בוקר טוב - יום שישי-דיווחים

בוקר טוב - יום שישי-דיווחים../images/Emo24.gif

מזמן לא כתבתי על מה שקורה עם טל. טל מסתגל היטב לסד. הסד הפך להיות כבר חלק מהרגל שלו. הוא לובש אותו ביום ובלילה ומוריד רק לצורכי אמבטיה. הוא רץ וקופץ ומשחק כדורגל ומטפס על מגלשות בגן השעשועים. אנחנו עושים התעמלות לרגל כשאנחנו מורידים את הסד לפני האמבטיה. אני חייבת להגיד שהרגל, גם כשאני מנסה לראות אותו הולך ישר ללא סד, כשאני לרגע מסתכלת לפני האמבטיה, אז הרגל מאוד לא יפה, מבחינת האסטטיקה החיצונית שלה. האצבעות עדיין נוטות פנימה אבל ההליכה ישרה קדימה ללא נטיה פנימה. זה לא ברור לי ואני תוהה אם אי פעם זה יתיישר. בכל מקרה, כלפי חוץ בהליכה שלו לא רואים כלום. רק כשהוא רץ הוא איטי יותר. בגן כולם מקבלים את זה נפלא. אף אחד לא צוחק ממנו והוא די מחובר רגשית לסד... הוא מסביר לילדים שזה מכשיר שעוזר לו להיות מהיר וחזק יותר. ב- 29.6 יש לנו ביקורת אצל ד"ר עזרא ב"דנה" ואז כפי הנראה, יתירו לנו להוריד בלילה את הסד. אני מאוד מחכה כבר לפגישה הזו. לעמית שלי יש בת-מצווה בעוד עשרה ימים. ב- 17.5 תהייה החגיגה המשפחתית בביתנו עם קייטרינג ושמחה גדולה. ב- 21.5, תהייה החגיגה לכיתה באולם בקאנטרי גבעתיים. יש מיליון הכנות וקניות, אבל אנחנו נהנים מכל רגע. אני מכינה לה מצגת משגעת שנקרין אותה וגם הפקתי עיתון עליה, עיתון שנראה כמו "ידיעות אחרונות" במהדורה מיוחדת רק על עמית. עם הלוגו של ידיעות ונראה ממש עיתון אמיתי, רק שהוא על עמית... יצא מאוד יפה. זו הפתעה והיא עדיין לא ראתה. העסק של ההוצאה לאור קורם עור וגידים ומאוד פעיל. אני עובדת המון אבל מאוד נהנית. זה נותן סיפוק אדיר. סליחה שבילבלתי לכם את המוח, אבל הרגשתי שהמון זמן לא כתבתי ממש מה קורה איתנו, אז הרגשתי צורך לשתף. בוקר נעים וסופ"ש נפלא. יעל

כמה חדשות ../images/Emo13.gif

ואיזה כיף לקרוא
מזל טוב לעמית וכל הכבוד לאמא על הארגון. בהצלחה בעסק החדש. ולגבי טל - ממש מחמם את הלב לקרוא את ההתקדמות. אל תשימי לב לצורת הרגל - זה יעבור כשהסד יירד. היית צריכה לראות את כף הרגל של תותוש ב-4 החודשים הראשונים כשהיתה בגבס וסד. היא נראתה ממש מנוונת. ועכשיו - נראית כמו הרגל השנייה.

אוי, עכשיו אני מרגישה כמו שהרגשתם..

לפני שבועיים בערך כשהעלתי את העניין אם אש"ת והבנים..... לא שאלתי ולא התעניינתי במה שקורה אצלך ואצל שאר המשתתפים וסליחה אם פגעתי במישהו. איזה חדשות נ ה ד ר ו ת ! באמת, איזה כיף בקאנטרי גבעתיים... עשינו שם מסיבת בת מצווה לאחותי שכיום בת 19, אבל היה מקסים והילדים נהנו, אני בטוחה שגם עמית וחבריה יהנו, זה כיתה ז' לא? ולגבי טלטול המתוק... אוי הוא נשמה מקסים איזה בוגר לפי ההתבטאויות שלו.... ואת, עד שלא הכל יהיה מוכן, עוד לא מברכת ועוד לא צוהלת (מפחדת מ ע הרע...
וזה הזמן לספר.... ביום א' תמיר עובר ניתוח לתיקון אשך טמיר, אני בלחץ אבל אחרי הניתוח של הרגליים, אני מקווה שהכל יעבר בשלום. (עד עכשיו לא עדכנתי, כי בעצמי לא האמנתי...., אבל עכשיו זה קרוב מאי פעם.) שתהיה לכולם שבת שקטה ומקסימה חכו לעדכונים ב"ה ביום א' בערב אורית

Adoushi

New member
איזה משמח לקרוא

את ההודעה שלך. אנחנו גאים בטל הגיבור ושמחים לשמוע על ההסתגלות שלו לסד.
29.6 כבר באופק...הימים עוברים מהר מהר. מזל טוב לעמית וכל הכבוד לך על ההכנות. נשמח לראות תמונות אחר כך :) שלך, איהאב

תודה, חמודים, ואני מבטיחה תמונות

בטח שתהיינה תמונות. אני גם מבטיחה לשלוח את הקובץ של העיתון שאוציא לה. מקווה שזה יצליח לעלות פה ואם לא, אשלח לאיהאב והוא כבר יידע, הגאון שלנו, איך להעביר לכאן את זה. יאללה, הולכת לעבוד קצת על בישולי שבת. יעל

כל כך הרבה עידכונים טובים

פשוט תענוג לקרוא אותך באמת נעלמת קצת .. מזל טוב לטל ומזל טוב גם לעמית אני בטוחה שבסופו של דבר הרגל תראה ממש בסדר גם עם הגדילה וצמחית הרגל וגם עם פעילות גופנית אני חושבת ותקני אותי אן אני טועה שבפעם הקודמת ממש נלחצת שטל קצת צלה אז אני שמחה לשמוע שההליכה ישרה קדימה באמת הכל עניין של זמן תמיד אחרי גבס לוקח קצת זמן לרגל להפחתת הנפיחות נשמח לשמוע ממך לעיתים תכופות יותר למרות העומס.. ושיהיו רק בשורות טובות נילי

תודה נילי,אבל לגבי הרגל של טל..

אני לא בטוחה שהכול יעבור והרגל הזו תהייה כמו הרגל השנייה. למעשה, אני לא שוכחת את ד"ר עזרא שאמר לנו שהוא לעולם לא יילך ויהיה כמו כל הילדים, בנוגע לרגל. אין לי ספק שזו תהיה רגל חלשה יותר, רגל פחות יפה מבחינה אסטטית מהרגל השנייה ובכלל, מין רגל עם בעיות... אני צריכה לכנראה להסתגל לרעיון, למרות שהתפקוד שלו איתה הוא בסדר גמור, בעין בלתי מזוינת, אפשר גם לראות שבכל זאת זו לא רגל רגילה.

סוף סוף, מהבוקר אני מתכננת לקרא

את ההודעה שלך. יקירתי. עודד יושב על המחשב... חיכיתי כבר מזמן להודעה כזו. איזה כיף. עדכונים מעניינים ומרגשים. אין כמו טל, באמת, הוא כזה מקסים ונבון. איזה כיף לילדים שלך. תהנו

למעלה