בוקר טוב יפים ויפות....יש לי בעיה

star22.

New member
בוקר טוב יפים ויפות....יש לי בעיה

יש לי חבר כבר שלושה חודשים והדבר הצפוי מכל הגיע.....הוא הזמין אותי לארוחת ערב יום שישי עם כל המשפחה אתם יודעים קידוש וכל הבלאגן
(אני רק חושבת על זה בא לי למות). הבעיה שלי מעבר לזה שכולם יסתכלו עלי ואני לא אדע מה לעשות עם עצמי מה שבטוח אני יעשה פדיחות כי זה תמיד קורה לי שמסתכלים עלי הבעיה האמיתית זה שאני יודעת שינסו לדחוף לי אוכל (כי הם כאלה) ואיך אני אמורה להגיד להם שאני שובעת אחרי מרק (כי אני יודעת שם) או איך אני אמורה להגיד להם ששבעתי אחרי כמה כפיות של אורז??? מה אני יעשה??? להתחיל להסביר? ז"א חבר שלי יודע אבל לא נראה לי שהוא כלכך מבין מה זה אומר ולא נראה לי שזה מעניין אותו כלכך
אבל לא נראה לי שהמשפחה שלו יודעת אז מה לעשות??? תשובות יתקבלו עד יום חמישי בצהריים

היי סטאר../images/Emo71.gif

הופתעתי כשקראתי את הודעתך. 3 חודשיים את יוצאת עים החבר והבנתי מדבריך שהוא יודע על הניתוח שעברת. האים הוא לא שם לב עד כה שאת מוגבלת באכילה? אני בטוח שיהיה בסדר הרי בסיכומו של דבר את צריכה להיות גאה בעצמך על השינוי שעברת ובהצלחה הגדולה שלך. האמת היא התשובה . ואת יכולה להיות נחמדה ודיפלומטית במיוחד ולציין שלנוכח המטעמים והריחות הנפלאים את קצת מצטערת שעברת ניתוח.( חנופה קלה לא הזיקה עד כה לאיש ) אבל ברצינות לכי לך לארוחה תהנו תבלו ואל תטרידי את עצמך יותר מידי. שתפי את החבר בדאגתך ותראי שהכל יהיה בסדר. שיהיה לך יום נפלא ענקון

star22.

New member
טוב חבר´ה קודם כל תודה על התשובות

נראה לא שאני אקח כמה לדרך, אבל בנתיים הצלחתי לדחות את זה לשבוע הבא ואצל כמה מכם עלתה השאלה "איך זה שחבר שלי לא שם לב לכמויות שלי" האמת היא שהוא כן שם לב והוא כל היום שואל (כל היום!!!!!) "אכלת משהו? שתית משהו? לכי לאכול וכו´) במשך היום הוא חושב שזה בגלל העומס בעבודה אז "כאילו" אני שוכחת לאכול וכשאני איתו אז הוא פשוט חושב שאני לא רוצה לאכול הרבה כי אני לא רוצה להשמין וכאלה למרות שכבר אמרתי לו כמה פעמים שאני לא יכולה להכניס הרבה בגלל הניתוח אבל, לא יודעת, נראה לי שזה לא מסתדר לו בראש וזה טוב כי ככה הוא לא שואל הרבה שאלות
אבל נראה לי שלפני הארוחה אני פשוט יגיד לו שאני לא יכולה לאכול הרבה ושפשוט יגיד לאמא שלו שלא תנסה לדחוף לי הרבה אוכל (שיגיד לה לפני שאני מגיעה) או ש......אני יגיד לה שאני רוצה שהיא תכין את המרק שאני אוהבת ואולי ככה אני אצא מזה. עכשיו יש לי בעיה אחרת.......מה אני אלבש??????
סתתתתתתתתם!!!! יאלה ביי ובאמת תודה אוהבת

כוכב, אני חושבת שהרעיון שלך נהדר -

לבקש מהמאמא שלו להכין לך משהוא שאת אוהבת! זה יחמיא לה ויתן לה סיפוק. אבל זה צריך לדעתי לבוא עם הסבר. אם זה אפשרי - נסי להסביר לה את המצב מראש. הסבירי לה שאת נבוכה - והיא כבר תהיה זאת שתרגיע אותך. אם את לא יכולה לשוחח אתה תצטרכי להטיל את המשימה על הבחור. יהיה בסיידר, שלומית.

SARA120

New member
../images/Emo41.gif חמודה!אילתור ..זה הפתרון!

אני לא רוצה לתאר מה האמא של החבר תדמיין שיש לך בבטן ולא צריך לנדב אינפורמציה שלא לצורך,תני לה להתרגל אליך קודם,מספיק ש"מחמל נפשה" מביא בחורה הביתה,זו טראומה בפני עצמה.. אז ככה!כאב בטן תמיד עוזר,במיוחד אצל נשים.. כאב שיניים עדיף,כי גם קשה לאכול וגם קשה לדבר... התרגשות ופרפרים בבטן בגלל המפגש.... אכלת אצל משפחתך-זה נפלא!כי את בת מסורה.. את שומרת דיאטה (את רוצה להיות חתיכה בשביל הבן שלהם..) בקיצור לא מתאים בערב שבת לשבת ליד שולחן חגיגי,קידוש וכו...ולדבר על הקישקא...בהצלחה!...ותכבשי אותם בקסמייך!! שלך שרה

RomiVais

New member
כוכב יקרה!!! ../images/Emo13.gif

אני קראתי את תגובותיהם של חמודון ושרה, ואין לי כל כך מה להוסיף... חוץ מכמובן לאחל לך המון בהצלחה...
אני מסכימה עם כל מילה שכתבו לך פה, ואין ספק שתקסימי אותם בלי כל בעיה!!!! תעשו חיים - ובתיאבון
לא לשכוח לעדכן את כולנו... שיהיה לך יום משגע רומי

zoei1

New member
מזל טוב 3 חודשים חבר - נהדר

אני מאמינה שהאמת זה הדבר הכי טוב. פשוט לכי על האמת... בהצלחה

gal33

New member
כוכבוש, מילא אם היית אוכלת כמו 60

קילו, ונראית כמו 100 קילו. אבל את נראית כמו 60 קילו (ואולי כבר פחות
), ואוכלת כמו 60 קילו. אני הייתי מספרת להם, אך אם את רוצה להימנע מזה, פשוט תקחי מראש כמויות קטנות מאוד לצלחת מכל דבר, תאכלי מאוד מאוד לאט, וכל הזמן תחזיקי את המזלג ביד, זה יצור רושם שאת כל הזמן אוכלת... הכי חשוב בכל הסיפור, זו ההזמנה לארוחה! שיהיה בהצלחה, גל

באיה

New member
שלום לך ../images/Emo41.gifית

איזה בעיות מתוקות, הלואי שכל החיים שלך יהיו בעיות כאלה. אני כאמא לבן נשוי, מבינה אותך מאוד. במקרה, או שלא במקרה, הוא התחתן עם קולבית, אני חושבת אולי מידה 36-38, והיא לא אוכלת הרבה. למרות שכמו כל אמא פולניה שאוהבת להלעיט את ילדיה באוכל, הבנתי שהיא לא אוכלת הרבה, וקיבלתי את זה בהבנה. נכון שזו לא דוגמה טובה, אך מה שאני רוצה להגיד, זה שאת תוכלי כמה שאת יכולה, ואל תתביישי להגיד לא כשאת לא רוצה יותר. בקשר להסברים, לכי עם התחושות שלך, בטוחני שבמקום תמצאי את התשובות. שיהיה לך
בארוחה ועם המשפחה של חברך לילה טוב באיה.

1osnatv

New member
לסטר כל הכבוד../images/Emo21.gif

אני חושבת שזה כייף שיש חבר וזה נהדר שהמשפחה שלו מזמינה אותך האמת אין לי שמץ של מושג מה עושים במקרים כאלה אבל להתמודד צריך אולי אפילו לומר להם שאת פשוט לא רגילה לאכול הרבה או איזה משפטי קסם כאלה אולי זה יעבוד אבל לא להכנס ללחץ כמו לפחד מפדיחות אני חושבת שתהיי כמו שאת וזה יעבוד בהצלחה

ronnymp

New member
כוכבית ../images/Emo41.gif גם לי יש עיצה ../images/Emo102.gif

שמעי .... קראתי את כל התשובות שכתבו לך עד כאן על חלקן אני חולק (כמו למשל על סיפורי כאבי בטן) ועם חלקן אני בהחלט מתחבר (כמו למשל לספר את האמת) אבל אני בעצם כותב כדי להציע משהו אחר - נוסף - עוד רעיון שבעצם הוזכר גם כן . אני רק רוצה להרחיב מעט עליו . קחי/בקשי מעט מאוד מכל מנה , ממש "דוגמית" בשביל הטעם ונמקי את זה בתירוץ שאת רוצה ממש לטעום ממטעמיה של המארחת - מ-כ-ו-ל-ם -
ואת מבקשת מעט - כדי שלא לפספס שום מאכל - ושיהיה מקום להכל קצת מחמאות על הבישול הנפלא של החמה המיועדת לא יזיק -
ואפילו יתקבל בברכה ... תירוץ כזה עם הסבר מתאים - יפתור את בעיית הכמויות - לדעתי . ( תמיד גם ניתן לזרוק חלק מתכולת הצלחת לכלב שממתין מתחת לשולחן -
וזה מבטיח קבלת פנים בהמשך עם קישקושי זנב פראיים - ולא בנביחות קולניות -
ומאיימות ) אבל מה שממש לא הצלחתי להבין - זה בעצם איך החבר שלך עדיין לא מודע לכל הכרוך בכמויות האוכל של מנותחת קיצור קיבה ...... שלושה חודשים זה בכל זאת הרבה זמן כדי לעמוד על הסוגיה הזו -
אבל בכל מקרה - שיהיה ב-
ו-
רוני

למעלה