בוקר טוב יפים ויפות שלי

בוקר טוב יפים ויפות שלי../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

איזה יום בחוץ...ג-ש-םםם...מיכלי, את דיברת עם אלוהים מאמי? אני עם 3 שכבות של גרבים ולא מבינה למה הקרוקס לוחצות לי... משונה. עפה להכין קפסיטו... גוטי מורצי ישראל.

חבל לך על הזמן...השקה לי את העציצים....

איזה כפור. אני יושבת כמו בובעלה... עם שמיכת פליז וכוס מאטה ונקרעת מקור. לא מסוגלת ללכת להדליק את ההסקות כי הם בחדר הכביסה שבחוץ, ואני מה-זה מרחמת על עצמי... כאילו תביני, מאילת לבוא לפה...ממש נפלא לי! אבל כעת אין גשם, היה בבוקר, ב-0600 בערך. ואתמול ירד מהצהרים, ורק רועי המהבול הלך לי בגשם עם חולצה קצרה ואמר:נו אמא, אני אילתי, תביני. מוציא לי את המיץ הילד הזה, אבל לפחות הוא לא כמו בר, שיצא יחף לשלג, באותה אמתלה.... וכמובן שנדבק לרצפה... דפוק קטן... אחלה ילדים יש לי. יאללה הולכת לחמם לי עוד מים למאטה. }{ ♥ }{

smo

New member
את בטוחה שזה לא הצינור של השכן?../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

לא רואים פה גשם מעל הבית שלך.....

חני,כפרה שלי,את יודעת,אני אילתית במקור...

שממה זה הספציאליטה שלי.... סתאםםם...רק ת'געגעתי... מה קורה אתך יפה שלי? מה עם אהודי והכפרונת המדהימה שלך? איך הגדולה? ספרי,ספרי מאמי! ♥♥♥ }{ ♥♥♥

אריאלה בוקר טוב מותק, את חולמת או מה ?

איזה גשם איזה נעליים, חוץ מקור אימים ורוח קרה, נאדה , אולי השכנה מלמעלה סוף סוף ניקתה את התריסים

באמא שלי,המדרכות היו רטובות,ולא נראה לי

שזה מהריקה של השכן המכוער שלי מלמעלה. חוץ מזה שמאז הבוקר מוקדם לא ירד, אז זה בסדר... ובנוגע לשכנה והתריסים...כן, יש אתה בעיה חמורה במיוחד. היא אוהבת לנקות תריסים עם ריצפז, וזה הורג לי את העציצונים היפים שלי. עגבניות השרי שלי הפכו כבר לממרח עגבניות מיובשות, הבאזיליקום הפך לפסטו, הנענע הפכה לעלי תה מיובשים והסברס הפכו לחתול שמיל , {מה קשור? לא יודעת, רק לא מצאתי משהו אחר....}

חחחח אתן מבריקות היום......./images/Emo182.gif../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בערב אתמול ירד בהוד השרון גשם, היום אין זכר לטיפה

מיכלי אל תפתחי פה לבלולו....

נגמר הגשם ושינוח. שעכשיו ינוח. את... כל פעם שבא לך {ומתי לא בא לך?} את עושה עסקה עם אלוהים, והיידה.... גשם גשם בוא.... נראה לי את ריקוד הגשם את המצאת, אשלח אותך לנולד לרקוד.... תנוחי!

מיכלי את מתבקשת להפסיק לשתות אקונומיקה!!!

זה עושה לך רע מאמי! דעתך טיפה משתבשת. חזרי לשוקו,תה,או במקרה הקיצוני נס קפה...!

יאמי....חברה של אחותי תמיד שולחת

לי לקריסטמס שוקולד מיוחד (peppermint bark) מכירה?? זה שוקולד חלב ועליו שוקולד לבן שבפנים שקועות סוכריות מנטה אדומות קטנטנות, אז הפעם היא שלחה לי את אותו השוקולד, אבל בצורה של גרידת שוקולד להכנת משקה!!! כמה זה טעים לשתות שוקו שעשוי משוקולד עם ארומת מנטה קלה....

למעלה