בוקר טוב יקירותי
. היכן אתן? הפורום דומם

bimbo15

New member
בוקר טוב יקירותי
. היכן אתן? הפורום דומם

ושקט מדי.

שמתי
שמספר קבועות - שלא לדבר על קבועים - לא מתייצבים.
מה קורה?

הרבה בריאות ושמחה

נכון, וערב טוב גם לך

אני רוצה לחשוב על צד החיוב שאולי זה בגלל שהמזג אוויר יחסית יציב ויחסית חמים, אז אולי חלקנו לפחות מרגישים סביר.
אבל זה חשוב וטוב גם לכתוב את ה"מובן מאליו" כי הוא לא

אקח לתשומת לבי ואנסה לכתוב גם על ימים שהם "סתם" בלי דרמות ואפילו עם הישגים מסוימים ב"חיים עצמם".
איך את?

בברכת, שאם יבואו עלינו שרבים, שיהיו קצרים. תודה

bimbo15

New member
ברכות גם לך

בהחלט יש צורך לכתוב גם על ימים "נורמליים", ודברים טובים שקרו בהם (בתקווה שקרו).
קיויתי שבזכות הימים עם מזג אוויר סביר, יצאו כולם מהבית (חוץ ממני).

אותי מפחידה הלחות
יותר מאשר השרב. אני מרגישה מולה חסרת אונים לחלוטין. פשוט אין לאן לברוח
.
היום אני מנצלת את מזג האוויר האביבי
ונפגשת עם חברה הכי טובה בבית קפה
להחליף חוויות וספרים.

המשך מזג אוויר נעים
ובריאות.

מקווה שכיף לך בחוץ

כן, היום המזג אוויר סלחני במיוחד

וכן, הלחות. כמו שמישהו כתב (יש תחרות יצירתית של כמה חם בטויטר): זה לא החום זה הלמות :)

חדשות בתחום הדברים הנחמדים: נבטו לי הזרעים ששתלתי, זה נורא נחמד כל יום לעקוב ולראות כמה גדלו התינוקות. מקווה שאצליח לגדל אותם לחופה ומעשים טובים

bimbo15

New member
אני בטוחה שתצליחי

תתחדשי על נביטת הזרעים. זו הרגשה נהדרת. מה זרעת?

היה לי באמת כיף בחוץ, אבל חזרתי עייפה בלי שום פרופורציה

הרי לא עשיתי כלום. אפילו לא נהגתי. חברתי הסיעה אותי, ואילו אני ישבתי כמו פרימדונה והתעייפתי.
כנראה שזה מעייף להיות פרימדונה

Sigal H

New member
היי

החיוך הגדול שלי הוא שהצלחתי ללכת מספר דו-ספרתי של צעדים! בשעה טובה, שתי הרגליים מחזיקות אותי ואת כל שק החיוכים שעליי. טוב, זו לא חוכמה, החיוכים שוקלים כמו בלון הליום, הם עושים חצי מהעבודה.

...והגזמתי. כל כך קל לי לשכוח לדרוך על הזנב... אז את החצי השני של אתמול ביליתי, דבוקה למיטה, במרתון "בונז" (כמובן עם כובע צפייה לכסות את העיניים במקומות הרגישים). היום אני כבר מאוששת יותר.

חוץ מזה, רגע קיטור ברשותכם:
השיאצואיסטית (ויויאן, איך קראת לזה? המילה שלך יותר מוצלחת) הבריזה לי פעמיים השבוע, והיום היא אולי תבריז לי בפעם השלישית. התחלתי לצטט שורה של תירוצים יפים שלה מכל הזמנים, אבל זה לא הוגן מצידי, אז רק אומר שהיא לא לוקחת בחשבון את העובדה שלאנשים יש חיים ויכול להיות שהם כבר קבעו דברים אחרים או שהם בנו על הטיפול שלה לכוחות, וזה לא הוגן מצידה. לא משנה, החלטתי שטיפוליה מראש נכתבים בסימן שאלה, זה חוסך אכזבות. ובכל זאת אני אוהבת אותה והיא טובה, היא שווה את סימני השאלה.

מזג אוויר יקר, יהיה לי הרבה יותר קל להתאושש ממאמצים מטופשים ומהברזות שכאלה אם רק תחליט מה אתה רוצה להיות ותישאר כך.

לא, איזה שטויות אני כותבת. תהנה מהחיים, מזג אוויר, יש כל כך הרבה שצריכים אותך כמו שאתה - דו קוטבי ואנרכיסט. תמיד אני נזכרת בשורה של לאה גולדברג: "הגננים היום עצובים אבל האיכרים מברכים על הגשם".
https://www.youtube.com/watch?v=aKR5TjeS4gI
(חוץ מהמשפט "אל תשאל..." - כי פה זה ה-מקום לשאול
)

חופן חיוכים לכולנו!

bimbo15

New member
היי סיגלי, שאפו על הדו-ספרתיים. שווה את המאמץ

באשר לשיאצואיסטית, אולי תקחי איתה דיבור קטן? לפעמים זה עוזר.

ובאשר למזג האוויר, אם הוא יהיה יציב, על מה יהיה לאנשים לדבר?

ומן הידועות היא, שאם לאחד טוב, אין הדבר כך בהכרח גם לאחר (ראה אייקונים לעיל)...

העיקר שתתקדמי עם הצעדים ושנשמע על עוד הישגים. אמן ואמן!!!

Sigal H

New member
תודה

כן, לגמרי שווה.
&nbsp
כבר היה דיבור קטן, ככה זה איתה. ואני מקבלת את זה, רק מדי פעם צריכה לשחרר קיטור...

&nbsp
ועוד חיוך - התקשרו מ"המשך טיפול" בקשר לפיזיותרפיה. העניין מתקדם, הידד!

למעלה