בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo141.gif

מה דעתכם על האיש הזה? לא עובד קשה מדי????

emmy5

New member
בוקר טובלכולם ,בוקר נפלא../images/Emo24.gif

זה נקרא חיי כלב.... ואני חייבת לקום מוקדם בבוקר ,לפתוח דלת לעוזרת חה חה חה אם כבר קמתי , מי רוצה כוס
?

מנורה

New member
אמי אני אני אני בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

היום הבטיחו לנו חום אז שהיה יום טוב יום יפה מלא אור והנאה.

maxima

New member
בוקר טוב יפה ואביבי....../images/Emo42.gif

כשהשמש זורחת אני מתעוררת לחיים האח..... האביב הגיע

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב עם צליל../images/Emo79.gifגיטרה|../images/Emo79.gifב../images/Emo23.gif

בוקר טוב יו כמה טוב לי פה, אמש הייתי ממש עייפה והלכתי לישון, לא הספקתי לקרוא את בקשתה של לייציק שאספר על החוג לדרמה. אז... עלה בדעתי רעיון. (איך לא חשבתי על זה קודם?) הזמנה למסיבת פורם ולהצגה שניהם בכרטיס אחד ההצגה ארוכה מן הרגיל - תערך בערך 15-20 דקות. ב 7.3.04 פרטים במסרים

offe

New member
לטיול יצאנו ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

לא קטפנו. (באופן חד פעמי קופצת לראש התור, אנא המשיכו בשרשור הרגיל) אמש, עם רסיסי הטל האחרונים נפקחו שמורות עיניי, כן, אני מסוגלת גם לצאת מחלומותיי מוקדם, בשעת הצורך. דמויות בגיל הגבורות (70-80)עולות לאוטובוס בעזרתו של הנהג החביב,(חברתי הטובה מזכירה במכון ספורט של בית האבות והצטרפתי אליה). ביציאה מהעיר קולו הנעים של המדריך מברכנו בתפילת הדרך - מנהג יפה המשרה בטחון כי השכינה מעל מגינה עלינו מכל רע. תחנה ראשונה -
, תה, ועוגה בחיק הטבע. תחנה שניה - אתר שמחה - זהו אתר השייך לחברת מקורות, שם שמענו הרצאה מפי בחורה מקסימה בליווי סרטון, שעה זו החכימה אותי בכל הנעשה במשק המים בישראל. "חבל על כל
". משם היישר לתוך מרבד כלניות אדמדמות אדמוניות מתוכן צומחים עצים מזנים שונים בצבעי ירוק מרהיבים. (לך תאמין שאנחנו בנגב). כל הפריחה על שלל צבעיה- ורוד - אדום - ירוק - צהוב - עוצר נשימה. לאחר מכן לקיבוץ גבולות לארוחת צהריים טעימה ומשביעה וממלאת. שם חזרתי לשנת השמונה עשרה שלי. בהיותי בגיל זה, הזמין אותי בן-דודי, להתארח בקיבוץ, יותר נכון בקשתי ממנו, כי רציתי לחוות שהייה בקיבוץ, פעם זה היה משהו יוצא דופן, עירונית לקיבוץ. כמובן שהמקום התפתח בצורה מופלאה וכמה שניסיתי לדלות מזכרוני את מראות אותו קיבוץ ברגעיו הראשונים, קשה היה לי לשחזר זאת. לאחר מכן ראיתי בחתונתו, וזה מדובר על 40 שנה. שאלתי עובר אורח אם מכיר את בן-דודי וענה - כמובן - הוא ממש פיגורה בקיבוץ - בין המייסדים - וכן בהמשך דרכו הגיע לעיסוקים מאוד מעניינים גם מחוץ לקיבוץ. טלפן אליו, ולאחר 10 דקות הוא ניצב מולי. רגע מאוד מרגש. חזרתי לימי ילדותי, בשדרות קרן קיימת בת"א, שם ביליתי בחברתו ובחברת אחיו התאום, את חופשותיי, ז"א גן-חיות
, השדרה וכו'. שוחחנו במשך כחצי שעה, הפסדתי המון מהאוכל, אך היה שווה. נפרדנו בחיבוק ונשיקה. ישנם מביניכם שיבינו אותי מה זה לחזור לימי הילדות, כמה זה מעורר רגשות. חזרנו הבייתה עייפים, מלווים בשירי ארץ ישראל
, אך מרוצים. סעו לטייל, הארץ שלנו
,יפה, למרות כל מה שקורה בה.
offe

emmy5

New member
offeתודה שלקחת אותנו לטיול../images/Emo141.gif

אני מרגישה את התרגשות שלך ,לפגוש את הבן דוד יחד עם כל הזכרונות של גיל 18. תודה לך על ששיתפת אותנו

אופי נשמע שהיה לכם טיול נהדר

בשבת בבוקר גם אנחנו ניסע לכיוון.... בוקר טוב לכולם

התפוז השתגע אתמול ולא יכולתי להכניס

הודעות - היה מתסכל לאללה... וכעת אני מחכה לטכנאי יש לי כמה בעיות עם האאוט-לוק וצריך לחדש גם את הנורטון והריל-פלייר גמהוא עושה בעיות... בקיצור צריך ל"שמן" קצת את המחשב, הדברים העדינים האלה צריכים טיפול...

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לכולם, ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

שלום לכולם,
ככל שאני חושבת יותר על ההצעה שלי כך היא נראית לי יותר. זה יכול להיות מפגש פורום בצורה מאוד מיוחדת. האנשים האחרים שבאים למסיבה אינם קשורים חברתית, והם לא רבים. אם נבוא כולנו זו תוכל להיות מסיבה שאנו ניתן בה את הטון. יש שם די גי, אוכל והצגה קצרה (אמרתי היא תארך בערך 15 דקות) המיוחד בהצגה הזו שא. אני מופיעה בה 2 דקות, ב. שהיא משהו שאני לא ראיתי בחיים. הטקסט הוא טקסט של כיתה ב, או ג, בבית ספר, והמורה שלנו עשה מזה משהו שמשכיב על הרצפה. אלה שבאים מרחוק, או אלה שאינם רוצים לחזור הביתה באותו ערב מוזמנים אלי, יש מקום.

maxima

New member
אופי תודע על הטיול הנחמד../images/Emo73.gif

כאילו הייתי שם אני שם.

bimbo.

New member
אופי, נשמע שהיה נפלא מכל נפלא../images/Emo9.gif

והפגישה שאת מספרת עליה עם בן דודך,, מעלה בי געגועים לנופים של ילדות.

למעלה