בוקר טוב יקירי והמשך חג שמח

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי והמשך חג שמח../images/Emo141.gif

אני מרגישה קצת יותר טוב. הזדמנות להתפנק במצפון שקט. אבל למה דווקא בחנוכה? מילא, ביום גשם, אבל כך???
טוב, נו, עוד יהיו ימי שמש. חטאתי עם סופגניה (מתפנקת כבר אמרתי?) ואם אנחנו לא ניזהר, נראה כך......

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

איזו תמונה מפחידה
!,לא אוכלת סופגניות יותר!...

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לבימבו ושרה, ולכל הפורום

שלום לכולם,
שמחה לראות את בימבו ושרה כאן בריאות ושלמות. נרות החנוכה מתרבים והולכים מה שמעיד שחג החנוכה הולך ומסתיים. חבל. לא תאמינו אבל פרט ליום אחד שהיה חופש באוניברסיטת בר אילן, בכל הימים למדנו עד שעה 4:00, ובמתנס בו אני עובדת לא היתה חופשה כלל לכבוד החג. אך למרות שעבדתי ולמדתי בכל זאת האווירה הייתה לי חגיגית (למרות שהכל היה כמעט כרגיל אצלי). איך ביליתם בחנוכה, איך היו ההופעות בחברת הנכדים? ועוד, מתה לשמוע ובטח גם עוד רבים אחרים כמוני. להתראות יעלי

yaely2

New member
מנהל
רדרדול, איך אני משיגה את המילים

שלום ואלפי תודות לך רדרדול,
אני שואלת בפורום ולא במסר אישי כי אולי יש עוד כאלה שמעונינים במילים. היכן אפשר להשיג את מילות השיר בכלל ואת מילות השיר blowing in the wind, תודה ושוב תודה יעלי

emmy5

New member
יעלוש בוקר טוב ,זה מה שמצאתי

Have you heard, baby, what the wind's blowing round? Have you heard, baby ... His mind fell out on his face and the wind blew it away. A hand came out ... It was so cold and lonely. The wind was crying and the rain was tearing ...

emmy5

New member
חג אורים שמח בוקר טוב לכולם

שמחה לראות אותכם ,

redredole

New member
בוהוריים טובים לכולם

כאן המילים לשיר ולמטה הקישור לאתר המילים לשירים לועזיים. BLOWING IN THE WIND How many roads must a man walk down Before you can call him a man Yes 'n how many seas must a white dove sail Before she sleeps in the sand Yes and how many times must the cannonballs fly Before they're forever banned The answer my friend is blowing in the wind The answer is blowing in the wind Yes and how many years can a mountain exist Before it is washed to the sea Yes and how many years can some people exist Before they're allowed to be free Yes and how many times can a man turn his head And pretend that he just doesn't see The answer my friend is blowing in the wind The answer is blowing in the wind Yes and how many times must a man look up Before he can see the sky Yes and how many ears must one man have Before he can hear people cry Yes and how many deaths will it take 'till he knows That too many people have died The answer my friend is blowing in the wind The answer is blowing in the wind

yaely2

New member
מנהל
אלפי תודות, אתה עשר ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

מנורה

New member
בוקר טוב חברים ../images/Emo42.gif

איזה תמונה מפחידה על הבוקר חישבתם כמה סופגניות צריך לאכול כדי להראות כך??? תודה לרדרד על השירים היפים איזה נוסטלגיה.. חג החנוכה חג ממש משפחתי בילוי עם נכדים וחזרה לילדות. לצערי לא הכל רק אור ושמחה ובשעה 2 הולכת ללויה. מה שמנחם שזה אדם שאלוהים גאל מיסוריו. ככה החיים ואנחנו כאן נמשיך לשיר לרקוד ולחייך. הקפה מוכן

misu007

New member
izizu יום טוב../images/Emo42.gif

אם םותר ברומנית אז אפשרי בכל שפה ? נכון ?

התייעצות

אמא שלי בת 64 ופוטרה מעבודתה. את גיל הזיקנה היא לא מקבלת בידיים פתוחות ועוד יותר את המחשבה של הפיטורין או יותר נכון המחשבה על מה היא תעשה אח"כ. נכון שבקרוב תהיה לה נכדה אבל אין ספק שהיא צריכה עיסוקים. האם אתן יכולות להמליץ לי על אתרים בנושא שאוכל להעביר לה שם היא תוכל להשכיל את עצמה באינפורמציה שקשורה לגיל הזהב.

yaely2

New member
מנהל
לפי דעתי האישית

שלום לך, לפי דעתי האישית, אישה בת 64 היא עדיין צעירה ובפרט שהיא עוד עובדת עד לפרישתה הקרובה. אני לא חושבת שהיא צריכה בן שיסדר עבורה, ואם אתה שואל על אתרים משמע שהיא גם יודעת לחפש באינטרנט. אז תן לה למצוא את דרכה לבד, היא אישה בריאה ובקלות תמצא את מקומה לכל אשר תלך יעלי

יעלי

א. למה הסקת שאני הבן שלה ולא לחילופין הבת שלה ב. ביקשתי שמות של אתרים לא את דעתך אם היא יודעת או לא יודעת לחפש באינטרנט. חשבת על זה שאולי אין לה מחשב לפני שאת קופצת למסקנות ומחליטה מה כדאי שבן/בת שלה יעשו או ליעשו בשבילה. בכל מקרה תודה על שום דבר

חומת עיניים - ../images/Emo31.gif

מה זה צריך להיות? איך את עונה למנהלת הפורום!! גם אם תשובתה של יעלי לא מצאה חן בעינייך - תעברי הלאה - איפה הנימוס האלמנטרי להתנהלות אינטרנטית!!! ועוד קטנה ממני, אימך נמצאת כעת בתקופה רגישה, פיטורים הם שוק\משבר\איבוד בטחון עצמי ובלבול, לאימך דרוש פסק-זמן, לנקות את הראש - ואז להערך ולתכנן את יומה.

נֵנָה

New member
ועוד לחומת העיניים ../images/Emo8.gif

את תשובתי כתבתי לך לפני שראיתי את תשובתה של יעלי, כי קראתי את שאלתך בבקר ותכננתי לענות לך מיד כשאחזור הביתה ... אבל, אני חייבת לציין דבר אחד חשוב ... אני בהחלט מסכימה עם יעלי, שגיל 64 הוא לא בדיוק "גיל הזהב" במובן של "גיל זיקנה" אף כי בביטוח לאומי אוהבים להשתמש במושג זה והמבין יבין (- ; גם אני חושבת, שגיל 64 הוא עוד גיל שבימינו נחשב עדיין צעיר לצורך עשייה, פעילויות, תחביבים, טיולים, חברויות ובילויים שונים ... היציאה לפנסיה פותחת פרק חדש בחיים, פרק מרתק בפני עצמו, מלא הזדמנויות לעשות דברים בשביל עצמנו, שלא הצלחנו לעשות לפני כן בגלל מחויבויות ועיסוקים שונים (ילדים, עבודה, נכדים) שגזלו את כל זמננו ... אני אישית רואה בזה יציאה לחופשי, התחלת פרק חדש ומרתק בחיי, ומצפה בהתרגשות רבה לבאות
בכל אופן, כך אני מרגישה ... וכולנו כאן נמצאים פחות או יותר בגיל זה ויכולים לאשר זאת ... מאחלת לאמך כל טוב ואשמח לפגשה גם כאן אתנו בפורום

נֵנָה

New member
נו טוב, אולי לא בבקר, אבל כשהייתי

עדיין בעבודה ולא היה באפשרותי לענות לך ...

נֵנָה

New member
שלום לך חומת העיניים ../images/Emo140.gif

קודם כל, כל הכבוד לך
על דאגתך לאמך הבוגרת. הואיל וגם אני עומדת במצב דומה ומפסיקה לעבוד ב-31.12.03 אני יכולה להבין את מצבה של אמך, את הרגשת חוסר הישע ו"חוסר המעש" הצפוי לה כביכול ... הדבר הראשון שאני יכולה להמליץ עליו, זה לדאוג שיהיה לה מחשב ורצוי גם מדפסת לחבר אותה לאינטרנט ולאפשר לה לעבור קורס בסיסי בשימוש באינטרנט ... אם לך יש את הידע הזה, את יכולה בקלות להסביר לה דברים בסיסיים ואת היתר תלמד בעצמה עם הזמן, או מתוך התיעצות עם חברים אחרים בפורומים הרבים. כפי שאת רואה באינטרנט יש פורומים שונים, שבודאי כמה מהם יתאימו לצרכיה ונטיותיה של אמך ... אין כמו האינטרנט לבילוי זמן נעים בחברותה, אפילו מהבית ובודאי שגם להכיר ולהיפגש עם אנשים חדשים ולהעשיר את חייה ... מעבר לזה, אפשר להתעניין באפשרות של התנדבות לצורך תרומה קהילתית כלשהי שקרובה לליבה... לפחות פעם אחת בשבוע. בכל עיר יש עמותות רבות שעוסקות בפעילויות כאלה ואפשר גם לברר במתנ"סים ובמועדונים ...שם היא יכולה גם להתעניין בקורסים שונים שהיא יכולה ללמוד בנושאים שמעניינים אותה והמבחר גדול ... אולי להצטרף למקהלה ... לחוגים, טיולים, להרצאות בנושאים שונים, זו היא גם הזדמנות לחדש את הקשר עם חברויות ישנות מביה"ס, הצבא, ובכלל... אם יש לה בת כמוך שבאמת דואגת לה, הרי שתוכלי לעזור לה ולהנחות אותה... אני מדברת כבעלת נסיון, אפ שגם לי אין בכלל נסיון וגם אני עצמי בתחילת הדרך, גישורים ובדיקות ... ונעזרת בכך עם חברות ותיקות וחדשות גם באינטרנט שממלא חלק מאד מעניין בחיי, גילה לי עולם ומלואו וזיכה אותי בחברויות חדשות ונפלאות
מקווה שעזרתי לך במעט, כי בזאת למעשה, גם עזרתי לעצמי לסדר קצת את מחשבותי ותוכניותי
מאחלת לאמך הצלחה בדרך החיים החדשה שמתחילה אצלה עכשיו
בברכה

למעלה