בוקר טוב - יום שישי - שבת בפתח

בוקר טוב - יום שישי - שבת בפתח

והנה עוד שבוע חלף ! וככה הימים עוברים וחולפים להם ואין יום דומה למישנהו , ומה שעשית היום כבר לא רלוונטי למחר ואם לא עשית היום - לא תמיד תוכל לעשות מחר שבת שלום

ZiV GiLbOa

New member
את לא מבינה כמה שאת צודקת במה שכתבת.

אתמול נדרשתי לכתוב איזשהו פלייר ועשיתי אבל היום אני מתחרט שעשיתי אותו כי אני רוצה לעשות חדש. אני מקווה שאני אוכל לשנות זאת!! אז אחרי דיון לילי סוער בו נעצר ונפצע מורה הוחלט כי- אם לא יושג פתרון עד מוצאי שבת, הממשלה תבקש להוציא צווי מניעה למורים. עם זאת הוחלט להשבית את לימודי היסודי ביום ראשון- שביתת מחאה ליום אחד. אתמול בלילה נהרגו צעירים בני כ18 בתאונת דרכים בכניסה לחיפה. את מי שאורלמרט מעניין אותו- המשטרה המליצה לסגור את החשדות לגביו המדברות על ניסיון שינוי תנאי המכרז להפרטת בנק לאומי. החל מעכשיו אין תיק בל"ל (בנק לאומי ישראל) אתמול הוכרז על בואה של רעידת אדמה גדולה בישראל. הידיעה השגואה יש לציין הופצה באיזור מזרח ירושלים ועשרות אזרחים ניסו למצוא מקום מסתור. חשוב לציין- בסופו של דבר לא הייתה רעידת אדמה. מזג האוויר- כמו כל השבוע!! שיהיה לכולנו שבת מדהימה!!

JAMES DEAN

New member
../images/Emo30.gif תראו מה קיבלתי ../images/Emo26.gif

איזה כיף לקבל דברים כאלו

כן... זה מה יש

פוליטיקה תמיד הייתה מושחתת אבל לפחות אותם אנשים דאגו להסתיר את זה היום אילנה דיין מגלה לנו הכל :)

ZiV GiLbOa

New member
זה לא מה שיש.

לא חסרים פוליטיקאים לא מושחתים רק שהמושחתים דואגים להתעלות עליהם בשוחד ובשאר ירקות. תמיד יש מה לעשות. פשוט צריך למצוא מה לעשות.

למעלה