בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי

שיהיה לכם יום נפלא וגדוש שמחות. אמן ואמן!!

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

עדכנתי את רשימת ימי ההולדת. יש עוד מי ששכחתי?

yaely2

New member
מנהל
שרה עוד תאריך אם את מוכנה..../images/Emo47.gif

שלום שרה, אני מנסה להעתיק את ההודעה. מקווה שאצליח יעלי על לא דבר, ונא לא לשכוח לעדכן 00:00 | 17/12 ו....התאריך 29.5 shaiv

redredole

New member
בדיחה לשעת צהריים../images/Emo6.gif

שלושה נערים טיילו על חוף הים כשלפתע שמעו זעקה לעזרה מהגלים. הם נכנסו לים והוציאו את האדם הטובע. להפתעתם גילו שזה יאסר ערפת. הוא הודה להם על שהצילו אותו ואמר שיתן לכל אחד מהם מה שירצה כתגמול. הנער הראשון ביקש 10,000$ אז ערפת נתן לו את הכסף. הנער השני ביקש פרארי חדשה אז ערפת נתן לו את המכונית. הנער השלישי ביקש כיסא גלגלים. "למה?" שאל ערפת, "הרי אתה לא נכה..." ענה לו הנער: "אני אהיה נכה כשאבא שלי ידע את החיים של מי הצלתי..."

dani 123

New member
ערב טוב לכולם

בדקתי את הרשימה ולידיעתכם התאומים הם הרוב

yaely2

New member
מנהל
יום נפלא ולב שמח לכולנו בימבו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בוקר טוב ויום טוב לכולנו, בימבו מה קרה? מדוע כל כך מוקדם? שמחתי לראות אותך כשנכנסתי. גם אני מצטרפת לברכותייך הלבביות שיהיו לנו ימים שמחים ולילות עוד יותר שמחים, ושנראה כל הזמן רק את הצד הטוב שבחיים. יעלי נ.ב טבלת הסימנים פה NE RABOTA

bimbo.

New member
אני אוהבת את השעות שלפנות בוקר

כשהייתי יוצאת בקיץ עם הכלב שלי, יצאתי ב- 4.30. אלה שעות נפלאות.

מנורה

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ויום יפה חברי היקרים

אני
להתעמלות ולאחר מכן לפגש "מועדון ארוחת הבוקר" שוב אחד מהכיפים של הפרישה אנחנו מספר חברות שלא התראינו שנים כל הזמן האילוצים והריצות והנה עכשיו בפרישה שוב נפגשות כל חודשים אצל אחת אחרת בבית ומעבירות בוקר של חיוך שמחה והזמן רץ רץ ולא מאמניות שכבר היגיע השעה להיפרד. אז יום מלא חיוכים עד הערב

נֵנָה

New member
בקר אור לכם ../images/Emo42.gif וקצת מעונן ../images/Emo140.gif

מדפיסה לאט לאט - "יושבת-עומדת" קצת ליד המחשב, עם כאב גב בגלל שרירים תפוסים
ככה זה שעושים תנועות לא נכונות
ונוסף לזאת גם הראש כואב ... מזכיר לי שגם שהוא קיים
אויש ... לא נורא, בסוף יהיה טוב
את יודעת מנורה, הרעיון של "מועדון ארוחת הבקר" ממש נראה לי ... אני חושבת שעכשיו, כאשר חלק מחברותי כבר בפנסיה וגם אני מצטרפת לחגיגה, אציע להן לערוך מפגשים כאלו מדי פעם, באיזה בית קפה נחמד לברנץ' ופטפוטים ... בא לי לשיר עכשיו "עוד תראה, עוד תראה, כמה טוב יהיה, בשנה, בשנה הבאה"
רדרד, אתה מוזמן להביא
את השיר עצמו שנהנה כולנו, אם אפשר
ותודה על השירים הנחמדים שכבר הבאת הבקר

redredole

New member
בשנה הבאה

בשנה הבאה ביצוע: אילנית מילים: אהוד מנור לחן: נורית הירש בשנה הבאה נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות. ילדים בחופשה ישחקו תופסת בין הבית לבין השדות. עוד תראה, עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה, בשנה הבאה. ענבים אדומים יבשילו עד הערב ויוגשו צוננים לשולחן. ורוחות רדומים ישאו אל אם הדרך עיתונים ישנים וענן. עוד תראה, עוד תראה...

ora11

New member
בוקר טוב בוקר אור../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכל החברים היקרים. יום טוב

למעלה