בוקר טוב יקירי

מנורה

New member
בוקר טוב יקירי ../images/Emo42.gif

בזמן האחרון אני המשכימה קום אחרי מישו. איזה כיף עוד יומיים נפגשים

maxima

New member
בוקר טוב מנורה וכולם......./images/Emo24.gif

עדיין לא הגיע הגשם מי ראה אתמול את יצאת צדיק?? היה קשה למצוא צדיק בסדום של המוסכים כשאתם מכניסים את הרכב למוסך אל תתנו שיעבדו עליכם יום ניפלא לכולם

yaely2

New member
מנהל
בקר חדש ליום מקרב-לפגישה../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif

שלום חברים שלי,אתם חסרים לי
... מאושרת ממש לראות את אלה שבאים אבל... מישו, מה איתך? שי... השמיע קול סבאאורי.. בוא בוא רדרדול - נקנה לך ממחטות נייר - בוא (עם האישה או בלי) אורה - נסי בכל זאת למצוא פיתרון לא שכחתי אף אחד אני פשוט לא זוכרת את כינויים. אנא בואו. אוהבת יעלי

ora11

New member
בוקר טוב יעלי וכולם|../images/Emo24.gif

תודה תודה את לא שוכחת אותנו וזה נעים. הלואי שיכולתי תאמיני לי . בפעם הבאה אעשה שמיניות באויר ואגיע. מפגש מהנה חושבת עליכם.

yaely2

New member
מנהל
לשרה ובאיה הזמנה מיוחדת ../images/Emo92.gif

שרה16

New member
תודה על ההזמנה../images/Emo24.gif

אני עדיין עם גב תפוס ונסיעה כל כך ארוכה תהייה קשה עלי. תהנו לכם במפגש ונתראה במפגשים אחרים. אם בעלי שיחיה ירצה להצטרף,אז יש לי נהג,אבל זה בספק...

באיה

New member
יעלי וכל הפורום בוקר טוב ../images/Emo96.gif

הבכת אותי עם ההזמנה המיוחדת. ממש אין צורך. שרה לא יכולה כי היא בצפון. איתי זה הסיפור הישן עם התחבורה. אם זה בפתח תקוה או סביבתה, לא בטוחה, סביר שלא. אם זה בתל אביב אין בעיה. אני חושבת שאם המפגש יעשה בעזריאלי אז גם אממי יכולה לבוא, כי יש לה שם בדיוק רכבת. ולא חייבים להזמין מקום, אפשר להיפגש וללכת היכן שיותר נוח. אני מבינה שרובכם גרים שם בסביבה, אז לכם זה נוח. אין לי בעיה עם זה, באמת. נוכל להמשיך להיפגש על גבי הפורום מעת לעת אם לא תכעסו עלי.

emmy5

New member
באיה ,את במאה אחוז צודקת../images/Emo24.gif

מאוד רציתי לראות את כולם אבל אני מבינה ..ומצטערת ...בדרך כלל זה ככה ,לא כולם יכולים באותו יום ..

maxima

New member
צהריים טובים......./images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

חזרתי מטיול מהנה בפרק בשמש המלטפת של החורף בין צללי עצים וציוץ ציפורים על יד אגם שהברווזים בו משייטים אךךךך איזה יום ניפלא.

ביקרת בפאר הלאומי בר"ג ../images/Emo35.gif

באמת מקום פסטורלי ויפיפה.... צהריים טובים לכולם

למעלה