בוקר טוב -יום שני

ZiV GiLbOa

New member
בוקר מצוין לכולם!!

עוד חצי שעה עדכון על מצבו הבריאותי של ראש הממשלה- צפייה חשובה!! חוץ מזה, אני רואה שהשמש הפציעה אז אני מקוה שיהיה יום חם
לעומת אתמול שהיה קר!! יום טוב, זיו

ZiV GiLbOa

New member
ראש הממשלה, אהוד אולמרט חולה.

לפני מספר שבועות התגלה בבלוטת הערמונית של ראש הממשלה גידול סרטני. הגידול אינו מסוכן כרגע והסיכון שלו הוא לא לטווח קצר ולכן אין טעם לחשוש. אולמרט יעבור טיפול בבית החולים שיבא על ידי שני רופאים צמודים. כמו כן בינתיים אין אולמרט מכריז על נבצרות זמנית ו/או העברת ההחלטות למשנהו. אולמרט ידוע בתור ראש ממשלה שמציג את תיקו הרפואי בפני הציבור שכן למד לקחים מראש הממשלה הקודם,אריאל שרון. רפואה שלמה!!

רפואה שלמה

ממש לא האמנתי כשקראתי את הכתבה, זה ממש קטע מהoרטים O: אולמרט- תחזור ותחזור במצב טוב ובמהרה! הממ מי יודע, אולי בגלל זה מערכת הממשלה דיי נפלה בזמן האחרון.

Dark Neko

New member
שמתם לב למשהוא...?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

כל מנהיג של המדינה הזו חולה/מת כי הוא רצה לשנות את פני השטח של ישראל? יצחק רבין רצה לתת לערבים חלקים מישראל - מת. כנ"ל אריאל שרון - קומה. ועכשיו אולמרט חולה בסרטן? מה קורה פה? ואני אומרת - הכל משמיים. ימיןןןןן. D:

Dark Neko

New member
הייתי רוצה לדעת את דעתך.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

בכל זאת, יש כאן משהוא שקרה שוב ושוב. האם זה צירוף מקרים? לא נראה לי.

אתמול בלילה דווקא שמעתי בערוץ 2

בתכנית של עמנואל רוזן שהוא הסתיר את קיומה של המחלה... אז זה לא שהוא ממש חשף את דבר היותו חולה.... כמו שלא סיפר על הניתוח להרמת עפעפיים שעשה לפני כמה חודשים.... לך תדע

ZiV GiLbOa

New member
טוב הוא לא חייב לספר לנו על כל דלקת ריאות

שעוברת אליו. הוא עשה ניתוח קטן שהוא נרפא ממנו בתוך יומיים. אבל בנוגע לסרטן או משהו בסגנון יש לספר לציבור הרחב. ויפה שעה אחת קודם.

למעלה