בוקר טוב-יום שלישי

בוקר טוב-יום שלישי../images/Emo42.gif

מה עשיתם/תעשו היום? ושאלת היום- כמה מכשירי חשמל יש לכם בחדר?P:

lidor203

New member
ממ בוקר טוב!...

אני לומד היום, מקווה שלא היה לי שעורי בית כנראה ילך לחדר כושר ולשחק כדורסל עם חברים... ולשאלת היום..בואו נתחיל לספור.. 1,2,3,4,5,6 6 לא כולל הפלאפון 0לא בטוח אם נחשב או לא)

JumpInTheFire

New member
מה עם הבהצלחה שלנו? עזרה?

||בועיתמה עשיתם/תעשו היום? עוד מעט אלך לבית הספר. יש לי מבחן ואני לומדת עד 3 היום (האמת שלא באתי לשעתיים הראשונות..). אח"כ אני מקווה שיהיה לי כוח להמשיך בכמה עבודות וללמוד קצת ואז אלך לשדה תעופה (אבא טס היום)
ושאלת היום- כמה מכשירי חשמל יש לכם בחדר?P: המ.... אני חושבת ש 4
מערכת סטריאו, מחשב, מגהץ, נגן מוסיקה... פלאפון שלא עובד נחשב?

יפה לך לזכור:)

אני מקווה מאוד שהיא באמת עזרה, אבל אדע רק עוד שלושה שבועות בערך.. (ואם מעניין אותך על מה ולמה-כנסי לבלוג שלי דרך השמשתמש:)

b a t e l 1 8 2

New member
בוקר טובבבב...

עוד מעט חברה באה אלי.. אחר כך אני הולכת לישון קצת ואז להיפגש עם חברה ואז לעבודה:]. מחשב וטלויזיה אהה גם מאוורר.. ומדפסת. קיצר.. 4..

tamaguchi girl

New member
:)

מה עשיתם/תעשו היום? הרגע חזרתי ממבחן באנגלית, עוד מעט יום תנועות הנוער עם החניכים שלי, אחרי זה אני הולכת לעצרת לחטופים ואחרי זה אולי עבודה אם יהיה לי כוח ואם לא אז ישר לישון..
ושאלת היום- כמה מכשירי חשמל יש לכם בחדר?P: ממ..מנורה נחשבת? מנורה, מחשב, טלוויזיה, פלאפון (נחשב?) סה"כ 4. הייתי בטוחה שיש לי יותר

בוקר אור

ממממ עובדת.. מכשירי חשמל.. טלויזיה מאוורר מערכת סטריאו מנורת שולחן חחחח פן שלא משתמשים בו בכלל חחח ממ וזהו אהה ופלאפון.... 5...

היי

אמורה לעשות עבודות בהסטוריה ובספרות,אין לי כח!!למה למורות יש מייל
הן אמורות להיות יצורים פרימטייבים כאלה,לא
ולשאלת היום:[אשכרה עברתי שקע שקע]מחשב,מסך,רמקולים,רדיו,טלויזיה,DVD,מטען,מנורת שולחן,מנורת תקרה= 9 מכשירי חשמל.האח הידד

maiky17

New member
../images/Emo182.gifצהריים טובים ../images/Emo13.gif

היום יום הולדת לחבר ממש ממש ממש טוב
מכשירי חשמל: טלוויזיה, מחשב, מנורת קריאה+לילה, מערכת סטריאו ופלאפון (אם נחשב) = 6.

Unaffected

New member
לא הייתי פה מזמן XD

ממ הייתי בבצפר ועכשיו אני מנהלת שיחות במסרים על סיכות שאני מוכרת XD וממ.. יש לי מחשב,מערכת,מגבר,מטען,מזגן,פלאפונים נחשבים? אם כן אז 7

עונה =]

מה עשיתם/תעשו היום? אמ סתם חברים וזהו ושאלת היום- כמה מכשירי חשמל יש לכם בחדר?P: אמ......... 10

למעלה