בוקר טוב - יום ראשון -שבוע חדש

בוקר טוב - יום ראשון -שבוע חדש../images/Emo24.gif

מי יודע אילו הפתעות צופן בחובו השבוע, איזה דברים טובים יהיו ,האם אכיר אנשים חדשים שיעשירו את עולמי? האם יפול לי איזה סכום קטנטן שאוכל לנשום לרווחה ( ביחד עם מנהל הבנק שלי
) ואולי אכיר חברים/חברות חדשות/חדשים ? או אולי סתם אריח ריח פרחים - כי את ריח הדשא הגזום הרחתי כבר הבוקר כשגזמו בפארק מולי את הדשא משבע וחצי בבוקר
והעירו אותי , אבל היה שווה שיהיה לכולנו שבוע מוצלח !!!

בוקר טוב! D:

ועכשיו אני אחרפן אתכם בצונאמי, כמו שעשו לנו במחנה... D: ואתם ממש, אבל ממש לא מעוניינים שזה מה שיעשו לכם, ויחפרו לכם על הבוקר בפול ווליום מוזיקת טראנסים ודיסקו... סמכו עליי.. מתרוממם גל. מה זה גל?!?!?!?! 18 מטר!!!!!!!!!!!!!! במהירות של 800 קילומטר לשעה!!!!!!!!!! גיהנום בגן עדן... אומרים שחופי תאינלד זה גן עדן... הודו זה גן עדן.... אוף, זה לא עובד! >.>" טוב, לא משנה ^^" בוקר טוב! D: (ומסכנים כל הבחורים של הישיבות. הם התחילו היום XD ניחא... אנחנו יום חמישי -.-")

צהרים טובים וכיף לראות אתכן כאן ../images/Emo24.gif

גבר של אשה - הכל בסדר?
לא , כי לא הבנתי מילה אחת ממה שכתבת

עזבי... חירפוני מחנה בני עקיבא XD

לא נראה לי שאף אחד הבין משו מזה XD אז אני יסביר לך: היה לי מחנה של 4 ימים לצפון של בני עקיבא. כל בוקר העירו אותנו במוזיקת טראנסים ודיסקו בפול ווליום! הצונאמי זה מה שחירפנו לנו ת'שכל כל הזמן. שמו לנו מוזיקה של דוסים, צלצולי טלפונים של "מצ'עמם לי" (וכמו שנראה לי- בהחלט היה להם משעמם...) בקיצור: קיבלתי טראומה נפשית מהמחנה הזה... XD

תודה על החיבוק ^^

רק שחררי טיפה כי אני נחנקת... תודה ^^" פגשנו במחנה כמה חבר'ה מסניף אחר- סניף פסגות. המדריך שלהם רודף שמלות. הצעתי לו נישואים עם ביסלי והוא סירב, והוא זרק את המדריכה שלי לטובת חברה שלי! O: קקה >.>" אני מתכתבת עם הבנים משם. אז אחד הבנים, ממש נחמד- קוראים לו רגב (זאת אומרת, עכבר עם שפם). אז הוא שאל אותי מתי היומולדת שלי, אז אמרתי לו שכבר היה לי יום רביעי והוא אמר שהוא מכין לי מתנה! D: איזה חמוד ^^ (אבל הוא עדיין עם שפם... שזה באסה...) אוח... יהיה טוב... נ.ב. מצאתי מוח יד שניה בשקל תשעים. כדאי לקנות? O:

למעלה