בוקר טוב - יום רביעי, והשאלה -ממה הם מפחדים ?

בוקר טוב - יום רביעי, והשאלה -ממה הם מפחדים ?

וכבר מריחים את סוף השבוע... שיהיה לנו אחלה יום ! ושאלת השבוע - מעניין למה העיריה,המתנ"ס והעיתון מתעלמים במכוון מהפורום ?? למה העירייה והמתנ"ס והעיתון לא מסכימים לפרסם את קיומו של הפורום לתושבי העיר?? האם הם מפחדים מתחרות ? מפחדים שנצליח יותר מהם ?? למישהו יש מענה ??

שלחתי לעיתון כבר הרבה פעמים ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

בקשר לפורום, אבל אף אחד לא התייחס. כבר חודשים שאני שולחת, ולא עונים לי... צריך להכין פלאיירים. זה מה שצריל. כי כנראה שאם העיתון לא מסכים לפרסם את זה, נצטרף לנקוט באמצעים אחרים. להכין פלאיירים זה יכול להיות מגניב. כל אחד יתלה את זה באיזור שלו שאיפה שהוא גר. נדביק את זה על דלתות של בתים של אנשים... מקסימום נבקש מתפוז עוד כרטיסים...

מגי 336

New member
אותן שאלות שלי יש... ../images/Emo24.gif

פונה שוב ושוב לדובר העיריה, ללשכה, למערכות העיתון בעיר, ועוד... אם תהיה לך תשובה תעדכני גם אותי

היי מגי! D: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

גמאת ממעלה אדומים? ברוכה הבאה לפורום! D: איך זה שאף פעם לא ראיתי אותך מגיבה פה? O:

מגי לא מפה , אבל אני שמחה שהיא באה לבקר

אותנו ! פניתי באופן אשי למנהלת המתנ"ס ולמרות שאני מפרסמת את הרדיו של העיר ולמרות שאת המנצ'ס מנהלים ח'ברה מהפורום - משום מה היא לא רואה לנכון לפרסם את הפורום דרך המתנ"ס....
והעיריה - כנראה לא מתאים להם שאולי בטעות מישהו יבקר אותם על התנהלות זו או אחרת , אחרת לא ברורה לי ההתעלמות המוחלטת של הדובר וראש העיר
הייתי מצפה שהם ישמחו שיש מקום שבו התושבים יוכלו להתבטא ,לספר על דברים שקורים בעיר -לטוב או לרע , אבל כנראה שאנחנו לא מספיק "מקורבים ".....

ZiV GiLbOa

New member
אם תרצו אני אנסה לדבר עם המדריך שלי

ועם מנהלת אגף הנוער ומנהלת המתנ"ס. וגם עם מנהלת הרדיו. להזכירכם- רעות הלכה לשידור ברדיו ודיברה על הפורום.

מגי 336

New member
../images/Emo13.gif הי קפיצי, תודה על הברכות

אני לא ממעלה אדומים, אני מכפ"ס, ופונה לנציגי עיריה שלנו להכנס לפורום, אך אין תגובה מצידם, לדעתי הם קוראים סמויים, משום מה לא מעוניינים לכתוב שם. אולי פוחדים שלא ישאלו שאלות שאין להם עליהן תשובות...

למעלה