נשיקות חמות מאמסטרדם ../images/Emo29.gif
שלום לכם,
נצמדתי לחונה כי היא כתבה שלא ראתה הודעה שלי על עזיבה. הנסיעה הפעם היתה כמו בסרטים הבדיוניים. קיבלתי הזמנה לחתונה בסלובקיה בעיר בשם קושיצה, לא יכולתי לעזוב בלי לסיים התחיבויות, כשהתפניתי לא היה מקום בטיסה, אלא רק ב - 16 לאוגוסט, שזה יום החתונה. הייתי אמורה לנחות בבודפסט לקחת רכבת לקושיצה בסלובקיה ולרוץ עם המזוודה ישר לחתונה, כל יום באתי לסוכנות הנסיעות ושאלתי אולי מישהו ביטל עד שביום שישי אחר הצהרים בשעה 3 הודיעו לי שהתפנה מקום וככה עם נעל אחת ביד והשניה על הרגל רצתי לשדה התעופה. אתמול עזבתי את הזוג הצעיר לטובת בודפשט, היה לי כרטיס לאמסטרדם מאתמול אחר הצהריים לשבוע, לא תאמינו אבל לא איפשרו לי לטוס (אינני יודעת למה, והונגרית אני לא מבינה),נדמה לי אמרו לי שהטיסה כבר מלאה. הצמידו לי נהג ושלחו אותי לבית מלון עם שתי ארוחות, הבוקר הגעתי להולנד, אני מתארחת אצל תלמיד שלי לשעבר, שלמעני עבר לגור אצל חברתו. כאן בדירה שלו
יש כאן מחשב מארץ המחשבים, אתם רואים הוא כותב עברית בספיד לא נורמלי. עד עכשיו ראיתי את הודעותיכם באינטרנט קפה, אך לא יכולתי להגיב, עכשיו נפרצו הסכרים. כל כך מחמם את הלב שאתם דואגים לי וגם אני נהנית כל כך לראות את מה שאתם כותבים כל סיפור עם הייחוד שלו, אם יש שגיאות אנא סלחו לי אני לא זוכרת איפה הפסיקים והנקודות ופה זה לא מסומן. אוהבת אתכם באמת באמת