בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי ../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif

יעלי, תדעי שכולנו אוהבים אותך מאוד. האם הטלת אי פעם ספק בדבר???
אני שומעת שאמי מזמינה אותנו לספרד. מצטרפת בשמחה. אני אתן לך, אמי, רשימה של עוד מקומות שאת יכולה להזמין אותי לשם. סבאאורי, מזמינים אותך לטיול, לא למלחמת שוורים, אז אל תיבהל. ובכלל, אני חושבת שאנפק לך עוד עבודה בקרוב. שיהיה לכולם יום מקסים

שרה16

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

התלבטות!
יש לי ראיון עבודה שנחת עלי פתאום שלא באשמתי. חברה טובה המליצה עלי וקראו לי לשיחה. אם אצליח,הלך עלי עם הלימודים והכייף שבחופש. אבל! המצב הכלכלי ישתפר ויש גם מחשבה לעתיד. כידוע הכסף לא צומח על העצים. מה דעתכם?

bimbo.

New member
את נתונה באמת בדילמה רצינית...

קשה מאוד לייעץ, וצריך "לישון" על זה קצת. בכל אופן, לכי לפגישה, תשמעי מה אומרים לך, ואז לבטח יהיה לך יותר קל להחליט, כי אני לא מאמינה שיבקשו ממך תשובה על המקום. עכ"פ, מה שתחליטי, שיהיה

yaely2

New member
מנהל
בקר טוב ויום נפלא לכולם../images/Emo160.gif../images/Emo80.gif

שלום לכל חבריי הנפלאים בפורום,
בימבו, אלפי תודות לך על האהבה שהרעפת עלי בשם כולם, והרי כולנו יודעים שכמה אהבה שאדם מקבל תמיד יש מקום לעוד. אתם רואים בכותרת שהמטוס מוכן לנסיעה המנועים כבר עובדים וגם השור (טוב לא היה שור אז לקחו פרה) מוכנים לחוויה. אבל אם לא יצא לנו להגיע למטוס בזמן, או מכל סיבה אחרת, אני מציעה בעזרכתם, לעשות טיול בארץ. שרה יקרה שלי, אני רק יכולה לומר לך מה אני עושה במקרה שלך. אני תמיד אומרת שעל שאלות של "אם" אני לא יודעת לענות. עוד לא קיבלת את העבודה למה שהראש היפה שלך יתאמץ? חכי, תשמעי את התנאים, תבואי הביתה תדעי בדיוק מה מציעים לך ומה את עומדת להפסיד - ותחליטי. אוהבת את כולכם יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב שרהל'ה...לכי על זה

לימודים עוד אפשר למצוא...היום ...מקום עבודה זה מאוד חשוב ..

emmy5

New member
../images/Emo24.gif חם לכולם ,בוקר טוב ידידי..

בוקר טוב לכולם ...אני באמצע נקיון ...החמסין מילא לי את הבית עם חול

באיה

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אז מה? אנחנו כבר בספרד? המשחק כבר התחיל? יאללה לקניות! למדוד את הרחובות! רפואה שלמה לחולים
המשך יום נעים לבריאם
שרה"לה, בעניין ההתלבטות שלך, ליעלי יש הצעה טובה. קודם תשמעי מה יש להם להציע, אם זה בכלל שווה, ואחרכך תתלבטי. בהצלחה.

מנורה

New member
בוקר טוב שרה../images/Emo42.gif

|ראשית מעריכה מאד שאת מחלקת את ההתלבטות שלך איתנו. תמיד טוב ורצוי לשמוע דעות שונות אבל ההחלטה הסופית צריכה להיות שלך לאחר שתשקלי את הטוב ביותר עבורך. מנסיוני האישי לאחר שיצאתי לפנסיה אחרי כל כך הרבה שנים של ריצה והרגשתי את החופש פתאום הייתה לי הצעת עבודה מאד קורצת. מאד התלבטתי וקבלתי עצות שונות ואני החלטתי לנסות. אחרי 10 ימים של ניסיון הבנתי שמקומי בחוץ. מאד שמחה שניסיתי קודם כל מאד החמיא לי שלמרות הגיל רצו אותי. שנית הבנתי שהשיקול שלי היה נכון. עכשיו אני צריכה לעשות לעצמי ולמשפחתי להגשים את כל החלומות שעדין יש לי. מאחלת לך מכל ה
בהצלחה

שרה16

New member
הלכתי,התקבלתי...../images/Emo13.gif

ואמרתי,תודה! אבל לא תודה... הם מרשים לעצמם בציניות מרשעת,מכיוון והשוק על הפנים,להוריד המשכורות לזנות!!! (ובסיפור הזה כבר הייתי
) אז נחכה להזדמנות אחרת ובינתיים נלמד. תודה לכולם,אתם נפלאים!

emmy5

New member
שרהל'ה ,כל דבר... לטובה.

אני מאמינה בגורל,אם היה צריך להיות שלך ...היה שלך ....כנראה ככה צריך להיות ...

סבאאורי

New member
שרה צהרים טובים

לפי מה שקורה במשק אם את זקוקה למשרה והיא לרוחך ומתאימה לך אז תלכי אליה... לימודים תמיד אפשר להשלים (אם זה ניתן) במשך תקופת העבודה או אחריה... ידוע כי במילא כל החיים לומדים ובסוף מתים טיפשים......... ברכות ובהצלחה בכל מה שתבחרי.

שרה16

New member
תודה סבאאורי../images/Emo141.gif

אני חושבת שבחרתי מה שנכון לי כרגע!

מנורה

New member
בוקר טוב חברי היקרים../images/Emo42.gif

ב
יעלי חשבתי שנפגש ל
אוהב מכל ה
אבל אחרתי לטיסה היום שומרת על הנכד החולה שלי ומידי פעם אבקר אתכם חברי. יום יפה ונעים לכולם.

סבאאורי

New member
היי בימבו.מסכים. וצהרים טוב לבולם

אבל תצלמי ישיר (לא באלכסון) ברכות

למעלה