בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo141.gif

כמוני כמוכם, מחכה בכליון עיניים למפגש. אופי, אני מכירה את ירון זיו כבר 30 שנה, ותמיד הוא היה חכם ומקסים, ואהבתי מאוד לשמוע אותו. למעשה הוא היה ידיד משפחה, אבל עם השנים ושינויים שונים בחיים, הוא נעלם קצת מחיינו. הייתי מאוד שמחה לשמוע אותו שוב. איפה הוא מרצה? ננה למעשה מה שלמדת זה א'-ב' של החיים. הסדנה נועדה רק למגזר מסויים, או שכל אחד יכול לבוא?

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ויום נפלא לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

בוקר טוב ויום נפלא
בוקר טוב לכולם, מישו, כתבת את ההודעה שלך במקום שקשה יהיה למצוא אותה, לו יכולתי הייתי מעבירה אותה, אבל אני מאוד מוגבלת במה שאני יכולה לעשות מבחינה טכנית. מישווווווווו, הבשר עוד לא מוכן
אתה צריך להחליף
. ותביא חתיכת בשר גם למפגש. אני עובדת היום ולכן חייבת לרוץ. עשיתי פסק זמן לכתוב. מתגעגעת. סופרת את הימים למפגש (הלילות נספרים לבד). כן, עוד 4 ימים. אוףף אוהבת על אמת יעל

emmy5

New member
בוקר טוב ידידי,../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif../images/Emo25.gif

מנורה

New member
בוקר טוב ויום נעים../images/Emo24.gif

כרגיל בימים טרופים אלה קופצת לרגע ומציצה קשה לי לא לראות אותכם על הבוקר ולומר לכולכם חברי היקרים שיהיה לכולם יום יפה ותהנו בכל מקום בו אתם נמצאים

נֵנָה

New member
בקר טוב לכם חמודים ../images/Emo24.gif

בימבו יקרה. בודאי שכל אחד יכול לבוא, בתנאי שירשם לסדנה. לא ידוע לי על הגבלה כלשהי מבחינת מקום המגורים. אני לא נרשמת לסדנה זו, כי יש 2-3 סדנאות שאני מעוניינת בהן יותר כרגע. אבל היה מאד מעניין לשמוע על מה מדובר והמרצה דיברה על דברים שהם, כפי שאת מציינת, ה-א-ב של החיים ובמיוחד בשבילנו עכשיו... מקווה שאלמד להכיר את עצמי טוב יותר היום, כשיש לי את כל הזמן שבעולם להקדיש לעצמי, ובודאי כאשר יש לי ידידים תומכים ומזינים כמותכם
. לצערי, לא אוכל לבקר בפורום הרבה בימים אלה, כי נכדי המתוק, תומר חולה כבר כמה ימים עם חום גבוה ובתי ובעלה נמצאים אתו כרגע במיון בשניידר. אני מחכה כל רגע לטלפון מהם שיגידו לי אם אני יכולה לבוא. לא רוצה להגיע עכשיו, כדי לא להפריע ולהלחיץ אותם... מחכה בקוצר רוח למפגש. שלכם ואתכם ב
כל הזמן

emmy5

New member
ננה ,אני מאחלת הרבה בריאות לנסיך ..

יתר, ממש לא חשוב כרגע ,אוהבת אותך

ננה רפואה שלמה לתומר ../images/Emo57.gif

מחכה לעידכון ממך. אחה"צ נעים אנשים. הבוקר עשינו לחברה שמחתנת את הבן שלה מחר מסיבת חברות (על משקל מסיבת רווקות שעושים לכלה), אחת מהחברות מומחית לרייקי ומסאג'יסטית חובבת עשתה לה מסאג' ורייקי להרגעה ואח"כ ישבנו וצחקנו בכיף. בכלל מפגש נשים הוא דבר שלא מהעולם הזה...גבר לא יבין זאת, מספיק לנו להסתכל עין בעין לאחת מהחברות ע"מ לחוש כל ניד ממצב הרוח - והחברה שלנו שהגיעה לחוצה לחוצה - יצאה מהמפגש עם חיוך זורח - ששימח גם אותנו נורא. והעיקר שיהיה במזל

maxima

New member
ננה רפואה שלמה לתומר../images/Emo23.gif

והרבה בריאות

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק, רפואה שלמה לנסיך ../images/Emo184.gif

שלום לכולם,
קראתי בעיון מה שכתבתם על סדנאות, וזה הזכיר לי מין שיטה חדשה של דיאטה. כולם רצים, כולם מנסים כולם יורדים ו...עולים שוב. ממש כמו שאמי כתבה, יש כל כך הרבה תכונות טובות בכל אחד מאיתנו רק צריך לחשוף אותם. קודם כל צריך לשאול מה רע בי? מה אני חייבת לשפר? מה הדברים שאני יכולה לשנות ומה הדברים שלא. האמינו לי אפשר לעשות את זה לבד, במינון שלנו ובזמן שלנו. ברגע שמשהו באמת מפריע לנו אפשר לעבוד על שינוי. אלי תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים. מוכר? נכון? עד כמה שאני מכירה אתכם, רק השארו ככה אוהבת יעלי

למעלה