בוקר טוב יקירים שיהיה לכם יום נהדר והמון זמן למחשב.
B bimbo. New member 22/10/03 #1 בוקר טוב יקירים../images/Emo42.gif שיהיה לכם יום נהדר והמון זמן למחשב.
ש שרה16 New member 22/10/03 #2 בוקר נחמד לכולם../images/Emo42.gif היום אני מצפינה הביתה אחרי 3 ימים של חופש מהחיים.. אכתוב שוב מהבית.
בוקר נחמד לכולם../images/Emo42.gif היום אני מצפינה הביתה אחרי 3 ימים של חופש מהחיים.. אכתוב שוב מהבית.
ל לייציק New member 22/10/03 #5 ברכת בקר אור../images/Emo42.gif ויום נעים ../images/Emo39.gif תמיד כדאי להקפיץ קפיץ קפוץ
E emmy5 New member 22/10/03 #8 בוקר טוב לכולם ../images/Emo185.gif../images/Emo96.gif../images/Emo24.gif
B bimbo. New member 22/10/03 #11 יעלי, בעיית התפוזים נפתרה ../images/Emo9.gif לא אני פתרתי, אלא הבן. הוא צחק ומיד אמר שזה נורא פשווט !!! השתגע כנראה. אבל אכן, הבהיר לי מיד מה קורה. אולי תעלי את החידה בפורום?
יעלי, בעיית התפוזים נפתרה ../images/Emo9.gif לא אני פתרתי, אלא הבן. הוא צחק ומיד אמר שזה נורא פשווט !!! השתגע כנראה. אבל אכן, הבהיר לי מיד מה קורה. אולי תעלי את החידה בפורום?
R redredole New member 22/10/03 #9 בוקר טוב ../images/Emo168.gif קחו עכשו ספל קפה וקרואסון ובשקט ובנחת שלמה ארצי ינעים לנו בארץ חדשה הוא יזכיר את האהבה הישנה ואז נתלבט יחד איתו לאן לאן.
בוקר טוב ../images/Emo168.gif קחו עכשו ספל קפה וקרואסון ובשקט ובנחת שלמה ארצי ינעים לנו בארץ חדשה הוא יזכיר את האהבה הישנה ואז נתלבט יחד איתו לאן לאן.
E emmy5 New member 22/10/03 #10 כייף להיות גימלאי... איזה יופי של שירים ,גם העוגה ...טריה ... קפה עם סוכרזית ...עכשיו משהו לכל אוהבי אומנותLOL
כייף להיות גימלאי... איזה יופי של שירים ,גם העוגה ...טריה ... קפה עם סוכרזית ...עכשיו משהו לכל אוהבי אומנותLOL
ב באיה New member 22/10/03 #12 צהריים טובים אנשים../images/Emo142.gif משהו נחמד בקובץ מצורף. זה לוקח קצת זמן עד שזה נפתח מפני שזה קובץ של WORD.
צהריים טובים אנשים../images/Emo142.gif משהו נחמד בקובץ מצורף. זה לוקח קצת זמן עד שזה נפתח מפני שזה קובץ של WORD.