בוקר טוב יקירי ושבת שלום

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי ושבת שלום ../images/Emo140.gif

איך אתם מתכוונים לבלות את השבת? שיהיה לכם אחלה של סוף שבוע

שרה16

New member
בוקר נפלא לכולם../images/Emo42.gif

הולכת לעבוד קצת בגינה. נתראה בהמשך

באיה

New member
בוקר טוב עולם והפורום ../images/Emo96.gif

בימבו הולכת לי להיות שבת די משעממת. שרה, מה שלום הקקטוסים?

שרה16

New member
נפלא../images/Emo141.gif אני עושה

שעורי בית ב"דידקטיקה" עם מוסיקה שחברינו מהפורום שולחים. תודה

dani 123

New member
בדיחה לשבת בבוקר

Our Four Sons Four guys went golfing; one went in the clubhouse to pay while the others waited at the first tee. One of the guys says, “I’m so proud of my son. He is a stock broker and he’s made enought that he just gave away a huge portfolio.” The next guy said, “I’m so proud of my son. He’s a car dealer and he’s doing so well, he just gave away a Ferrari.” The third guy says, “I’m so proud of my son. He’s got enough money that he just gave away a million-dollar home.” Just as the third guy fininshes talking, the fourth guy joins them and asks, “What are you guys talking about?’ “Just about how good our sons are doing,” the three men replied. “Well, my son is doing very well,” says the fourth man, “He’s a male stripper and just last week he got a huge portfolio, a Ferrari and a million-dollar home.”

dani 123

New member
תרגום הבדיחה

ארבעה ידידים הלכו לשחק גולף. אחד הלך לשלם ולארגן את המסלול ושלושת החברים המתינו בנקודת ההתחלה. אחד החברים אמר: אני גאה בבני. הוא כל כך מצליח ומרויח שיכול היה לתת חסכון גדול. השני אמר: גם אני גאה בבני, הוא סוחר מכוניות ונתן פאררי. השלישי אמר: אני גאה בבני, יש לו מספיק כסף והוא נתן מתנה בית של מליון דולר. בדיוק כאשר השלישי סיים הצטרף הרביעי ושאל על מה דברתם? והשלושה ענו שדנו בהצלחות בניהם. ובכן אומר הרביעי בני הוא חשפן ובדיוק בשבוע שעבר קיבל חסכון ענק, מכונית פאררי ובית של מליון דולר.

maxima

New member
שרה ..הגדלתי קצת........

אבל זה בא על חשבון החדות כי עשיתי זאת מאינטרנט

yaely2

New member
מנהל
ספרו גם לי, איפה ראיתם אתר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

yaely2

New member
מנהל
תודה, מצאתי ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif|לב

למעלה