בוקר טוב יום שני

בוקר טוב יום שני

למרות שניראה פה כמו יום ראשון אז היום יום שני
מה שלומכם?איך עברה השבת?איך מזג האויר?פרומית איך מסתדרים?ויפיופה היכן מטיילת היום?אצלי הכל בסדר,שבת עברה מצויין,והאוכל יצא נחמד כי אני בישלתי
ביום שישי ההיתי בסופר והיה מישהו שהניח עגלה ליד הקופה וכל פעם הלך להביא מוצר אחר,הגעתי לקופה והקופאית מחכה שאלתי של מי העגלה שלפני,אז היא אמרה שאינה יודעת,אז התחלתי להעביר את הדברים שלי,ובאמצע הדברים מגיע האדם ואומר,שזו ממש חוצפה שניכנסתי לפניו,ואני במקום שאגיד לו סליחה כהרגלי בקוטג,אז אמרתי לו שיפסיק לבלבל את המח,ושיחכה,ושלא ישים את העגלה ליד הקופה,ויעלם,אף אחד לא אמור לחכות שתסיים את הקניות,והוא בטיפשותו ענה,ואמר שרק הלך להביא משהו,ושאני גזלן,ואני החזרתי לו כגמולו,ולמה אני מספר לכם שזו הפעם הראשונה שאני עונה בצורה כזו,בד'כ אני אומר סליחה וממשיך והפעם עניתי כמו שצריך,והרגשתי טוב מאוד עם עצמי.ואחרי זה סיפרתע לאשתי,אז היא אמרה שהיא מכירה אותו וזו לא פעם ראשונה.שיהיה יום טוב לכולם

פרומית1

New member
בוקר אור

שלומינו ב"ה מצוין,מסתדרים? לא משהו,ב"ה לא משעמם וכל יום יש משהו אחר לעשות

הבן שלי גדל וכל יום מראה כמה הוא מבין,הוא חייב למזוג לעצמו שתיה,הוא חייב להכין לעצמו דייסה,ועוד כל מיני חובות,הוא מנהל את הבנות ולא נותן להן להכין שיעורים-לפעמים הן נהנות ולפעמים לא וכשהבת הגדולה רצתה לתת לה נאום הוא מחכה את התנועות שלה וצוחק,ואז כבר אי אפשר לצחוק עליו,אבל ב"ה הוא כבר ל א טס לכביש

בשבת הלכנו לבקר שכנה שעברה דירה,הבן שלי שמח לבקר את החברים שלו המוכרים,בדכ הוא דבק במקום זר ,הוא ממש שיחק והתנהג יפה,נהניתי

שיהיה יום מוצלח ביותר,יש מללא דברים להספיק

קומבינטור,בקשר לבן אדם בקופה-טוב שענית לו,אני רואה לפעמים קבוצה של נשים שעושות ככה -שתי נשים אוספות דברים ושתיים עומדות מה שכן הן נעמדות בתור הכי ארוך שיש וכשמגיע התור שלהן הן מזרזות את החברות שלהן מה עוד לא הביאו,אבל לא מגיבים כי הרבה קופות ותמיד אפשר לעשות מהר חשבון

יפיופה62

New member
בוקר טוב קומבינה אז ככה

היום הולכים לבר מצווה ואמא שלי רוצה שאני יתן 150 ש"ח אמרתי לה שאין מצב אני יביא 100
אין לי איתם קשר בכלל
אז את הבנות שמה אל חברה שלי בבני ברק ויסע לפ"ת
ממש כיף להיות משוחררת ספונטנית
רגועה ואת זה אין בארה"ב
זה פשוט אני אפילו אמא שלי רואה את זה
ויופי שלמדת לענות

יפיופה

כן עניתי אבל בדרך כלל לא עונה.תגידו לי למה כל העולם כסף,אם אין כסף אז אף אחד כבר לא אוהב אותך?למה למה למה

חושבים?????????????

ניראה לי שזה בטוח,אם אין כסף אין כלום.
הילדים האשה,משפחה חברים,לא שלחת את הילד לטיול יזכור לל כל החיים,לא הבאת לאשה מה שהיא צריכה אז אתה לא אוהב,תכלס כולם מקשרים הכל לכסף

הכל מעולה

מריחים את החופש הגדול ואת סוף השנה. היום היתה הפעם האחרונה לשנה זו שהתנדבתי בבית הספר הדתי אצלינו בעיר, מקווה להמשיך את זה בשנה הבאה והחל מהשבוע הבא יש לי רק את "עזר מציון".
השבוע אמא שלי יוצאת לפנסיה אחרי 23 שנות עבודה בספריה בבת ים ומחר אנחנו באות להיפרד איתה יחד מהעבודה אבל, זה בהפתעה. חוץ מזה שבשבוע הבא יש לנו כנס משפחתי של הצד של אמא שלי עם כל האחים ובני הדודים שלה, יהיה כיף ונחמד.
קומבינה טוב מאד שענית לחצוף, צריך להעמיד אנשים כאלה במקומם חוץ מזה יכול להיות שנצטרך להיעזר בך, החצי ואני רוצים לצאת קצת לחופש בבין הזמנים וחשבנו על צפת כאפשרות, ונשמח לקבל המלצות ממך על איזה מלון טוב בעיר ועל מה שאפשר לעשות בה.
שיהיה לכולם יום טוב ושבוע טוב.

רוזהלי

New member
ממתינה למתנה

אם מתאים לכם לבוא לצפת כדאי לכם לבוא לכליזמרים. חבל אבל זה לא בין הזמנים השנה.
ב' באלול עד ד' באלול (20 - 22/8).
זאת חוויה לא רגילה שחבל להחמיצה.
אם אתם מתפשרים על צימר יש במירון.

צימר קצת בעייתי לנו

אנחנו בלי רכב ואם ניסע לצימר זה אומר לקחת את כללללל הבית איתנו באוטובוסים ולנו זה לא ממש מתאים. בקשר לתאריכים שני דברים: 1.החצי יוצא לחופשה מרוכזת של חמישה ימים מיד אחרי ט' באב ולא יתאפשר לו לקחת שוב באלול כך שהכי נח לנו זה לצאת אז ו2.אחותי צריכה בעזרת ה' ללדת בן שלישי לקראת חודש אלול ואנחנו נרצה להיות בברית, אם החופשה שלנו תיפול אז זו בעיה.
מקווה שנמצא משהו, חשבנו על מלון רימונים או רון בצפת אבל, אנחנו לא מכירים ואף פעם לא היינו אז ממש נשמח לדעת איך שם.

מלון רון הוא מלון ממש ממש פשוט

לא יודעת אם הייתי ממליצה עליו.
מלון רימונים האו כבר הרבה יותר ברמה, אבל מניחה שגם הרבה יותר יקר.
יש את מלון המצודה (מרכזי לשעבר) שהוא גם מלון פשוט, אבל ממש על הרחוב הראשי של צפת, לא רחוק מהתחנה המרכזית.

ליזה Long time no seeמה קורה?

איך בעבודה?אין ספק שמלון רימונים יותר ברמה,הבעיה זה הכשרות?

נכון, זה בכשרות רגילה

אז אולי מלון המצודה??

לפי מה שאתה מספר נראה לי שאורחן פלדרין לא משהו, או שאני טועה?? הוא גם לא במרכז העיר.

העבודה טפו טפו, עכשיו קצת נרגע הלחץ. אז יכולה לשוטט קצת באינטרנט.

אומנם זה בדרום אבל נחמד

ובמיוחד לקבוצות,ובמיוחד במחיר.מבחינת המקום הוא מאוד נחמד,יש מקום לילדים לשחק,מזגנים ומיטות טובות ובחלקם גם ג'קוזי,אוכל ברמה טובה ,החיסרון שזה מרחק הליכה 25 דק מהעתיקה.

דירה21

New member
שלחנו את ההרוים שלי לרימונית בצפת

לחמישי-שבת והם חזרו מאוד, מאוד מאושרים.
הבנתי שזה מלון מעולה. והם גם היו מרוצים מהמיקום. ואפילו עשו להם סיורים רגליים בשבת באזור.
[לא יודעת לגבי הכשרות, לנו אין בעיה עם כשרות של רבנות]

אגב, אם תחליטו ללכת למלון רימונים- תרשמו קודם כחברים באתר שלהם (בחינם) וזה נותן כל מיני הנחות וכו'

רוזאלי תודה

העבודה לא קלה,בעלי המקום עסוקים,מעל הראש שזה אומר אין עם מי לדבר,וזה מאוד קשה,כי התקציב שהם נותנים לי לא ראלי ואני לא מוכן להעסיק מלצרים לדוגמא במחיר של 200 שח לשבת,זה ממש ניראה לי ניצול.אל נקווה שנצליח לסדר את זה עד יום שישי.וד'א זו עבודה נוספת

למעלה