בוקר טוב-יום שלישי פעמיים כי טוב

בוקר טוב-יום שלישי פעמיים כי טוב../images/Emo98.gif

בתי הספר התחילו להתארגן לקראת תחילת שנת הלימודים , אבל לפי מקורות האינטרנט - בתי הספר העל יסודיים לא ייפתחו בזמן - מה יהיה ? או שכמו בכל שנה תהיה "שבירה" של המורים - שזכאים לתוספות במשכורות באופן חד משמעי , או שהאוצר יפנים בפעם הראשונה שאין הגיון במעשיהם ( לא רק לגבי מורים !!
) בכל מקרה שיהיה בהצלחה לכל מי שזקוק לה !

../images/Emo45.gif!

מה זה הם ידפקו לנו את הבגרויות
כל יום חשוב ומשפיע..! (זה הזמן להגיד שיצאתי 5 י"ל מוגבר באנגלית ו-4/5 י"ל מתמטיקה
) וכמובן.. צילמתי כמה תמונות היום בבוקר (07:10 הייתי בחוץ:] ) צילמתי בעיקר כיכרות/שדרות, טיפה את העירייה ופה ושם את הגן המרכזי פעם הבאה שאני אצא אני אתמקד בשכונות..

טל - שיחקת אותה פעמיים ../images/Emo140.gif../images/Emo106.gif

הראשון הוא יחידות הלימוד שלך - תשמעי - כל הכבוד !!!!!! והשני - זה התמונות - עכשיו הראית אלי שאת בחורה רצינית , אמרת וקיימת ! אבל מה עשית בשבע בבוקר בחוץ ?????? יש בכלל מישהו ברחוב בשעות כאלו ?

תודה../images/Emo9.gif

תתפלאי, כל הערבים מעזריה שעובדים כאן היו. וגם מכוניות, וכל מיני אנשים. רציתי לצאת אפילו יותר מוקדם, כי בשעה 10 בבוקר אני לא מסוגלת להיות בחוץ. אם אני נשרפת משמש של אחרי צהרים, (וזה קרה לי לא מזמן. חח יש לי עור רגיש..) אז בצהרים אני לא יכולה להרשות לעצמי להסתובב ככה סתם... חוץ מזה הייתי צריכה להיות גם בתיכון- לראות את התוצאות של ההקבצות- בגלל זה יצאתי מוקדם. וגם מעלה אדומים יפה יותר בבוקר

למעלה