בוקר טוב יום שני,יש תיכנונים?

בוקר טוב יום שני,יש תיכנונים?

כמה כואב לשמוע על אותו אדם שהצית את עצמו,עד כמה אפשר,חכמינו אומרים אם עשיר שנפל מעושרו צריך לידאוג לו לפי מה שהיה רגיל,אז מה אם היה לו דירה?הרי המדינה לקחה לו אותה,זה לא שמכר בישביל להנות וביקש דירה,איך אדם נכה מאה אחוז שמשתכר מ2300 יכול להתקיים בחודש,אם השכירויות עלו בשלוש מאות אחוז,ואת זה כולם יודעים שהרשויות מענות את האנשים,ומה ביבי,אומר ניבדוק את הנושא שלו,ומה שהוא לא מבין שזה לא רק הוא,צריך לבדוק את המערכת.
ומצד שני נערכים למילחמה צריך הרבה כסף זה מובן,אבל לא על חשבון רעב לאנשים,אי אפשר להרגיל אנשים למותרות ולהראות להם את המותרות,ולא לתת להם אותם.
ובנוסף אני מכיר ערבים,ועברינים שמקבלים דירות,ואדם מסכן כזה לא,פשוט זוועה.

דירה21

New member
בוקר טוב

בהחלט סיפור עצוב, הלוואי וזה יעיר מישהו 'שם למעלה'..

יש לי מבחן היום ואין לי כוח ללמוד.. מה עושים?!
[וזה לא שלמדתי עד עכשיו, כן..?!]

דירה תשתדלי כמה שאפשר

לא כל יום יש מיבחן,ואם כבר ניגשים לילמוד אז מה לעשות גם את זה יש.
בהצלחחחחחחחההההה

דירה21

New member
תודה

עברתי על מבחן אחד.. מקווה שזה יהיה מספיק..

ממש לא מרוכזת בזה עכשיו...

שיהיה המשך יום נפלא

היי חברים גם אני כאן

נכון שכואב לשמוע על אדם כזה אבל, הוא לא מאד בריא בנפשו וזה חלק מהעניין. נכון שהמדינה צריכה לדאוג לו, זה בלי ספק אבל, הבנתי שהציעו לו כל מיני פתרונות והוא לא הסכים. חוץ מזה שכל הזמן אומרים שהמחאה הזו לא פוליטית ולא נגד דתיים וחרדים אבל, בפועל כל הזמן יש השמצות נגד הציבור שלנו שסובל גם מיוקר המחיה במדינה בדיוק כמו החילוניים.
תיכנונים להיום? אמממ...עוד מעט אני נוסעת לירושלים ומשם לקבר רחל (אפשר להעביר שמות לתפילה אם תרצו), וישנה בירושלים אצל דודים שלי ומחר אני ביום עיון של מכון "בניין שלם" אחרי שנתיים של הפסקה.
יום מקסים לכולם

דירה21

New member
נשמע כיף
תהני!

איזה הרצאות יש ל"בניין שלם" ?

שיהיה המשך יום מצוין!

בכל מיני נושאים

בעיקר זוגיות ומשפחה וגם חינוך ילדים. בסרגל הפורום יש את כתובת אתר האינטרנט שלהם אם תרצי לראות ואני מוכנה להעלות לכאן את הסיכומים של השיעורים שאני אהיה בהם אם תרצו.

רוזהלי

New member
ערב טוב

היום היה חם ויבש מאד. גם עכשיו לא קר כ - 28 מ"צ, אבל יש רוח די נעימה. לא צריך מזגן.
מחר יהיה יותר וביום רביעי יגיע לשיא החום, 40 מ"צ.
שיהיה ערב שקט וכמה שפחות חם לכולם.

למעלה