בוקר טוב יקירותי ! והפעם - תסרוקת:

יפעת22

New member
בוקר טוב יקירותי ! והפעם - תסרוקת:

הייתי בתסרוקת נסיון וככה: השיער אסוף כולו (ככה רציתי) וזה יצא מאד יפה אבל: 1. זו היתה תסרוקת קצת של גברת כזו - מעין שיער אסוף בשושנים/קשתות כאלו...זה היה מאד מאד יפה בפני עצמו וגם התאים לי (אני חושבת) אבל הרגשתי קצת כמו גברת מגונדרת. ועוד אני מתחתנת במדבר... שאלתי את הספרית אם אי-אפשר לאסוף את השיער במין בננה יפה או משהו יותר קלאסי והיא אמרה לי שאפשר, אבל זה מאד מבוגר לדעתה. מה לעשות - ללכת על המגונדר. 2. היו לי בערך 100 סיכות בראש ואחרי שעתיים זה ממש ממש ממש כאב לי. מה?!?

J-סיקה

New member
בוקר טוב יפעת

גם אני חושבת שתסרוקת אסופה קצת מבגרת למרות שהיא מתאימה אבל למדבר זה באמת קצת יוצא דופן כשאת אומרת מדבר ישר קופצות לי לעין דמויות חופשיות כאלו עם השער אסוף מהצדדים ופזור מאחור חברה שלי התחתנה לפני שלושה חודשים בגן אמנם אבל עשתה תסרוקת שנראתה פשוטה וכללה תוספת שיער לאורך עד הטוסיק והשער בצדדים היה אסוף בגלגולים כאלו שזורים בפרחים קטנים שנראו כמו כתר אני חושבת שזה מאוד יפה מה גם שהאורך היה עשוי בקבוקים ...ושזור בפרחים קטנים

יפעת22

New member
היי! דווקא אני די נעולה על האסוף,

אני רק מתלבטת אם כדאי אסוף מעוצב או אסוף פשוט ללא עיצוב מיוחד. השימלה שלי די פשוטה ומצד אחד אני אומרת לעצמי שלפחות השיער יהיה מיוחד ומצד שני, אני לא כ"כ רוצה לשבור את הקו הפשוט. אני מתלבטת כרונית! כשפירקתי את התסרוקת נסיון בבית אז השיער היה פזור בצורה מאד יפה ועלה לי רעיון שבאיזשהו שלב של הריקודים אני אפזר את השיער למראה חופשי יותר.

J-סיקה

New member
ופתאום באמצע הכל תקחי לך הפסקה

להוציא את כל 200 הסיכות??? ואם לא יפול יפה???

יפעת22

New member
בבית זה לקח לי 5 דקות וזה נפל

יפה כי יש לי שיער חלק ולפני התסרוקת עשו לי פן... אבל, יש משהו במה שאת אומרת והאמת היא שזה לא פתרון גאוני במיוחד. והכל מתקשר להתלבטות - להיות גברת או פשוטה.

J-סיקה

New member
תוציאי לך מהראש את האפשרות

של פשוטה !!! מה שלא תעשי תהיי כוכב הערב את הכלה ולא משנה אם תבואי עם השיער הרגיל שלך בלי שום דבר אחר !!!

יפעת22

New member
../images/Emo9.gif כנראה שאני צריכה לחלחל את זה

לראש שלי.אני עובדת על זה....

מחר בבוקר דארלינג. נהיה כולנו יותר

חכמים. גם אראה אותך, וגם אנסה לעזור. אפשר בהחלט לאסוף ושיראה שובב ולא חנוט כמו ל גיברת. פשוט במקום לסגור את השיער כשהוא אסוף פותחים אותו. חוץ מזה, אפשר לקש את השיער באביזרים טבעיים כגון: חרוזי עץ או עור קטנטנים, פרחי בר קטנטנים, ואלו הם שיוצרים תחושה יותר טבעית ופחות גיברתית. קומפרי?

רוצה לבוא עכשיו? משעמם לי..הבטחתי

לעצמי אחרי שבועות כאלו קשים שאצליח לנוח בכיפור ומשעמם לי. די, לדעתי כבר לא יתנו לי בקופת חולים אישור שאני נורמאלית...

למעלה