בוקר טוב-יום שני

בוקר טוב-יום שני../images/Emo42.gif

מה עשיתם/תעשו היום? ושאלת היום- איזו שתיה חמה מועדפת עליכם?
ו..תחיו את השרשור השמח שפתחתי
הוא כבר ממש עצוב!

lidor203

New member
או איזה יום...

בוקר טוב... ממ אני הולך לרבוץ בבית עד הצהריים ואז להיפגש עם חברים השתייה החמה המועדפת עלי היא נסקפה קדימה אנשים תחיו את השרשור השמח

החייתי,החייתי=]

מה עשינו היום
אז בצפר נזכר בנו,וגם מורים של הכיתה שלי מתחילים לעשות ימי עיון וכד'-אז היה שיעור מחשבת שכבתי
אח"כ חזרתי הביתה וסופסוף היה אוטובוס נורמלי עם מקום
ואז הלכתי עם אמא,קנינו ממתקים לטיול שנתי
[שהספיק כבר להתבטל ולהתקיים מהבוקר],וגרביים
עד הברך,בפסים-בדיוק כמו שאני אוהבת
ועכשיו אני אעשה קצת בהסטוריעעע ולשאלת היום:
שוקו[רצוי עם קצת נסקפה בתוכו],וגם תה

../images/Emo13.gif

היום.. קמתי מאוד מוקדם( 7 ורבע ) למדתי מתמטיקה, הכנתי מרק(יצא פשוט טעים!) ועכשיו מתכוננת לשיעור פרטי
ובדיוק אתמול התחלתי קצת עם כאבי גרון ואוזניים, וסתימה מהאף.. אבל תנו לי לתת המלצה- דקסמול סינוס! אני פשוט מרגישה הרבה הרבה הרבה יותר טוב, לקחתי אחד בלילה ואחד בבוקר ורק האף קצת מצודד:)

liorhikri1991

New member
נכון,דקסמול סינוס מעולה מעולה מעולה...

הוא תמיד עוזר לי כשאני מצונן או משהו יותר גרוע... תרגישי טוב ותהיי בריאה. אותי מעצבן שיש לי פצע בפה,ממש בתוך הבא,ליד הגרון(איפה שבולעים את האוכל) וכל דבר שאני אוכל נוגע לי בפצע וזה מה זה לא נעים והיה כואב...חחח אז יהיה טוב

Kaoma

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

היום למדתי כמה שעות בביה"ס, ואחר כך, בבית, צפיתי בגשם. נהניתי מכל רגע. כל כך אוהבת רעמים
ולשאלת היום- קפה לטה :) המשך יום נעים, ליר.

liorhikri1991

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif

עבר עלי יום נחמד,רק שאתמול היה מעצבן,שינו לנו את כל המערכת,אבל אתרגל מהר. מחר יש לי מבחן במתמטיקה ונראה לי שילך טוב(תאחלו לי בהצלחה
). ובקיצור היה יום קצר ונחמד,מה גם שהשתחררנו שעתיים קודם. מחר בערב אני מתכנן ללכת להצגה בהיכל התרבות בפ"ת עם כמה חברים וחברות,כי יש לנו מהתיכון כרטיסים חינם,אז למה לא. אהמ... והשתיה החמה המועדפת עלי היא קפה נמס(או נס קפה בלשון העם). לילה טוב לכולם

JumpInTheFire

New member
לא כיף...

מה עשיתם/תעשו היום? למרות שהיה אמור להיות היום חופש, הקבוצה שלי למדה 3 שעות מת' :/ אח"כ הסתובבתי קצת עם אמא שלי, אבל הרגשתי ממש לא טוב אז לא קנינו את מה שחיפשו. מאז סתם הייתי בבית.. שכבתי במיטה, טלויזיה, מחשב... ושאלת היום- איזו שתיה חמה מועדפת עליכם? שוקו או נס קפה :)

למעלה