בוקר טוב - יצאנו למבצע הגנה על הצפון

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב - יצאנו למבצע הגנה על הצפון

"מגן הצפון" - העבירו את הציוד הכבד לגילוי מנהרות מגבול עזה
לגבול הצפון באיזור מטולה.... נקווה שגילו את כולם ולא כמו בעזה
אחרי שפוצצו מנהרות גילו שיש עוד כאלה...
ולישראל אין שר ביטחון במשרה מלאה!!!

וכשהיה, היה שר בטחון ?

או שהכשרה כאפסנאי מספקת להיות שר בטחון ?

אבל זה אפשרי, אם גנב יכול להיות שר הפנים,
עבריין בניה שר השיכון,
שונאת שופטים שר המשפטים,
ומעל לכל ראש הממשלה ששונא את כולם (חוץ ממלחכיו.....) ומסכסך ללא הרף, ומשמש דוגמא בולטת לשקרנות, נוכלות, מרמה, גניבה, הונאה, שקרים ופחדנות...

מינהר

New member
התושבים התלוננו מזמן ששומעים קולות חפירה.

נערכו בדיקות ולא נמצא דבר ב2013.
טוב שבסוף מצאו מנהרות שחודרות לשטח ישראל.
נסראללה החצוף רצה לכבוש את הצפון.

מינהר

New member
אני מתארת לי מה היה עם התלונות של

תושבי הצפון, ששמעו שחופרים מנהרות. הצבא שלח אליהם מומחים עם כלים וציוד, שהיו אצלם בבית שבוע. חזבאללה שמע, שבישוב מסוים התלוננו והצבא בודק, והפסיק את החפירות לשבוע באותו אזור. כשהלכו המומחים המשיך. ולכן שמענו כל פעם, שלא היה ממש בתלונות התושבים.

הדסהש1

New member
עוד מעט צהריים והיום נר שלישי..

מקווה שאנשי הצפון והדרום יחגגו בשקט.ולא יהיו הפתעות..
לא מבינה מגוע ביבי לא משתיק את בנו פעם אחת ולתמיד שלא יעלה על הכתב מה שיש לו נגד אנשים שנתנו עשרות שנים למען המדינה אם זה לא מוצא חן בעיני הנסיך שיפנה לצינורות המקובלים.ולא יכפיש את האיש שעשה רבות ופעל בשמן שהוא הילד לא עשה עדיין כלום.ממש אדם גועלי וחבר בושה .ילד מפונק שנאחז בהוריו אפילו שהוא כבר מבוגר דיו לעזוב את המשכן ...

היי לכולם . זה לא שאין לנו שר ביטחון .

יש ועוד איך יש , ביבי הוא שר ל "בטחון עצמי" כלומר לבטחונו שלו , של משפחתו, של כסאו ושל הכתר ! טוב שהוחלט לא לממן את משפטו בכסף ציבורי .
הדסה , או כל מי שיודע . מה , ועל מי , לכלך הנסיך . לא שמעתי/קראתי על זה דבר .

מינהר

New member
תמר, גם אני לא יודעת על מי לכלך יאיר.

לא שמעתי שהוחלט לא לממן את הגנת רוהמ מכסף ציבורי. אני מבינה ממה שכתבת, שהוא ביקש.

נימה3

New member
חזרתי עכשיו מטיפול בליזר יאג בעיניים

שלש שנים אחרי ניתוח קטרקט היתה לי עכירות בעיניים ולא ידעתי אם בגלל העיניים או המשקפים ובקיצור שלחו אותי לעשות ליזר יאג . הטיפול הזה בוצע לפני כשלש שעות עכשיו אני כבר בבית(לאחר ארוחה נחמדה עם בני במסעדה מזרחית) והנה אני רואה ממש ממש הרבה יותר טוב וברור וצלול וכנראה שלא אזדקק לשינוי במשקפים. זו בשורה נפלאה עבורי חוסך המון נסיעות ויגיעות.

הונאות מרגיזות אותי, בעיקר כאלו שנועדו לגנוב כסף מהציבור

לאן שאתה לא מפנה את המבט, הכל מלא שקרים והונאות.

מה שכעת צורם מאוד לעין ונתקלתם בזה המון באינטרנט, זה הרחפן שהוא כביכול ההמצאה של 2018, רחפן עם מצלמה שמחיר 99 דולר.....

מי שינסה לקבל פרטים, לא יצליח בשום אופן , וזה לגמרי תמוה.
אולם בקשרים שלי עם מקצוענים התפלאתי לראות עד כמה יכולה ההונאה להשתולל.

אתה קונה את הרחפן בדואר (300 שקלים) ויכול בקלות להטיס אותו להכא ולהתם.
אליה וקוץ בה...
בדקתי במקורותיי ומסתבר שזה רחפן "סלפי" המיועד לצילום עצמי של בודד או קבוצה.

טווח טיסה שלו 50 מטר ורום 12 מטר, זמן טיסה 2 דקות.....

להשוואה- הרחפן שלי טס 27 דקות, טווח עד 7000 מטר ורום עד 3000 מטר (אני הפעלתי אותו בגבהים של עד 530 מטר).

ואנשים שופכים כסף.....

הרחפן שלי מקצועי מאוד

המחיר שלו עם ציוד נלווה 6400 שקל, אבל שיפור הציוד הביא את המחיר ל-9700 שקלים. (השיפור שלי לקנות אייפד כך שאוכל לצפות בו למעוף הרחפן ולא בטלפון הסלולארי (מה אני עושה אם נכנסת שיחה ומשבשת לי את האות לרחפן???) וכן תרמיל מיוחד עם תאים לכל החלקים , שני הפריטים הללו כבר 2500 שקל.

ספר הדרכה מקצועית להפעלת כל התכונות שלו (150 עמוד 200 שקל), שקע/מטען יו-אס-בי 4 יציאות, כבלי תגבור, משטח המראה וכו...

אני לוקח אותו לחו"ל ועשיתי עבודה מצויינת.

זה לא אומר כלום.
בחנות כשהייתי (לפי החוק יש לי מגבלות מסויימות וחייב הדרכה מקצועית כדי שלא לסכן את התעופה)
אמא קנתה לילד שלה רחפן שטס בכל החצר משהו כמו 30 מטר ולגובה 10 מטר ועלה לה 50 שקל, עם מצלמה לצלם סלפי - 80 שקל.......

הרחפן בפרסומות מתחזה לרחפן מקצועי , שהוא לא, ולכן מסתירים את התכונות העלובות שלו ועוד טוענים שזו ההמצאה של 2018.

למעלה