בוקר טוב יום נעים לכולכם
C cobainos New member 16/6/05 #4 למה אתה קורא לה פאקצה? התלהבת מהמילה הזאת הא? בכל אופן,בתור אחד שחצי מהזמן שהוא נמצא באינטרנט קורא בלוגים וקומונות של פאקצות,אתה צריך לדעת להבדיל.
למה אתה קורא לה פאקצה? התלהבת מהמילה הזאת הא? בכל אופן,בתור אחד שחצי מהזמן שהוא נמצא באינטרנט קורא בלוגים וקומונות של פאקצות,אתה צריך לדעת להבדיל.
H HONKY TONK WOMAN New member 16/6/05 #5 נועם אתה מותק כבר הרבה זמן רציתי לומר לך (חן לא לקנא ). ושוטר- לא צחקתי אלא פחפחתי כי כשקראתי את ההודעה הזו שלך ציפה לי יום מלא עבודה, כמו כל יום... וזו לא ממש ההגדרה שלי לבוקר/יום טוב, אבל דווקא עבר סבבה למקרה שדאגת.
נועם אתה מותק כבר הרבה זמן רציתי לומר לך (חן לא לקנא ). ושוטר- לא צחקתי אלא פחפחתי כי כשקראתי את ההודעה הזו שלך ציפה לי יום מלא עבודה, כמו כל יום... וזו לא ממש ההגדרה שלי לבוקר/יום טוב, אבל דווקא עבר סבבה למקרה שדאגת.