בוקר טוב, יום שישי חזר

yaeli4

New member
בוקר טוב, יום שישי חזר../images/Emo42.gif

סוף השבוע בפתח. השבת יהיה פה המופנם העצוב הצעיר. אני מניחה שתקבלו בדיווח כמעט ישיר, מידע על התגובה לחתימתו של קטש. אין לי ציפיות, אבל אולי תבוא הפתעה קלה. נראה. גם מסורת ארוחת הערב ממשיכה ונראה איך תעבור היום. המופנם העצוב הבכור אולי יגיע וגם יקבל את החתימה. בינתיים בבית לאור קשה מאוד. אתמול חווינו עוד התפרצות לא קלה ובכי מר על געגועים לחיים של לפני... מי אמר שלא הבטיחו לנו גן של שושנים? סוף שבוע רגוע,

נשיקות לאור המתוה

ליבי איתה כמה כואב מה שאת מספרת על מה שאור עוברת כל כך קשה להתגבר על געגועים. תגידי יעלי,היא לא נפגשת עם אביה בכלל באופן מסודר? בקשר למופנמים ,נמתין לדיווח. שבת שלום ונשיקה לאור המקסימה.

yaeli4

New member
יונה, היא נפגשת איתו אבל

לא באופן מסודר בכלל, וחוץ מזה, זה מסובך.

avitalp

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם... ../images/Emo39.gif

יעלי, מאחלת לכם שבת רגועה ומפתיעה

עלמה 3

New member
יעלי, להיות חזקה ../images/Emo24.gif

אולי יהיו הפתעות, אך זאת הדרך , לאט לאט בלי ציפיות... המשכי כפי שאמרת עם מסורת ארוחת הערב ולאט לאט הוא יפתח...אולי לא השבת הזאת אבל בשבתות הבאות.... הרבה חיבוקינים ונישוקונים לאור שלך, קחי בחשבון שהמצב עם המופנים והעצובים משפיע עליה.... ואכן שיהיה לכם סוף שבוע , רגוע , פתוח , אוהב ושקט..
עלמה

yaeli4

New member
תודה עלמה

אבל אני לא חושבת שהמצב עם המופנמים העצובים מזיז לה. יש לה מצוקות עם אבא שלה, ואבא שלהם. ואני כמובן שק האיגרוף שלה. לטוב ולרע.

1נתי 1

New member
יעלוש - ../images/Emo24.gif

וגם
גדול לאור (בת כמה היא?) רק סבלנות והיי אופטימית המופנמים - מאמינה ומקווה - יישמחו לחתימה אל תיפגעי אם לא יראו זאת אל תשכחי שהם חצויים ביו הלויאליות לאימם ובין הרצון לקבל את דרכו של אביהם לאט לאט תיסללי את הדרך לליבם כמו טיפה אחר טיפה שלבסוף עושה חור בסלע ואור החמודה - קשה לה אבל אין ברירה היא תיאלץ להסתגל לקבל את אביה כמות שהוא לקבל את בעלך כי זוהי עובדה מוגמרת הילדים הם עם סתגלתן הם לעיתים מנסים לבדוק עד היכן הם יכולים למשוך בלי שהחבל יקרע אז רק ס ב ל נ ו ת והמון אהבה

rolan

New member
יעל יקרה

אני קוראת כל מסר שלך כאן, מכירה מעט מהסיפור האישי, והאמת?... ממש חווה את החויה דרכך וכואב לי. כואב לי שכך הם פני הדברים. אני רק יכולה לנסות לעודד את רוחך בזה שאומר לך שלכל אחד מאיתנו יש בחיים עליות וירידות. זו אולי תקופה כזו, שעם עוד קצת סבלנות ואורך רוח תעבור. אני יודעת שכרגע את לא פנויה לשמוע מילים כאלו, שאולי אין לך אפשרות היום לקלוט את המילים הללו, שאולי נשמעות לך ריקות מתוכן, ואינן מעודדות אותך. אך אני חושבת שגם כשקשה וחבר עומד מהצד ומתבונן, עליו לסמן תמיד את הדרך הטובה, כדי שלא תשכח שלא תאבד למי שקשה לו לראותה. אני מאוד מקווה שהבנת את המסר, שאת מסמנת לך את המקום הטוב שאני מאירה לך. אוהבת אותך, מחזקת אותך להמשך סבלנות וסובלנות.
שבת שלום עוד שבוע יא מנאייק...

yaeli4

New member
תודה גדולה, רולן ונתי

מקווה שלאט לאט נעלה על דרך המלך. שוב תודה על התמיכה והחיזוקים,

yaeli4

New member
זהו, נתתי להם את החתימות של קטש

פיו, שרפתי קלוריות מהלחץ.... שניהם באו לאכול פה צהריים עכשיו. וניצלתי רגע שהרגיעון הלך לחדר השני רגע, ונכנסתי למטבח וסיפרתי להם על דבר הפגישה עם קטש הכותש... וכו' וכו', ונשבעת לכם שהלב שלי דפק 200 בדקה... והגדול, שדווקא ממנו לא ציפיתי לכלום, חייך בחום ואמר "באמת תודה, באמת." הקטן היה אוטיסט לכמה שניות וחייך חיוך קצרצר ואוטומטי בלי להגיד מילה. זהו. דיווחתי. שיהיה. אולי יקרה משהו מזה, ואולי לא ואולי זו רק עוד חתיכה בפאזל הזה שקוראים לו "חיים".

rolan

New member
חתיכת חתיכה../images/Emo70.gif

יעלי אני רוצה לראות את החיוך הענק על שפתייך לזה קורים הצלחה כן, זו ההתחלה מחוות קטנות שלנו אליהם ולאט לאט הם נפתחים אוי אני כ"כ שמחה בשבילך יעלי בשורה טובה לפתיחת סוף השבוע

*יערית

New member
את רואה דברים נכון../images/Emo45.gif

ואולי עוד חתיכת הצלחה בפאזל החיים שלכם
רואים את ה-
שלך עד פההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שלא ייגמר לך הכוח והסבלנות לבנות את בית החלומות שלכם!

rolan

New member
הפתעה לסוף שבוע

סיפור שהתחיל לפני כמה ימים והסתיים לפנות בוקר... לשבלולית שלי חבר שגם הוא חייל... אתמול (יום חמישי) סיים קורס והיא, השבלולית, רצתה מאוד להשתתף בטכס. ביקשה בתחילת השבוע לצאת כבר ביום חמישי, כדי להיות נוכחת שם. ביום רביעי בערב התקשרה, סיפרה שלא קיבלה אישור. אני כבר למודת נסיון בניחומים, ניסיתי לנחם אותה ככל יכולתי והיא נשמעה לי עצובה מאוד ואף מעט כועסת. בסיום השיחה, סיפרתי לאוהי שלא נתנו לה לצאת, ואף "קיטרתי" על "הצבא הזה"... מה שלא יכולתי לעשות איתה. אתמול, במשך היום, ניסיתי לשוחח איתה, ללא הצלחה. איתו עם החבר, שוחחתי כמה פעמים, כשעה לפני הטכס התקשרתי אליו ואיחלתי לו הצלחה, גם התנצלתי על שאנחנו לא נגיע (בשל האירוע המשפחתי שלנו). שאלתי אם דיבר עם שבלולית, אמר שלא הצליח להשיג אותה. גם אותו ניחמתי שלא נוראה שיראה אותה בעוד כמה שעות... מחר (היום...) והוא ענה לי, כן, מחר אפגוש אותה וגם בשבת הבאה, אז זה בסדר. בערב, תוך כדי האירוע, בדקתי כל הזמן אם התקשרה, דאגתי, ידעתי שתתקשר מוקדם משום שערב לפני היציאה, הן משוחררות לשינה מוקדם יותר... אבל, הילדה לא מתקשרת, בצר לי מאוד, התקשרתי שוב לחבר שסיפר לי שהיא שלחה לו הודעה שתתקשר אליו מאוחר בלילה כי יצאה לשמירה (זה כבר היה מאוחר מאוד). בדרך הביתה, בערך סביב חצות, מתקשרת אלי שבלולית שלי המתוקה, ומספרת לי בקול עייף, שכרגע סיימה שמירה והולכת לישון, "נדבר מחר כשאצא"... איחלתי לה לילה טוב ונשיקות ופוצי מוצי... הגענו הביתה, עייפים רצוצים, אחרי מבט מהיר ומסר קצת לפורום, הלכנו לישון. שניה או אולי שתיים אחרי שהתחלתי לנמנם שמעתי דפיקה חרישית בדלת. האמת? די נבהלתי... מי שם?... "אמא תפתחי" - ענה הקול (קולה של סייחה). קמתי עייפה וכועסת, מדוע שוב שכחה את המפתח... פתחתי את הדלת וראיתי את אבא דוב ולידו עומדת, לא אחרת - שבלולית. זה היה כמו בסרטים, עיני נפערו - מה את עושה כאן!?... איך הגעת!?... כל כך נדהמתי והופתעתי.... כשישבנו אח"כ הבנו שהכל היה מזימה שרקמה עם החבר שלה וכל שיחות הטלפון באותו יום היו מפוברקות ומתוכננות.... אוףףףף כמה התקפי לב.... אני כמובן צחקתי על כל העניין ושמחתי שהיא איתנו כאן סוף סוף.... אז.... אל תאימנו תמיד לילדים שלכם - לטוב ולרע!!!

*יערית

New member
הפתעות../images/Emo77.gif

מהסוג הזה תמיד עושות טוב על ה-
1 באפריל כנראה מקבל תוקף בכל ימות השנה
תבלו הרבה
שבת שלום

yaeli4

New member
איזה כיף של הפתעה, רולן../images/Emo28.gif

שתהייה לכם שבת נהדרת ותעשו חיים יחד. חמודה אמיתית. עבדה עלייך בעיניים. יאללה, לפנק אותה והמון המון!!!

רולן מתוקה

איזה הפתעה נעימה. תודה לאל הסיפור נגמר בטוב ,כבר כמעט זלגו לי דמעות על כך שהבכורה נשארת לשמור על המולדת כשכולם חוגגים את סיום הקורס. תהנו ותחגגו ושתהיה לכם אחלה שבת

*יערית

New member
סופ"ש ניפלא שיהייה לכם../images/Emo45.gif ../images/Emo39.gif

החתימה הזו יעלי אולי רצוי לצלם אותה כמה פעמים ולפזר אותה לאנשים שנמצאים באותה בעיה..אולי זה יעזור לעלות חיוך,לפשר....
גדול לאורצ'וק ,לא קל לעמוד מולם עם שאלות ורצון להחזיר את הגלגל אחורנית....צודקת לא הבטיחו לנו גן של שושנים..אך אני בטוחה שבהתמדה,אהבה,הרצון להיות שם בכל פעם שתזדקק ושכואב יהוו לה עמוד תמיכה ריגשית שתקל במעט על הרגשות והתחושות. בתקווה שתסבו כולכם לשולחן שבת והשלווה והאהבה תשכון שם לא רק בגלל החתימה
אלא בגלל שיש שם רצון גדול ליחד...
{בטוחה ברון שלך של אור ושל בן זוגך.. המופנמים עוד יבינו זאת מתי שהוא...} שבת שלום

למעלה