רפואה שלמה תלכי להגיד את ב ברכת הגומל ושוב החלמה מהירה
Z zohar365 New member 22/3/06 #29 ../images/Emo115.gifרפואה שלמה תלכי להגיד את ב ברכת הגומל ושוב החלמה מהירה
M marish New member 21/3/06 #22 ../images/Emo24.gif החלמה מהירה חשוב שתשמרי על כל התיעוד הרפואי וגם קבלות על נסיעות וכו' - למקרה של תביעה. אני מקווה שישללו את הרשיון לחולרע.
../images/Emo24.gif החלמה מהירה חשוב שתשמרי על כל התיעוד הרפואי וגם קבלות על נסיעות וכו' - למקרה של תביעה. אני מקווה שישללו את הרשיון לחולרע.
L leah1010 New member 22/3/06 #30 ../images/Emo10.gif מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום. זה נורא לקרוא על דברים כאלה. מתי יפסיקו התאונות ???? די !!!!!!!! נמאס לשמוע כל יום על עוד מישהו שנפגע בגלל חוסר זהירות משווע של הנהגים.
../images/Emo10.gif מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום. זה נורא לקרוא על דברים כאלה. מתי יפסיקו התאונות ???? די !!!!!!!! נמאס לשמוע כל יום על עוד מישהו שנפגע בגלל חוסר זהירות משווע של הנהגים.
8 88hentai88 New member 21/3/06 #23 עם חיבוקים כמו שאני מקבלת כאן איך לא אחלים ???? איך???? תודה לכולן אוהבת מאוד! שרון
S sara c New member 22/3/06 #28 לשרון תרגישי טוב. por favor cuidate mucho,te necesitamos espero verte pronto ,y lastima que no estoy mas cerca para hacerte mimitos ,pero estoy segura que te van a cuidar que se pasen pronto los dolores ,cuidate
לשרון תרגישי טוב. por favor cuidate mucho,te necesitamos espero verte pronto ,y lastima que no estoy mas cerca para hacerte mimitos ,pero estoy segura que te van a cuidar que se pasen pronto los dolores ,cuidate
G Ginger10 New member 22/3/06 #36 ../images/Emo41.gifYYY מסכנונת!! מקווה שיעבור לך מהר!! חזקי ואמצי!!
8 88hentai88 New member 22/3/06 #37 תודה, מדהימות שלי!!!! אני כבר מרגישה טוב יותר, ותוך כמה ימים אתגבר על הכל!!! אוהבת אותכן מאוד ולא יכולה בלעדיכן!!! שרון
תודה, מדהימות שלי!!!! אני כבר מרגישה טוב יותר, ותוך כמה ימים אתגבר על הכל!!! אוהבת אותכן מאוד ולא יכולה בלעדיכן!!! שרון