בוקר טוב יקרות!

amore

New member
בוקר טוב יקרות!

מצטערת עם "העמסתי" עליכן אך עזרתם לי מאד לע בור לילות קשים על תרגישו אשמות אפילו לרגע זה רגשות ומראות שמלווים אותו הרבה זמן לדעתי השנה הוא "עמד"מול רגשות שעד עכשיו הדחיק ולכן השנה הקושי גדול בהרבה מתמיד אני יודעת שהוא הריגש את החום והתמיכה שהעברתם לו גם אני הרגשתי זאת שוב ,זה רגשות שהוא צריך להתמודד אתם אנחנו נותנים את החום ההבנה ,התמיכה תודה לכן יקרות

מיכל@בר

New member
בוקר טוב לך יקרה בעצמך ../images/Emo13.gif

מקווה שתוכלו לעבור את הגל הזה, שיוקל לכולכם, הרגשות האלה שדובר בהם, אולי טבעי להרגיש אותם אבל אין ספק, שרק תמיכה ואהבה ניתנו לו כאן ונשמח לשמוע אם מצבו הוטב. מאחלת לכם שבת טובה וקלה.

שלום גם לך, אשת המורה

לא העמסת ולא בטיח. להיפך. היה חשוב להיות שותפים. אין לי מלים להגיד כמה הערכה יש לי אליך. ואיזה אשה מדהימה אני חושבת שאת. וגם כמה יש לאלי מזל שאת איתו. תשארי בסביבה אשה יקרה. ותבואי עוד פעם לחיבוק שבת של מנוחה ושקט לך

יקרימ אתמ

יקרימ אתמ לו יקר הוא לכמ הוא לו ואתמ לו תצלחו בשלומ כל מכשול אמא שלי הייתה אומרת "נסגרת דלת נפתח חלונ רחב יותר" ואתמ תעברו בו בחלונ הרחב הזה שבת לכמ ובכלל שלווה בעיקר הילי

הילי, רגע

עזרא רואה שאמא שלך היקרה היתה כמו אקספלורר. כבר אז היא ידעה איך לפתוח חלון רחב יותר?

אוייש אני צוחקת

ממש צוחקת כנ היה לה גמ גלישה מהירה מחלונ לחלונ איכ איכ אני לא כמוה טורבו

נו טוב,

גם צחי הנגבי לא יצא הכי טורבו כמו אימא שלו, שהספיקה להיות גם תלם, גם שמיר, גם בועז, וגם לעשות אותו. כל כך טורבו היא היתה - שאפילו לא היה לה זמן להקים עמותות. איפה הימים.

למעלה