בוקר טוב יקירי ושבוע נפלא לכולם התחלתי כבר להרהר במפגש נוסף. מה דעתכם?
B bimbo. New member 28/12/03 #1 בוקר טוב יקירי ושבוע נפלא לכולם../images/Emo140.gif התחלתי כבר להרהר במפגש נוסף. מה דעתכם?
מ מנורה New member 28/12/03 #2 בוקר טוב ../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif יקירי ב חם וב נעים. בימבו יוזמה ברוכה
בוקר טוב ../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif יקירי ב חם וב נעים. בימבו יוזמה ברוכה
M maxima New member 28/12/03 #3 בוקר טוב ושבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif אני מזמינה יום שמש לאחר הגשמים שירדו כאן בלילה מפגש.....רעיון נהדר אני רק מבקשת לא ביום ששי
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif אני מזמינה יום שמש לאחר הגשמים שירדו כאן בלילה מפגש.....רעיון נהדר אני רק מבקשת לא ביום ששי
נ נֵנָה New member 28/12/03 #6 בקר טוב יקרים ../images/Emo24.gif מפגש ../images/Emo6.gif מתי? רק תגידו ואני באה עם כל ה- מה-1.1.2004 אני פנויה גם בבקרים... שיהיה לכם יום נעים ושבוע נפלא עוד 4 ימים לשיחרור
בקר טוב יקרים ../images/Emo24.gif מפגש ../images/Emo6.gif מתי? רק תגידו ואני באה עם כל ה- מה-1.1.2004 אני פנויה גם בבקרים... שיהיה לכם יום נעים ושבוע נפלא עוד 4 ימים לשיחרור
M maxima New member 28/12/03 #8 שאלה לי אליך ננה............/images/Emo13.gif אין לך חופשת שיחרור ?? לפני השיחרור את יודעת כמו בצבא........
שאלה לי אליך ננה............/images/Emo13.gif אין לך חופשת שיחרור ?? לפני השיחרור את יודעת כמו בצבא........
נ נֵנָה New member 28/12/03 #9 את החופשה ממירים בכסף היום ../images/Emo8.gif ושחרור מוקדם על התנהגות טובה לא קיבלתי אז אני סופרת לאחור את טבלת היאוש, עד לשחרור המיוחל
את החופשה ממירים בכסף היום ../images/Emo8.gif ושחרור מוקדם על התנהגות טובה לא קיבלתי אז אני סופרת לאחור את טבלת היאוש, עד לשחרור המיוחל
M maxima New member 28/12/03 #10 אההה הבנתי........./images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif עוד ארבעה ימים יעברו צ'יק צ'ק וזהו את משוחררת.... מאחלת לך כייףףףףףףףףףף גדול לאחר השחרור
אההה הבנתי........./images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif עוד ארבעה ימים יעברו צ'יק צ'ק וזהו את משוחררת.... מאחלת לך כייףףףףףףףףףף גדול לאחר השחרור
מ מנורה New member 28/12/03 #11 ננה וזאת תהיה סיבה למסיבה../images/Emo65.gif ואני כבר מצפה לחגיגה. לא יאומן איך הכל בראש ובגישה פעם ראשונה שנפגשנו את זוכרת מה אמרת לי לגבי הפרישה??
ננה וזאת תהיה סיבה למסיבה../images/Emo65.gif ואני כבר מצפה לחגיגה. לא יאומן איך הכל בראש ובגישה פעם ראשונה שנפגשנו את זוכרת מה אמרת לי לגבי הפרישה??
B bimbo. New member 28/12/03 #13 יום חמישי בבוקר מתאים לי מאוד../images/Emo6.gif קודם כל נחגוג עם ננה את "שיחרורה" וגם את השנה הלועזית החדשה. צריך לקבוע היכן ניפגש.
יום חמישי בבוקר מתאים לי מאוד../images/Emo6.gif קודם כל נחגוג עם ננה את "שיחרורה" וגם את השנה הלועזית החדשה. צריך לקבוע היכן ניפגש.
נ נֵנָה New member 28/12/03 #14 ../images/Emo6.gif יופי בימבו../images/Emo24.gifמי עוד מגיע../images/Emo35.gif