בוקר טוב יקיר.

bimbo.

New member
בוקר טוב יקיר. ../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

אתמול המחשב שלי מרד, והחליט שגם הוא יוצא לנופש. יפה מצידו שרק ליום אחד

שיר נהדר תודה אמי ../images/Emo140.gif

ויומטוב לכולם
מישהו שלח משלחת חיפוש אחרי יעלי
יעלי שובי

dani 123

New member
צהרים טובים, צלום בלעדי

המחשב של יעלי לאחר ביקור התולעת

emmy5

New member
דני...אני חושבת שהתולעת עושה סבוב

מי שזקוק יש לי משהו נגד התולעת ...

dani 123

New member
אמי5, סביר להניח

איזה פתרון יש לך? חשוב ביותר לעדכן את מערכת ההפעלה.

emmy5

New member
שלחו לי את זה נגד...

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html

emmy5

New member
היא לא הודיע לנו

• שלום לכולם ו yaely2 ו 21:06 | 26/07 שלום לכם, אינני דוברת הונגרית אך מוצא הורי הוא מהונגריה של אז.יש לי המון המון נוסטלגיה לשפה ולהונגריה. הייתי בהונגריה מספר פעמים ותמיד נהניתי שם. בעוד שבועיים אני שוב שם, אני מוזמנת לחתונה בקושיצה שבסלובקיה כך שאבלה בבודפסט אסע לחתונה ואחר כך לאמסטרדם. אם יש לכם הצעה של מקום בבודפשט אשמח לשמוע. מסעדה טובה, הופעה יפה, הכל הכל, ואם יש לכם בקשה להביא לכם משהו ששכחתם לקנות שם, מוכנה בשמחה להביא לכם. יעלי מפורום שישים פלוס במקרה ראיתי בפורום של ההונגרים

yaely2

New member
מנהל
נשיקות חמות מאמסטרדם ../images/Emo29.gif

שלום לכם,
נצמדתי לחונה כי היא כתבה שלא ראתה הודעה שלי על עזיבה. הנסיעה הפעם היתה כמו בסרטים הבדיוניים. קיבלתי הזמנה לחתונה בסלובקיה בעיר בשם קושיצה, לא יכולתי לעזוב בלי לסיים התחיבויות, כשהתפניתי לא היה מקום בטיסה, אלא רק ב - 16 לאוגוסט, שזה יום החתונה. הייתי אמורה לנחות בבודפסט לקחת רכבת לקושיצה בסלובקיה ולרוץ עם המזוודה ישר לחתונה, כל יום באתי לסוכנות הנסיעות ושאלתי אולי מישהו ביטל עד שביום שישי אחר הצהרים בשעה 3 הודיעו לי שהתפנה מקום וככה עם נעל אחת ביד והשניה על הרגל רצתי לשדה התעופה. אתמול עזבתי את הזוג הצעיר לטובת בודפשט, היה לי כרטיס לאמסטרדם מאתמול אחר הצהריים לשבוע, לא תאמינו אבל לא איפשרו לי לטוס (אינני יודעת למה, והונגרית אני לא מבינה),נדמה לי אמרו לי שהטיסה כבר מלאה. הצמידו לי נהג ושלחו אותי לבית מלון עם שתי ארוחות, הבוקר הגעתי להולנד, אני מתארחת אצל תלמיד שלי לשעבר, שלמעני עבר לגור אצל חברתו. כאן בדירה שלו
יש כאן מחשב מארץ המחשבים, אתם רואים הוא כותב עברית בספיד לא נורמלי. עד עכשיו ראיתי את הודעותיכם באינטרנט קפה, אך לא יכולתי להגיב, עכשיו נפרצו הסכרים. כל כך מחמם את הלב שאתם דואגים לי וגם אני נהנית כל כך לראות את מה שאתם כותבים כל סיפור עם הייחוד שלו, אם יש שגיאות אנא סלחו לי אני לא זוכרת איפה הפסיקים והנקודות ופה זה לא מסומן. אוהבת אתכם באמת באמת

yaely2

New member
מנהל
תודה רבה, בקרוב אצלכם ../images/Emo178.gif

שלום חמודים, שכחתי לספר לכם שקניתי לי שעון בסלובקיה ב 50 שקל, שעון ממש יפה כל כך יפה שאפילו אחד הכייסים חשב כמוני ולקח לי אותו.

bimbo.

New member
יעלי תעשי חיים. ../images/Emo140.gif

מחכים לסיפורים וחוויות

yaely2

New member
מנהל
הוי, מה זה צחקתי ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif חונה תודה

שלום חונה,
ממש נהניתי זה הזכיר לי את עצמי ואת הבלגן במזוודה שלי. מה שתכננתי לא הכנסתי. ממש תודה לך יעלי

emmy5

New member
משהו חדש../images/Emo3.gif

קצת מזה וקצת מי זה...רוצים?

למעלה