בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo141.gif

אני רואה שניצלתם יופי את השבת המקסימה ואיזה סיורים מעניינים..... אני התפדלאתי בבית, ורק בערב יצאתי (חזרתי ב- 2.30). היה ערב נעים, כמו באביב: חמים, אבל לא מזיעים. וכעת, לחברים הכי טובים...

yaely2

New member
מנהל
לבימבו וכולם, שהבשורות תהיינה טובות

שבוע טוב לכולם
אני מתה להיות יאכנע ולנדנד קצת. הסיור שאני ערכתי הוא לא סיור שצריך להרשם אליו, מגיעים לנקודה מסוימת משלמים 20-25 ש"ח, ויוצאים לדרך עם מדריך בלבד. (בסיורי "בעקבות לוחמים" מביאים לוחמים שהיו שם). מי שרוצה לדעת איזה סיורים נערכים איפה,אפשר להשיג את הדף עם תוכנית הסיורים בטלפון 03-5100337. יש להם ביום שישי הקרוב סיור...... יאמי יאמי. יעלי

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gif מכל כך רחוק באת לכתב לנו../images/Emo6.gif

ora11

New member
בוקר טוב בוקר אור../images/Emo24.gif

בוקר חמים ונעים שבוע טוב ושקט.

בוקר טוב חברים יקרים ../images/Emo42.gif

שבוע טוב....אני בדרך לפגוש חברה לעבודה (לשעבר) לא ראיתיה מאז שפוטרה. שבוע אחי הפיוטורין היא נסעה עם בעלה ושני ילדיה לאוסטרליה לחודשיים לבקר את אחיה שחי שם כמה שנים. אנחנו חברות טובות למרות שהיא צעירה מהבן שלי....מחכה לי בוקר נהדר כי היא מה זה מצחיקה ומעניינת...
להתראות מאוחר יותר...

offe

New member
כולם נוסעים לחיפה ../images/Emo91.gif

אז אתמול הייתי הרוגה מעייפות ולא הצלחתי להעביר רשמים מהטיול. קודם כל כייף לכל אלה שטיילו אתמול, ננוש, התמונות של התחפושות מרחיבות את הלב. ..... חיפה, ישנו אתר הנקרא בשם קסטרה, מרכז אומנות, בכניסה לעיר, ממש יפה, כדאי לבקר. ..... כמובן לגן הבאהיים,סיור קצר, מי לא היה שם כבר כמה פעמים. ..... משם למסגדי האחמדאים, שמענו הרצאה מאלפת מפי השייך עודא, שהסביר כי הכת שלהם דוגלת בשלום ואהבה ומאוד מתנגדים לכל המתאבדים, הרוצחים, ובכלל לכל אדם העושה רע. גרים בין החיפאים ביחסי שכנות טובים המון בשנים. אני אישית התפעלתי מאוד מההרצאה, אולם התברר לי שבין השורות צריך לקרוא שהם רוצים שעוד ועוד מאמינים יצטרפו אליהם, בסך הכל להצטרף לדת האיסלם - נו באמת. ..... דלית אל כרמל, המוני אנשים במיוחד ישראלים משוטטים ברחוב אחד צר מלא חנויות. ארוחת צהריים במסעדה שפוצצה אותנו בסלטים, היה מאוד טעים. ..... משם למוחרקה, עלינו לתצפית, וכל עמק יזראל נפרס לפנינו בצורה מופלאה. סך הכל היה יום אדיר, מדריך טוב, נהג טוב, קבוצה טובה. בחודש הבא אנו נוסעים לדרום, מכון ויצמן, נגבה, וכו'. איזה כייף לטייל במרחבי ישראל.
offe

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,עכשיו אני מרגישה...

עכשיו אני מרדישה שהגעתי הביתה ..מקומות קרובים ללבי... הית על ידי ושתקת ...אני גרה מאוד קרובה לכל המקומות האלה .. מחר אני משתתפת גם לסיור בחיפה ,ההסבר זה מאוד מעניין אפילו שאני עוברת כל יום באותם מקומות ... OFFE את יודעת לתאר את המקומות כל כך יפה... יום נעים לכולם...

נֵנָה

New member
בקר אור ויום נהדר לכם יקרים ../images/Emo24.gif

עוד יום של ריצות, האם אף פעם זה לא נגמר ...? להתראות בערב. אוהבת אתכם
לייצ'יק

מנורה

New member
ננה יקירתי מאחלת לך עוד הרבה

שנים של עשיה ולקחת עד כמה שאפשר בקלות לא לרוץ. "העבודה לא ארנבת היא לא בורחת".

2004 - שנה מעוברת 29 בפברואר חל רק

פעם ב-4 שנים. שנה מעוברת בלוח הגרגוריאני, היא שנה שבה חודש פברואר מכיל 29 יום במקום 28. הסיבה לכך היא ששנה יוליאנית מכילה בממוצע 365.25 ימים. וכדי שלא תיווצר סטיה עם השנים, נקבע הכלל הבא: שנה מעוברת היא שנה שמספרה מתחלק בדיוק ב־4. אבל לא ב־100, אלא אם כן הוא מתחלק ב־400. לכן לדוגמא: 2004 תהיה שנה מעוברת ואכן זה היום.
ערב טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
לבן בן,../images/Emo47.gif ../images/Emo168.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo77.gif

לבן בן, אכן הערב עבר מהר, השירים היו מקוריים ויפים.
קבל ממני
צנוע רק כסמל על ערב מהנה. יעלי

נֵנָה

New member
אחה"צ טובים לכם חברים יקרים ../images/Emo39.gif

אוי, מי יציל את הבית שלי ... הסלון שלי נראה כמו אחרי פוגרום
בן-בן, מרגישה שהפסדתי המוווון
שלא ידעתי על מפגש פורום יידיש. כבר מזמן רציתי להיכנס לשם... נהגתי להיכנס מדי פעם, לקרוא ולהינות, אך לא היה לי אומץ לכתוב. לאחרונה הייתי ועדיין מאד עסוקה ולכן "פיספסתי" את ההודעה על המפגש, וחבל... מקווה שמפגש הבא כבר אשתתף... א גוטן וואָך
לייצ'יק

תודה יעלי ולייצ'יק. ../images/Emo24.gif

מטבע הדברים שבין בני הששים בקרבנו, יוצאי מזרח אירופה, יהיו גם דוברי יידיש. ברמה כזו או אחרת. שולח לכולם הזמנה, לבוא ולהשתתף בפורום יידיש. הכי קל להתחבר, זה דרך השירים. שירי העם ביידיש, שזורים ברבים מן השירים, ששרנו בתנועות הנוער, כמו רבים, מן השירים, שמקורם רוסי. כך שהאוזן הישראלית, הממוצעת , מורגלת לשמוע אותם. כמו גם של בני עדות המזרח. שירים רבים, שמקורם יידי, אנו שומעים, בימי הזכרון, במיוחד ביום השואה. וכן בימי העצמאות. ליעלי, שהיא יידישיסטית מובהקת, היה קל להזדהות, עם השירים ולכן הזמן חלף לה מהר. רואה בזה מחמאה, הסמקתי והולך לפתוח, את המתנה, שיעלי שלחה לי . אולי יש שם משהו טוב לילדים טובים.

yaely2

New member
מנהל
חונה../images/Emo51.gifרבה למדנו ממך../images/Emo47.gifועוד

שלום לכולם,
היום לפי הלוח העברי הוא ז' באדר. ביום זה לפי המסורת נפטר משה רבנו ומקום קבורתו לא נודע. אותו משה שעשה את הבלתי אפשרי, הוציא עם עבדים ממצרים ללא משמעת ללא ערכים, הצליח לתת להם ספר חוקים ומוסר, ליווה אותם עד לפתח הבית, כולם נכנסו והוא נשאר בחוץ. תאריך זה, והעובדה שמקום קבורת משה לא ידועה, הפך בצה"ל ליום החייל האלמוני. תודה שהקשבתם יעלי

למעלה