בוקר טוב ישראלים...

בוקר טוב ישראלים...

למנצח על הגיתית לאסף: הרנינו לאלוהים עוזנו הריעו לאלוהי יעקב: שאו זמרה ותנו תוף כינור נעים עם נבל: תקעו בחודש שופר בכסה ליום חגנו: כי חוק לישראל הוא משפט לאלוהי יעקב: עדות ביהוסף שמו בצאתו על ארץ מצרים שפת לא ידעתי אשמע: הסירותי מסבל שכמו כפיו מדוד תעבורנה: בצרה קראת ואחלצך אענך בסתר רעם אבחנך על מי מריבה סלה: שמע עמי ואעידה בך ישראל אם תשמע לי: לא יהיה בך אל זר ולא תשתחווה לאל נכר: אנוכי אדוני אלוהיך המעלך מארץ מצרים הרחב פיך ואמלאהו: ולא שמע עמי לקולי וישראל לא אבה לי: ואשלחהו בשרירות ליבם ילכו במועצותיהם: לו עמי שומע לי ישראל בדרכי יהלכו: כמעט אויביהם אכניע ועל צריהם אשיב ידי: משנאי אדוני יכחשו לו ויהי עיתם לעולם: ויאכילהו מחלב חיטה ומצור דבש אשביעך:

אמן ו אמן
בוקר טוב לדיירים הנמים את שנתם

כמה כייף שהיום יום חמישי ........זה אומר שנכנסים לחופשת הסופ"ש הבא עלינו לטובה ולברכה יום כייפי, שימשי ושיהיה הכי הכי לכולנו אצא לי לדרכי לכמה פגישות בתקווה לחזור הביתה בשעה שפויה להספיק לקניות לשבת

Sודית

New member
אל תדברו איתי על מזג אויר

כאן משתולל האורקן, עושה שמות בעצים....על פנסי השדרה, כאן למטה, מתנדנדים מצד לצד ואין מושיע...... הרוח משתוללת ושורקת....מפחידה......אני לא זזה מכאן.

בוקר טוב לעולם

אז........... ישבתי לי וקראתי את כל אשר כתבתם כאן במשך הימים האחרונים........ לסבא צעד ברוך הבא הלוואי ולא יגמרו השמחות לעולם.... לגבי יום ההולדת של תפוז אז שוב שיהיה במזל ושנוכל לכתוב כאן עוד הרבה שנים טובות....... פלג קטנה זוכרת את הלילה אשר נכנסת לשידור עם הצעקות שלך הרבה לילות אחרי זה היינו יושבים יחד איתך כאשר היו מתחילים לרדת קאסמים באיזור מגוריך הקודם......... לגבי האח הגדול הכל כבר נכתב הכל כבר הובהר ולכן .... אין מה להוסיף והיום הרי זה יום חמישי בשבוע שבו אני נוסעת להסניף את אלישע הקטן והמתוק........... החומרים ל"מוקפץ" מחכים לי במטבח שאכין א. צהרים לנו. שיהיה יום חמים נעים שקט ומחויך לכולם.......

Sודית

New member
נהיה כבר צהריים יא אמריקאי....אחלה של צילום

זה אתה מאחור?

maxima

New member
צהריים טובים...צעד ברוך שובך.....סודית

אצלינו שמש נעימה אבל חוזים לנו מחר ומחרתיים גשם

למעלה