בוקר טוב-יום רביעי

בוקר טוב-יום רביעי../images/Emo42.gif

מה התוכניות להיום? מה כבר עשיתן? התכוננתן למבחן במת'?
(היה אמור להיות לנו מחר, רק בגלל זה השביתה שווה!) מה אתן מעדיפות, קיץ
או חורף
?

ברור שקיץ!!! ../images/Emo42.gif

הייתי היום בבצפר של החניכים...דאגנו שידחו להם את המבחנים של שבוע הבא לאחרי חודש אירגון והודענו להם הודעות חשובות! אולי אחה"צ אני אקפוץ לסניף..עוד לא בטוח (כי אין לנו היום חזרות).

אביבבבב

ושלום לכולן! עדי טרביטש, שמיניסטית, אולפנת צפירה, מדריכה של ניצנים -> מעלות גני תקווה!!! וחברה בלהקת הוידיגידוי
מאיפה כל אחת פה? כולן סגורות כבר על תחום בש"ל? מי רוצה קומונה? בנות!!!!! אני מחפשת בנות שחושבות ללכת שנה הבאה בע"ה לדרום (איזור אשדוד) - מי באה איתי לאיזור? מודאגת מהשביתה... אני לא יודעת מה יהיה איתנו, 06 07 התחלנו רק השנה וכבר פספסנו 3 שבועות של לימודים... ומה יהיה עם שאר הבגרויות??? אני שיא המודאגת... וגם אם קופר יצליח ללמד אותנו את 06 07 עכשיו, אז בטח הלחץ יהיה פי מיליון ולא יהיה לי חיי חברה בכלל ואני אנעל בבית... אוף!!!

טרביטששש!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף! בואו נשנה את השם של הפורום לי"ב2!
(סתם, סתם!)

אבל...

רק את עידית שיר ואני פה!!! מה עם כולן? חן - איפה את עושה שירות שנה הבאה בע"ה?

צריך לקרוא לכולן..!

ואיפה אני עושה? יש עוד זמן עד אז.. נרשמתי למיונים המקדימים למוסד ולשב"כ, אם אפול שם- אנסה במשרד החוץ, אם אפול גם שם- בתי ילד.

אני?

קומונה בסניף פיתוח בסביבות אשדוד ככה... או! טוב שאתן כאן! הרי יש פה בנות מכל הארץ,נכון? בבקשה תעזרו לי למצוא סניף... אני מחפשת סניף פיתוח דתי, מועצה מקומית, 150-200 חניכים, שעה נסיעה מתל אביב (דרומה), אנשים שאין להם הרבה הרבה כסף... מי יכולה להמליץ לי על סניף שעונה על דרישותיי?
מי פה שמעה על סניף גן יבנה ומה יש לכן לספר עליו? אני מחפשת בנות שיבואו איתי לאיזור, וגם בנות שרוצות להיות קומונריות (שנהיה בע"ה ביחד בסל"ק) אשמח לתגובות!

למעלה