בוקר טוב-יום שלישי

בוקר טוב-יום שלישי../images/Emo42.gif

מה עשיתם/תעשו היום? שאלת היום- איזו סופגניה(עם מה) היא הכי טעימה שיצא לכם לאכול?

lidor203

New member
בוקר טוב!...

מיטה נורמלית..איזה תענוג.. אני חושב שהיום אני יישב בבית עד אחר הצהריים ואז יתעדכן עם חברים מה קרה ביומיים שלא הייתי בבית... לשאלה: לא אוהב סופגניות, אבל אם חיייב לבחור אז שיהיה ריבה (לא רק באמצע, על כל חלק ממנה).. יום נהדר!...

../images/Emo187.gifצהרים../images/Emo70.gif

אממ בעיקר סידרתי את הבית וניסיתי להתחמק מהעבודת שורשים שאני אמורה לעשות אבל היא פשוט משעממת. אה,גם ראיתי סרט חמוד בVOD-גברת פוטר או משו כזה,זה על סופרת ילדים בריטית מפעם,עם רנה זלווגר ואואן מקרגרגור
ועכשיו אני אסיים בעז"ה את העבודות בהטוריה ואולי אתחיל מתמטיקה ולשאלת היום:אני בקושי אוכלת סופגניות,אז שלא לדבר על המיוחדג'ות,אבל עם שוקולד זה טעיפ
יומטוסט

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאיזה יום מבוזבז.

לא עשיתי כלום חוץ מלהוריד כביסה, לקפל אותה ולבהות בטלויזיה. סופגניה... מממ... אכלתי כלכך הרבה בחיים שלי, לא יודע איזו היתה הכי טובה. אולי סופגניה ריקה ששמתי בה נוטלה, הייתה ממש ממש ממש אדירה.

sexytomato

New member
נזכרתי בכם!

סתם, סתם נכנסתי לסדיר שלשום אז התפנה לי זמן לבקר
אז מה, שמעתי שאתם סופסוף חוזרים ללמוד.. וגם שאולי מאריכים לכם את השנה... אני מקווה שתסתדרו ולא תדפקו לגמרי... הסופגניה הכי טעימה? פיסטוק של רולדין. חשבתי שזה הכי מגעיל בעולם, אבל באמת שזו הסופגנייה הכי טעימה שיצא לי לאכול אי פעם.

maiky17

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo3.gif

היום הייתי אצל החבר ורבתי עם אחי, כרגיל
סופגנייה ב-ל-י--כ-ל-ו-ם!!

למעלה