בוקר טוב - יום שני, טל לא מרגיש טוב

בוקר טוב - יום שני, טל לא מרגיש טוב

וגם אני... האמת שבשבת הוא היה ממש חולה. הקיא ואמר שכואב לו הראש. אתמול השארתי אותו בבית והוא לגמרי חזר לעצמו. אכל נהדר, שתה ושיחק כל היום יפה. הבוקר הוא שוב טען שהראש קצת כואב לו. חום אין לו. שלחתי אותו בכל זאת לגן אבל בלב כבד. אני אתקשר אליהם כל שעה כדי לראות מה איתו... מקווה שזה סתם מקרה ולא המשך הסיפור משבת.. ואני, הגרון כואב לי העצמות גם כואבות וממש אין לי זמן להיות חולה. לעמית בת-מצווה ביום שני ועוד יש לי סידורים אחרונים וגם פגישות עבודה ובכלל עבודה עד מעל הראש. נקווה לטוב. מנסה לשלוח תמונה מקסימה של עמית. יעל

הצליח לי, איזה יופי. תגדילו

ותראו מקרוב את עיני האוקיינוס של הילדה המקסימה שלי. טפו טפו טפו

יו, איזה מקסימה.

תרגישו טוב. אושרי לא ישן כל הלילה, ולא רצה לשתות מים כך שהוא כל הזמן ינק. אנחנו קרועים מעייפות. יאללה שילך לישון ואולי ארדם גם.
איזו ילדה מדהימה. בהצלחה בכל.

זה לא יפה לשקר ../images/Emo8.gif

פעם אחרונה ששמת תמונה של ילדה- נערה ואמרת שהיא עמית, זאת לא הייתה אותה ילדה של עכשיו, את בטוחה שזו עמית, אם כן, יש לי חתן בשבילה
, קטן אומנם אבל.... מה זה איזה יפה היא הפכה להיות??? למי היא דומה? בטח הבנים בכיתה.... כל הכבוד על התמונות, הדיגיטלית שלנו בתיקון, אז שיהיה תמונות חדשות, אצרף גם.... אורית

המורה, המורה, לא שיקרתי, בחיי

זו אותה ילדה. רק שבתמונה הקודמת היא בת 10 ופה היא בת 12. תראו מה ששנתיים עושות בגיל הזה... כן, היא מתוקה ומקסימה ובעיקר חכמה וטובה. זה מה שחשוב בחיים יותר מהכול נכון? שיהיה לה רק מזל טוב בחיים, זה מה שאני מאחלת תמיד לילדים שלי.

למעלה