בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo141.gif

אתם מלאים בוודאי רשמים מהחג שלנו: פגישה עם המשפחה, טיולים וכיף ביחד. ובפתח עומד כבר לג בעומר, ושוב.... מדורה, מנגל
, קרטושקעס...... מאוד אהבתי בילדותי את לג בעומר, ובעיקר את ההכנות: סחיבת עצים, שמירה עליהם בתורנות והקמת המדורה "הכי" גבוהה.....

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לפורום על גולשיו../images/Emo82.gif../images/Emo104.gif

בוקר טוב לכולם
יום רביעי אחי. מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם שתהנו מכל רגע, הלוואי. יעלי

pazi66

New member
חוזרים לשיגרה, עם מנגינות בלב../images/Emo79.gif

בוקר טוב, החגיגות תמו, חוזרים לשגרה נוכל להמשיך בחגיגות פרטיות עם המוסיקה הנפלאה שכל כך אני אוהב אותה

pazi66

New member
מוסיקה נעימה על הבוקר../images/Emo79.gif

כמה מנגינות - בעדיבות שרה

בוקר טוב לחברים,עוד שבוע חלף לו|כלנ

עוד שבוע חלף לו יחד עם חג העצמאות. נשארו לנו עוד שני חגים.ל"ג בעומר,וחג השבועות. רק שנהנה.כולנו יחד עם הנכדים והילדים, באמת שהשבוע יעבור רק בשקט בלי בשורות איוב. (חלילה). להתראות ....דנה. יעלי...........את נהדרת. דבי.

ora11

New member
בוקר טוב חברים יקרים../images/Emo39.gif

חוזרים לשגרה ובפתח כבר ל"ג בעומר יום נישואי ב1967 כן שבוע לפני מלחמת ששת הימים. ואיך אפשר במדינה שלנו לא לקשר כל מאורע משמח עם מלחמה. אני בחרתי בשיר הרעות אף על פי שהשיר מושר אצלנו ביום הזכרון. יום טוב לכולנו ושקט בארצנו הקטנטונת.

emmy5

New member
בוקר נפלא לכולם ,../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

מתחילים הכל מחדש,מחכים ליום העצמאות שהיה לפני שלושים שנה ...אנשים הלכו חופשיים ברחוב וכולם שמחו שיש לנו מדינה ..צבא .. מי יתן ויהיה שלום בארצנו ..

maxima

New member
בוקר טוב ליום חדש../images/Emo42.gif

יום של אור ושמחה לפזי תודה על המוסיקה היפה יום נהדר לכולם

offe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif בוקר

צלול וחמים לכולם. צריך לנצל את מזג האוויר הנפלא ולטייל בחוץ, עוד מעט ניצמד למזגנים בימים, אבל נחגוג בלילות. המשך יום נעים לכולם offe

pazi66

New member
אני חוגג בלילות מזמן........../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

יום נפלא לכולם, נחמד להאזין לשיר אופטימי שנשכח מזמן כן, האמת אני אוהב את כולן, אל לא זוכר , נדמה לי שהיתה סיבה לכך, אך .... לא זוכר .....

בוקר טוב ../images/Emo42.gif וצהרים טובים גם....

אני בריצות מהבוקר חזרתי לקצת ואני יוצאת לאמא שלי עד שעות אחרי הצהריים המאוחרות...אמא שלי צריכה ליווי בימים האלה יותר מפעם....וזה נורא קשה לראות את האמא שלי החזקה והפעלתנית נזקקת יותר ויותר לעזרה מאחרים....אבל זה מה יש.... להתראות

pazi66

New member
ליבי איתך, אני יודע בדיוק איך ההרגש

אני מקדיש את השיר הזה לאימך האהובה ולך אשרי אימך שיש לה בת כזות כל הכבוד

emmy5

New member
חונה ,תגידי תודה לה' שאת לא עובדת

אני עברתי עם אמא שלי אותו הדבר .. כמה טוב שיש בת .הרבה כח !!!!

emmy5

New member
בלי שום קשר ...מצאתי ../images/Emo79.gif מקסים

גם הכתבה מעניינת ,אבל המוזיקה מקסימה בלי להבין את המילים ..ממש בלי שום קשר

pazi66

New member
שיהיו לנו ימים גדולים ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

Drag the pieces and watch what will happen קליק על החלקים ותתבונן מה יקרה לכולנו ימים גדולים ויפים

emmy5

New member
הלילה לא יכולתי לישון ,אולי כבר קיץ

אני הולכת עם הרדיו למיטה .. אולי היה 3.00 לפנות בוקר .. פתחתי את הרדיו ושמעתי משהו מאוד מעניין .. חיילים במחסום ..התקרבו עליהם אמבולנס מקוון בית לחם.. אמרו שיש להם אישה ללדת ..לך תידע ,כבר חשבתי על הנכד שלי ...יום העצמאות ,עוצר..עוצר מוחלט..אבל האישה חייבת ללדת ..אין רופא רק נהג של האמבולנס .. החובש לקח את הסיכון וניגש לאישה ..היתה ירידת מים .. אישה צועקת בוכה ..החובש עם הנהג האמבולנס ילדו את התינוק ..בינתיים קבלו אישור לנסוע לרמעלה ...החייל היה כל כך מרוגש ..וגם אני ... אולי התינוק הזה יביא לנו את השלום שכולנו צריכים ..28.4.2004

למעלה