בוקר טוב !! יום ניפלא לכולם!!!!!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב חמודה../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

אז מי נמצא בסביבה.. איך התחיל השבוע של כולם?

lion 7

New member
בוקר טוב אחים שלי בישוע כנסית ישוע

היחידה שנותרה לי , עצוב לקרוא מה שכותבים כאן , אנו צריכים להעיר לאחרים ודוקא לאדומים מוזר, טוב אתמול ישוע הציל את בתי הקטנה ממוות , כמעט זלגתי דמעות מהטרואמה , מעמדה בין בניי כמעמד יוסף ליעקב , תמיד יש את הבן הבת המועדפת למרות שכולם בני , אלוהים היא אוהבת שחיה והיא היפראקטיבית (מלח מכירה אותה גם) , אתמול השטן תקף אותי בדרכים אחרות , פנצ`ר שהיה במכונית התגלה תודה לבן ברגע מסוים שישוע היה ונכח שלא תיפגע משפחתי בנסיעה , הפנצר התגלה במצב עמידה לאוטו , חוץ מזה ישוע מתהלל בנו , כאשר האויב תוקף הבן עומד כמגן אמין.

1ysrat

New member
אבינו אוהב אותנו תמיד

אני גם עברתי קתופת קשות מאוד יש לי בן בן 12 בקרוב הוא גם היפראקטיבי ולקוי למדיה שניים נילחמתי פעם היה ריב בין הבן ושכניים וכל מינה דברים גם בבית ספר היה מחלמה עד שאמת יצא לאור לאור עד שמערכת הכירה בו כדיסלקתי אבל אם IQ מאוד גבוה ישוע תמיד עוזר לנו כדי למצאו את הדרך האמת ושלום אהבת אלוהים נתן לי כוח לעבור על כל אם הרבה הקשה וסבלנות

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifישוע שומר עלינו מכל משמר

גם שאנחנו ישנים עיניו לא נעצמות! אני שמחה לשמוע שהמאבק מאחוריך ושישוע נתן לך כוח ישרת יקרה, לגדל את הילד היפה הזה, שישוע יברך את משפחתך אמן. ליון יקר דמעות זולגות לי למשמע עדותך.. כי אם אלוהים איתנו מי יכול עלינו.. השטן יכול לחלום ולדמיין מצבים שבהם ניפגע ונישבר, אך החלש אומר אלוף אני במשיח, העצוב יגיד שמח אני בישוע, והעני תמיד יהיה עשיר בחסד אלוהים וברכותיו הרוחניות. אתה ומשפחתך יקרים מאוד לליבו של האדון, כשאבליס מנסה להוריד שערה מראשה של בתך, הוא ימצא את יד אלוהים מולו, וחומת האש מסביב למשפחתך, תתחזקו בישוע, העולם בחוץ איום ונורא, והימים נהיים קשים יותר, אך לעם אלוהים שלום ובטחון, ששון ונחמה, בשם ישוע המשיח
הללוויה- מי כמוני יודע מה זה להרגיש שמשפחתך יכולה להיפגע מול עיניך, אך בישוע עמדתי ואעמוד איתנה מול כל מזימות השטן, ועד כמה שהוא מנסה להוריד אותי מהמשמר על החומות, אני ברוח הקודש שבי מנצחת, ומבין הכאב והדמעות ומלחמת ההתשה שהוא מנהל נגדנו, אני מתחזקת בישוע שנותן לי שלום וכוח שאיננו מהעולם הזה, יתהלל שם המשיח מלך המלכים אמן

lion 7

New member
גוף אחד במשיח . שבו איברים מרגישים

כאבם לאיברים אחרים, כתוב (ואמא אנא פסלא, ואני רק תפילה) , לא לרדת מהמשמר כמה שעשה משה במלחמה , כל עוד נשא את הנחושתן עם אלוהים ניצח , וכאשר הוריד את היד העם הובס, אלה חומות יריחו שבשם האדון הם יפלו , אני מאוכזב מתגובת הידידים להצקות שקרו לנוצרים , זה לא חדש , חשבתי שאמצא אוזן קשבת , רק אמיץ אחד בא לחזק , שאלוהים יברך אותו , יש לנו אח ושמו ישוע , הגן ויגן עלינו ,מקרה הבת זה קרה בכדי שנרגיש ביחד את הכאב את הצלב , בכדי שלא נהיה אטומים , ת פ י ל ה היא מצבור וכח לפתיחת דלתות וכוחות אפל ויריחו יפלו אנשאללה .

../images/Emo20.gif

כִּי הֱיִיתֶם כְּצֹאן אוֹבְדוֹת, אַךְ עַתָּה שַׁבְתֶּם אֶל הָרוֹעֶה הַשּׁוֹמֵר אֶת נַפְשׁוֹתֵיכֶם.(א' פטרוס ב': 25) אני תפילה איתך שהאדון ימשיך לפעול בהגנה מלאה בדמו עליך ועל משפחתך.

lion 7

New member
/tapuzforum/images/emo140.gif אמין יא בן דודי בבשר ואחי

במשיח , איזה קירבה פיזית ועוד יותר רוחנית , אמין פסוקים מנחמים, בעזרת ישוע נעבור את התקופה זו של חיצי השטן , בעזרת ישוע כנסייתו האמיתית תצבור ידע הגנה וכתוב במשלי הלא יפול הצדיק אלף פעמים ובפעם הבאה יעמיד אותו אלוהים , ישוע יברך אותך יעקב על מה שאתה עושה , יחד עם האחים שהם אמיצים יותר מגיבורי דוד , בעזרת ישוע נמשיך להיות נאמינים ואף נקח את כאלב בן יבננה שהיה אמיץ ורצה לכבוש למרות גילו המופלג.

lion 7

New member
תמונות יפות ,אומרים בערבית

יתרבא בעיזיק , שהילד יגדל תחת כנפייך ,ואני אומר גם שמלאכי שרת יגנו על משפחות המאמינים , במיוחד את ,שיפרד , ואסי ,גם ירושלמי אחינו היקר ,אתה מוזכר בתפילות ותחנונים שאלוהים יתן את מה לבך חפץ למען שיתהלל הבן באב , שבוע מלא בגבורה ונצחון על מעוזי וחומות השטן .אמינ

salt of earth

New member
ישרת זה בכנסייה שלכם?

איזה חמוד הבן, באמת המערכת החינוכית יכולה להיות מאוד אטומה. דרך אגב ישרת הנהלים שלפיהם מכירים בילד שיש דיסלקסיציה רק אם ה IQ שלו נמוך בשנתיים מבני גילו הוא שגוי ונסתר במחקרים רבים שנעשו בתחום. למעשה אין קשר חזק בין IQ לבין יכולת הקריאה של הילדים. ואני מאוד שמחה שניצחת במאבק שלך כי בסך הכל קיבלת את מה שמגיע לך על פי חוק

lion 7

New member
יסלמקו אינתו כמאן

תמיד נזכר בתרתילה שיר הלל ,טובא לסאעין אלא אסלאם, אשראי רודפי שלום ,זמרת ישוע מ ``קול אוף הוף`` ``נידא אלרגא`` קול התקווה ) שבסוף השיר מצוטט מאגרת פאולוס פרק סיום שתמיד חותם את המכתב , וישוע יגן עליכם ועל משפחתוכם במשיח , אמין שישוע ימשיך להגן על המשפחות , במיוחד שיפרד ואסי עם אחיה שנחוץ מאד לתפילותינו .

salt of earth

New member
אללה חמאהא ../images/Emo24.gif

מאחלת לילדה המתוקה (האם זאת שהייתה איתנו במפגש בפתוש? עליה עשיתי בייביסיטר, ילדה מתוקה לגמרי) הרבה בריאות ונחת, ונושקור אללה שלא קרה לה. אגב למען האמת ליון הילדה נורא מתוקה ויפה אבל אני הכי הכי התרשמתי מהבן שלך איך הוא שמר על אחותו ועוד ילדה שהייתה איתנו, ממש גבר קטן היה

salt of earth

New member
אצלי השבוע התחיל עם הרבה עיסוקים

את פרויקט הילדים שארך כבר שנה סיימנו כעת ועכשיו יצאנו לחופש (ולמען האמת אני זקוקה לחופש- אמנם ילדים מתוקים ומקסימים אבל רוצה עכשיו קצת לנוח ולאגור כוחות לשנה הבאה). הפרויקט היה הצלחה גדולה מאוד, פשוט תענוג לראות את הילדים מגיעים עם אהבה על מנת להכיר את ישוע. עכשיו אני גם נחשבת למוכרת מאוד בקרב הילדים, בזמן שאני באזור של הכנסייה אז הרבה ילדים ניגשים על מנת להגיד שלום
הייתה שנה מאוד מעייפת, אבל בעיני היא הייתה שליחות ולכן בשנה הבאה אני ממשיכה בה למרות שקרוב לוודא אלמד לתואר שני וגם אעבוד. ואפילו עכשיו אנחנו עובדים על איך לשדרג ולייעל את ההתנהלות של הפרויקט, כבר מתכננים פעילויות חדשות וגם לוקחים קצת נחת מהכל
את הנחת כמובן זה בערבון מוגבל כי לוח הזמנים שלי מתמלא בעבודה. הקטע שאני גם עובדת במוסד וגם מביאה עבודה הביתה
, ובגלל זה לא זכיתם לראות אותי הרבה בפורום וכל כך בא לי לצאת לחופש, להירגע, לנוח, לשבת לקרוא ספר, מבלי אחריות של הפרויקט או עבודה או לימודים או הגשות. אפילו בזמן שאני בבית האחיין מעסיק את רוב הזמן שלי, הוא כל כך מצחיק וחמוד - ילד שובב ומלא חיים, אין מצב שהוא ייראה אנשים ולא יחייך כל הזמן להם
אבל הוא גם קצת מפונק (אשמה שלנו אני יודעת
) והתרגל שנושאים אותו על הידיים כל הזמן. למרות כל הקיטורים, אני צריכה להודות לאלוהים שיש לי עבודה כי המצב הכלכלי לא משהו. אז תודה לאלוהים שאני עובדת במקום שאני כל כך אוהבת, עם צוות מקצועי ומדהים וילדים עוד יותר מדהימים, ותודה על השנה שלי בפרויקט- אמנם הייתה עמוסה ועם הרבה אחריות אבל למדתי הרבה מאותם ילדים ולמדתי הרבה על עצמי גם, זאת הייתה שנה מבורכת עבורי
שבוע מצוין לכולם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאשת חיל מי ימצא../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ייעטיקי אלעאפייה..ותבורכי על העשייה היפה..ילדים וישוע זה מתכון מנצח
סהר עוד לא יודעת לבטא את השם יסוע היא אומרת שועעע ומרימה ידיים למעלה
תענוג וברכה לראות את זה.. וכשהיא אומרת הללילוייה בדרך שלה -לולויייה
זה עושה ואתי פשוט מאושרת, תודה לישוע על הילדים האלו.. בני אלוהים הקטנטנים
מלוחה, טוב אני יודעת כמה פלפלית את וכמה חרוצה ולא נתנו אחריות זו לסתם מישהי..אינתי 2דהו מותק..שידי חאליק ויסוע יתן כוח ועידוד וברכות..להמשך הדרך
מה עם החתיך הקטן..בן כמה היום? את מפנקת אותו ואמא שלו סובלת הא!!! זה מה שקורה לי כשסהר אצל סבא וסבתא!!

salt of earth

New member
נו בשביל מה יש דודות?

אם לא רק לפנק
הוא בן 8.5 חודשים כבר, וכבר כמה ימים שהוא חולה
כואב לי הלב עליו.. משתעל עליו ואף סתום. ראיתי תמונות של הנסיכה בפסייבוק, היא נהיית דוגמנית הילדה עם פוזות חבל על הזמן

למעלה