לי מסר, אין לי אפשרות לקרוא אותו ולענות כי יש תקלה במסרים.

למעלה