בוקר טוב יקירים

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירים ../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif

אני רואה שנעשיתי המשכימה של הפורום. תמשיכו לישון ולחלום ואחר כך לקום ליום נהדר ומלא פעילות

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifרצה ללימודים...

הפעם אין בדיחות גסות-זהו! הגזמתי!

bimbo.

New member
שרה'לה, בחייך..

את מביאה בדיחות מצחיקות (אז מה אם גסות?)
והתמונות שלך נהדרות. מחכה לעוד...

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב פורום ומזל טוב לבאה ../images/Emo77.gif

שלום כולם,
עשיתי הפסקה קצרה כדי להיכנס לפורום ולראות מה חדש. טפו טפו טפו הכל דופק. מקווה גם הלאה ככה. בימבו, רציתי לקנות לך שעון מעורר מתנה, אני רואה שאין צורך. שרה, "שלא יגמר לעולם" מצבור הבדיחות שלך. לייצ'יק מה קרה היום? נרשום לך העדרות. מקסימה טוב שהזכרת את יום ההולדת. לכולם מיעלי

../images/Emo65.gifמזל טוב לבאה לפעמים ../images/Emo65.gif

מאחלת לך יקרה את כל הטוב שבעולם עם ריבית והצמדה.

לייציק

New member
יעלי וכולם, אנא סילחו לי ... ../images/Emo140.gif

בתי נמצאת בחו"ל ואנחנו כאן כולנו מגוייסים לעזרה עם הפעוטים שלה ... בהתחשב בכך שאני צריכה ללכת לעבודה יום יום וחוזרת גם כך די עייפה ... אני עושה כמיטב יכולתי ... שלא לדבר על עזרה לאח שנמצא בחו"ל בטיפול בעניניו ... וגם לנו לא חסרים עניינים ומטלות חשובות (כמו לכל אחד) ... אני משתדלת לבקר אתכם יום יום ... נהנית מכתיבתכם ומיצירותיכם ... גם כשאני חוזרת מאוחר הביתה ... וכשאינני עייפה מדי, גם לכתוב ... ויש גם דואר מחברים ומהמשפחה שאני מאד אוהבת לקבל ולענות עליו בכיף ... כך שלא תמיד נשאר לי מספיק זמן כדי לכתוב בפורום ... שלכם

לייציק

New member
תירוצים ... תירוצים ... ../images/Emo9.gif

מתוך "ספר התירוצים השלם" - כתב אמנון שילה . (מי זה אמנון שילה ואיך הכרתי אותו... על כך אספר בהמשך ...) הבסיס הפילוסופי או: המתכון הבטוח לייצור תשעים אלף תירוצים נוספים התירוץ הטוב בנוי מתשובה יפה לשאלה המסורתית: מימכמלמאיך, או טו מייק א שורט סטורי לונג:מי מה כמה למה איך כלל ברזל: למצוא את האשמים. אז בבקשה, אם חיפשת את מי להאשים ולא ידעת מאיפה להתחיל: מי: אמא, אבא, המורה, אחי, אחותי, שניהם יחד, סבא-סבתא, השוטר, הפושע, הבוס, הנכדים, העובדים שלי, המזכירה, הרופא, האחות, השר, השרה, הפורץ, המנכ"ל, הטבח, העורכת, המלצר, האידיוט(ים), הסמרטוט, השודד, הסוחר, הספרית, הרב, האדריכל, ציפורה, המהנדס, העיתונאי, המוסכניק, החותנת, השוער, העולים, היורדים, יקוב המכולת, הרב-סוהר, השכן, השכנה, המפקד, הגנב, הנהג, השינגימל, לא-אני, הנהגת(?), הנהגת(!), היהודים, הערבים, המרוקנים, הפולנים, האמריקאים, אמנון, היועץ המשפטי, העורך-דין, השופט, המאמן, שרה'לה, המאהב, הבעל, האופנאי, האמרגן, כולם. הסתקרנתם...? קיבלתם תיאבון לדעת עוד ...? המשך יבוא ...
שלכם

לייציק

New member
../images/Emo6.gif אההה, הבנתי ... ../images/Emo8.gif

מה לעשות? זה הוא כתב כך ... הוא גם ציין את עצמו ...
אל תדאגי מאמי, הוא התכוון לשרה'לה אחרת ...

למעלה